IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търсят се 30 000 000 EUR

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Търсят се 30 000 000 EUR

http://www.vbox7.com/play:8bc5910a
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Търсят се 30 000 000 EUR
      И балъци тоже, прочее ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от The-Spy
        С отварянето на сметището май се затваря темата, или ?
        Междо другото това е доста находчиво от теб вероятно ще стане добър инвеститор успех.
        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от The-Spy
          С отварянето на сметището май се затваря темата, или ?
          Ох thanks разсмя ме

Отговорът ти е достоен за бисери и вицове ))

Ех хората какви мечти имат какви програми развиват а ние тука се изтрепваме за по 10% +.

))
          Не е препоръка.

Коментар

• С отварянето на сметището май се затваря темата, или ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe
              Добре, че близкото сметище е също от затворен тип. Но ако вземат да го отворят отново, току-виж кварталът станал от миризлив тип
              Опаааааааа, отвориха го:
              http://bulgaria.actualno.com/news_137130.html

Коментар

• Може да стане и обратното. Да им покажеш парцела, които е на далавера и вече да не си им нужен. Има хора с много пари. Трудна е твойта съдба, ако не можеш да се включиш с някакво самоучастие. Ще те прескочат.

Коментар

• ideqta tuk e qsna:

TAKE THE MONEY AND ... RUN!!!

vie mi daite parite za ofertata i,ako obi4ate.... iz4akaite malko!

Коментар

• а бе аз много много не разбирам от инвестиции ама ме бива по смятането

1200 декара = 1 200 000 кв.м.

1 200 000 кв.м х 50Е/кв.м.(говорим наистина за поле и то извън София) = 60 000 000Е

т.е. на теб не ти достигат само половината от парите за парцела

Коментар

• лелелеле
                      приятелю,аиде да ти кажа нещо и да спреш да питаш глупости,извини ме за израза-в България няма такава институция или лице ,което да отпусне такъв кредит.
                      оказа се че,от всички банки само две отпускат суми над или до 4 мил.евра-казвам ти го от личен опит,а докато се стигне до неговото усвояване може да ти побелее косата,моята намаля)))))
                      все пак ти желая успех на борсата,колкото и да е трудно.дано тука имаш по разумни разсъждения.

Коментар

• 30 млн. ЕВРО, без ДДС или с ДДС

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBoss
                          Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                          Първоначално изпратено от BigBoss
                          Ето я и идеята:

парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип, като цялата инфраструктура ще бъде изградена наново и това ще е плюсът пред останалите квартали като Бояна, Симеоново и пр, където живеят всякакви селяни,нама канализации накъде и т.н. В квартала ще се строят само къщи, ниско строителство.

София определено има нужда от такова нещо, въпроса е кой ще го направи първи.

имам само един въпрос. къде точно в София мислиш да е?
                          После ще ти кажа защо питам
                          в непосредствена близост до краен южен квартал.
                          а ти сериозно ли си мислиш, че си първи? защо първо не обиколиш района и не погледнеш какво се строи там в момента, и то не от кой да е

Коментар

Ето я и идеята:

парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип,
                            Само едно не разбирам: каква е твоята придадена стойност към проекта? Нямаш пари, нямаш парцел и вероятно не разбираш и от строителство...

Ако си просто посредник можеше да пуснеш нормална обява за продажба на имот!

Коментар

Ето я и идеята:

парите са за купуването на парцел 1200декара на много добро място в София. Целта е построяването на баровски квартал от затворен тип,
                              Добре, че близкото сметище е също от затворен тип. Но ако вземат да го отворят отново, току-виж кварталът станал от миризлив тип
                              Не е препоръка, както знаете

Коментар

Първоначално изпратено от ГювечоУнищожител
                                БигБос, ами човече, на мен ми се изясни. Такива спекулации при яко наличие на кредити са правени още преди 130 години в Германия и Австрия.
                                Ключовото тука е, че се взема някакво голо поле извън София

Не че няма да паднат пари де Ще паднат
                                Не е голо поле.

Има ток и вода до парцела.
                                Пусни ми на мейла твои контакти.

Коментар

Working...
                                X