If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано стане
При проекта трябва да се вземе под внимание факта, че докато се построят трасетата, може да изтече срока на годност на реакторите и да затворят централата
Като се сетя с какви срокове се строи и отчуждава - смях ме напушва...
Важно в проекта да има думичките "бетон" и "арматура" за да привлече инвеститори. Иначе няма шанс.
Едит: и цената е интересна.
У нас се прави проект на атомна централа с 2 реактора на цена 4+ милиарда (евро?) без комисионните
А хората правят цял самолетоносач от клас Нимиц с 2 рактора + всички екстри за 4 милиарда зелени хартии.... за сроковете да не говорим
В крак с текущата обстановка:
Украйна спря газта. Спря я сега, не се знае кога ще я пусне отново, и дали и след това няма да я спира пак. Конфликтът е мужду тях с Русия, но го отнасяме ние.
В тази връзка, моля, който не го е сторил, да се запознае и да подкрепи начинанието, което обсъждаме в тази тема. Подкрепата се изразява с подписване и активиране на линк от мейл адреса, който сте посочвали /някъде, някога, предполага се, че още го използвате и т.н./, а линкът към тази крачка е ето този: http://www.bgpetition.com/nacionalen...enie/view.html
...Кой знае как ме споменава Императоров сега...сори човече,не можех да се сдържа,разчитам на чувство за хумор...просто изкъпах гадинката и докато го суша...прас...и ме удари гръм...
Разноока гадинка
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
...Кой знае как ме споменава Императоров сега...сори човече,не можех да се сдържа,разчитам на чувство за хумор...просто изкъпах гадинката и докато го суша...прас...и ме удари гръм...
Прочее, Учители, кога е следващият Голям съвет на Ордена?
-Питам, за да похваля на него zarco, като най-ярък кандидат за джедай. За Тъмната страна.
И упорит, и компетентен, и не му пука, че плещи глупости.
И даже че лъже - този става директно за ситски лорд, честна джедайска ;-)
Но...той , реално, работи за моята кауза - показва, докъде може да паднеш...
Ще му припомня, че атаки срещу неговите родители не съм отправял, пак му се привижда.
Но, ТОЙ вижда всичко-и това, което е, и това, което не е ;-)
Коментар