bah tazi sila
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И нека Силата бъде с нас
Collapse
X
-
Дано стане
При проекта трябва да се вземе под внимание факта, че докато се построят трасетата, може да изтече срока на годност на реакторите и да затворят централата
Като се сетя с какви срокове се строи и отчуждава - смях ме напушва...
Важно в проекта да има думичките "бетон" и "арматура" за да привлече инвеститори. Иначе няма шанс.
Едит: и цената е интересна.
У нас се прави проект на атомна централа с 2 реактора на цена 4+ милиарда (евро?) без комисионните
А хората правят цял самолетоносач от клас Нимиц с 2 рактора + всички екстри за 4 милиарда зелени хартии.... за сроковете да не говорим
Коментар
-
В крак с текущата обстановка:
Украйна спря газта. Спря я сега, не се знае кога ще я пусне отново, и дали и след това няма да я спира пак. Конфликтът е мужду тях с Русия, но го отнасяме ние.
В тази връзка, моля, който не го е сторил, да се запознае и да подкрепи начинанието, което обсъждаме в тази тема. Подкрепата се изразява с подписване и активиране на линк от мейл адреса, който сте посочвали /някъде, някога, предполага се, че още го използвате и т.н./, а линкът към тази крачка е ето този:
http://www.bgpetition.com/nacionalen...enie/view.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda...Кой знае как ме споменава Императоров сега...сори човече,не можех да се сдържа,разчитам на чувство за хумор...просто изкъпах гадинката и докато го суша...прас...и ме удари гръм..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Прочее, Учители, кога е следващият Голям съвет на Ордена?
-Питам, за да похваля на него zarco, като най-ярък кандидат за джедай. За Тъмната страна.
И упорит, и компетентен, и не му пука, че плещи глупости.
И даже че лъже - този става директно за ситски лорд, честна джедайска ;-)
Но...той , реално, работи за моята кауза - показва, докъде може да паднеш...
Ще му припомня, че атаки срещу неговите родители не съм отправял, пак му се привижда.
Но, ТОЙ вижда всичко-и това, което е, и това, което не е ;-)
Коментар
Коментар