Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търсят се 30 000 000 EUR
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SnipeДобре, че близкото сметище е също от затворен тип. Но ако вземат да го отворят отново, току-виж кварталът станал от миризлив тип
http://bulgaria.actualno.com/news_137130.html
Коментар
-
лелелеле
приятелю,аиде да ти кажа нещо и да спреш да питаш глупости,извини ме за израза-в България няма такава институция или лице ,което да отпусне такъв кредит.
оказа се че,от всички банки само две отпускат суми над или до 4 мил.евра-казвам ти го от личен опит,а докато се стигне до неговото усвояване може да ти побелее косата,моята намаля)))))
все пак ти желая успех на борсата,колкото и да е трудно.дано тука имаш по разумни разсъждения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBossПървоначално изпратено от ГювечоУнищожителПървоначално изпратено от BigBossЕто я и идеята:
парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип, като цялата инфраструктура ще бъде изградена наново и това ще е плюсът пред останалите квартали като Бояна, Симеоново и пр, където живеят всякакви селяни,нама канализации накъде и т.н. В квартала ще се строят само къщи, ниско строителство.
София определено има нужда от такова нещо, въпроса е кой ще го направи първи.
имам само един въпрос. къде точно в София мислиш да е?
После ще ти кажа защо питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBossЕто я и идеята:
парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип,
Ако си просто посредник можеше да пуснеш нормална обява за продажба на имот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBossЕто я и идеята:
парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип,
Не е препоръка, както знаете
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBossПървоначално изпратено от ГювечоУнищожителБигБос, ами човече, на мен ми се изясни. Такива спекулации при яко наличие на кредити са правени още преди 130 години в Германия и Австрия.
Ключовото тука е, че се взема някакво голо поле извън София
Не че няма да паднат пари деЩе паднат
Има ток и вода до парцела.
Коментар
Коментар