IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И нека Силата бъде с нас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bah tazi sila

Коментар

• Дано стане
      При проекта трябва да се вземе под внимание факта, че докато се построят трасетата, може да изтече срока на годност на реакторите и да затворят централата
      Като се сетя с какви срокове се строи и отчуждава - смях ме напушва...

Важно в проекта да има думичките "бетон" и "арматура" за да привлече инвеститори. Иначе няма шанс.

Едит: и цената е интересна.

У нас се прави проект на атомна централа с 2 реактора на цена 4+ милиарда (евро?) без комисионните

А хората правят цял самолетоносач от клас Нимиц с 2 рактора + всички екстри за 4 милиарда зелени хартии.... за сроковете да не говорим

Коментар

• В крак с текущата обстановка:
        Украйна спря газта. Спря я сега, не се знае кога ще я пусне отново, и дали и след това няма да я спира пак. Конфликтът е мужду тях с Русия, но го отнасяме ние.
        В тази връзка, моля, който не го е сторил, да се запознае и да подкрепи начинанието, което обсъждаме в тази тема. Подкрепата се изразява с подписване и активиране на линк от мейл адреса, който сте посочвали /някъде, някога, предполага се, че още го използвате и т.н./, а линкът към тази крачка е ето този:
        http://www.bgpetition.com/nacionalen...enie/view.html

Коментар

• А мечовете,те как светят?

Прочее, Импи, мож' ли урегулира въпросът со земята за прококаванье на канало?

Коментар

• А-а-а - тука станало комическо... :-)

Пирамидов - Зарко ми е най-първият падуан - ама не тоя Зарко, а първият Зарко...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А за какво е анкетата?

Ако правите ТПК за производство на джедайски мечове, участвувам.

Коментар

• Барачето и то станало джедай!
                自由西藏

Коментар

• Да бе и тук така...силата е с нас ,не се коси!
                  自由西藏

Коментар

• Бедни ми Йода, все Лукавият покрай теб...

Коментар

• Коментар

• още една отчаяна тема

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                          ...Кой знае как ме споменава Императоров сега...сори човече,не можех да се сдържа,разчитам на чувство за хумор...просто изкъпах гадинката и докато го суша...прас...и ме удари гръм...
                          Разноока гадинка
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• ...Кой знае как ме споменава Императоров сега...сори човече,не можех да се сдържа,разчитам на чувство за хумор...просто изкъпах гадинката и докато го суша...прас...и ме удари гръм...
                            自由西藏

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• Прочее, Учители, кога е следващият Голям съвет на Ордена?
                                -Питам, за да похваля на него zarco, като най-ярък кандидат за джедай. За Тъмната страна.
                                И упорит, и компетентен, и не му пука, че плещи глупости.
                                И даже че лъже - този става директно за ситски лорд, честна джедайска ;-)
                                Но...той , реално, работи за моята кауза - показва, докъде може да паднеш...
                                Ще му припомня, че атаки срещу неговите родители не съм отправял, пак му се привижда.
                                Но, ТОЙ вижда всичко-и това, което е, и това, което не е ;-)

Коментар

Working...
                                X