IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юбилейни монети на БНБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    400 кинта се води продажна цена, ако ти я харчиш - тогава е стотарка. Нали ти викам - вземи си Борис Христов - много по-яка е.
    Веско - тия 1500 броя ще се подмятат 15 години. Знаеш ли колко много златни монети се продават в БНБ?
    По-скоро бих си взел комунистическата златна перла - Майката со детето.
    Колко пари струва тази на Борис Христов и откъде се купува?

Коментар

• 400 кинта се води продажна цена, ако ти я харчиш - тогава е стотарка. Нали ти викам - вземи си Борис Христов - много по-яка е.
      Веско - тия 1500 броя ще се подмятат 15 години. Знаеш ли колко много златни монети се продават в БНБ?
      По-скоро бих си взел комунистическата златна перла - Майката со детето.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Таман казаха по ТВ и мога да се поправя 1500 броя по 470 лв в БНБ Уха!

Коментар

• Значи това 400 лв. се води емисионна стойност ли? За номинал от 100 лв. ми се вижда много Или поне не ми се дават толкова

Коментар

• И аз четох за 400 лв, което е страшно много за малко над 1/4 унциа.

Коментар

• Знайте ли, че в БНБ още има от първите юбилейни монети (от 1965), макар да са в малък тираж?

Коментар

• Законно платежно средство си е, да, Инвесторрров.... аз засега няма да си ги - не знам какви тиражите - златните вървят много бавно. Ако ти е за подарък има и по-добри варианти - напримерно тая со Борис Христов... това е монета уникална в световен мащаб со изработката си... златна не е, ама е по-секси.

Коментар

• Доколкото намерих инфо малката ще е около 85 лв, а голямата около 400лв. А къде - най вероятно на опашка рано сутринта пред БНБ.

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=49846

Някой може ли да ми обясни как мога да си купя такава монета с номинал 100 лв, колко ще му струва и т.н. /трябва ми за подарък/ По принцип като има номинал и е издадена от БНБ става ли за платежно средство?

Коментар

• А какво означава качество ГЛАНЦ и качество ПРУУФ?

Коментар

• zna4i porovi o6te malko, na ednoto miasto e spisakat na monetite s cenite, a na drugo e spisaka s nali4nite kam momenata, toj e sravnitelno aktualen...mislia 4e i dvata biaha v razdel Numizmatiaka

Коментар

• Blagodaria ,no tam proveriavah i ne mojah da nameria ,koi sa svur6ili po kasite ,samo spisucite s monetite ..

Коментар

• влез на страницата на БНБ там можеш да видиш какви монети имат налични,за тях не можеш да вземеш повече от цената на която се продават, поне за момента...
                            а за останалите, които вече не са налични, ако имаш възможност и търпение...някога може да вземеш добра цена..., но не забравяй и основното, трябва да намериш някой който е съгласен да я плати...

Коментар

• Юбилейни монети на БНБ

10лв. 2000г ,църквата Пантократор ;5лв. 2006 ,лозарство и винопроизводство ;20000лв. 1998г ,четвероевангелието на Иван Асен ;10 лв. 2005г. ,Златна маска ;1,95583лв. 2005г ,България в ЕС ;10лв. 2004г ,Народен Театър Иван Вазов ; и 100лв. 1999г. ,120 години министерски съвет . Е-mail dearsevil@abv.bg ,мисля да ги продавам .Какви пари мога да им искам заедно и поотделно ?
                            Working...
                            X