Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юбилейни монети на БНБ
Collapse
X
-
400 кинта се води продажна цена, ако ти я харчиш - тогава е стотарка. Нали ти викам - вземи си Борис Христов - много по-яка е.
Веско - тия 1500 броя ще се подмятат 15 години. Знаеш ли колко много златни монети се продават в БНБ?
По-скоро бих си взел комунистическата златна перла - Майката со детето.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Законно платежно средство си е, да, Инвесторрров.... аз засега няма да си ги - не знам какви тиражите - златните вървят много бавно. Ако ти е за подарък има и по-добри варианти - напримерно тая со Борис Христов... това е монета уникална в световен мащаб со изработката си... златна не е, ама е по-секси.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.investor.bg/?id=49846
Някой може ли да ми обясни как мога да си купя такава монета с номинал 100 лв, колко ще му струва и т.н. /трябва ми за подарък/ По принцип като има номинал и е издадена от БНБ става ли за платежно средство?
Коментар
-
влез на страницата на БНБ там можеш да видиш какви монети имат налични,за тях не можеш да вземеш повече от цената на която се продават, поне за момента...
а за останалите, които вече не са налични, ако имаш възможност и търпение...някога може да вземеш добра цена..., но не забравяй и основното, трябва да намериш някой който е съгласен да я плати...
Коментар
-
Юбилейни монети на БНБ
10лв. 2000г ,църквата Пантократор ;5лв. 2006 ,лозарство и винопроизводство ;20000лв. 1998г ,четвероевангелието на Иван Асен ;10 лв. 2005г. ,Златна маска ;1,95583лв. 2005г ,България в ЕС ;10лв. 2004г ,Народен Театър Иван Вазов ; и 100лв. 1999г. ,120 години министерски съвет . Е-mail dearsevil@abv.bg ,мисля да ги продавам .Какви пари мога да им искам заедно и поотделно ?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар