Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся следните български юбилейни монети
Collapse
X
-
Я и аз за ви попитам, може да има някой нумизмат. Някой интересува ли го 20 златни турски лири от 1923г. с лика на Ататюрк, 20 златни френски франка от 1907г.,с надпис свобода равенство братство и изобразен петел от едната страна сребърна руска рубла от 1843г. , сребърна френска монета от времето на ЛУИ ХІV, българска златна пендара от 23 карата с рождението на Иисус и кръщението му, както и няколко жълтици от времето на султан Махмуд ІІ.
Предложението ми е за замяна със студио в Слънчев Бряг или Златни пясъци, защото се интересувам с предимство от имоти.
.............
Това + около 200гр. злато и толкова сребро
...
Повече не давам за някакво си мизерно студийце от 20-30 квадрата с баня и тоалетна
...........
Да не забравя най-много на втора линия море!Last edited by LANDLORD 31; 21.11.2010, 17:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДосега никой не ми е намекнал дори какво разбира под монета със скъпа нумизматична стойност. Никой не е споменал една такава
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениестигат за свястна врата на гаража в който ще вкарваш файтона купен с парите от лендването..
Говоря серозно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСурова ядка 28, подозирах, че си отраснал във Филиповци до околомръсното, но си запази студиото за теб. Сега зимата ще вържеш за контакт пружина на легло и ще имаш печка
Знам че в циганските махали не пишете на кирилица защото никога не сте я научили. Проявявам разбиране
..............
Забравих да призова всички псевдонумизмати да кажат каква монета е скъпа и колко дават за нея?
slushaj daj da ti dam "studioto" vuv filipovzi puk ti ste mi dadesh sreburnata moneta i sme kvit )))podpis
Коментар
-
Сурова ядка 28, подозирах, че си отраснал във Филиповци до околомръсното, но си запази студиото за теб. Сега зимата ще вържеш за контакт пружина на легло и ще имаш печка
Знам че в циганските махали не пишете на кирилица защото никога не сте я научили. Проявявам разбиране
..............
Забравих да призова всички псевдонумизмати да кажат каква монета е скъпа и колко дават за нея?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеА слушал ли си песента -
"А бате Гойко е индиянец, но от ромски произход. Може и да нема ланец, но е кръгъл идиот.
А бате Гойко има мирис на изпуснат пор вдовец, но в неговия ирис гние дух на зъл боец"
...............
Очаквах някой да каже какво е скъпо от нумизматиката. Понежеи явно преобладават клошарите интересуващи се от нумизматика, никой не каза нищо конкретно, а се концентрираха върху критика върху моята оферта. Или приемаш или отхвърляш офертата, но явно за скритите сривлогари-нумизмати това не е достатъчно. Те търсят да накажат човека който е поискал конкретна цена. Кажете вашите мъдри инвестиции в какво се изразяват. Имотните сривлогари съм ги питал стократно но никой не ми е дал отговор. Сега тука питам два пъти вече и пак оглушки. Ще си направя експеримента да питам на всеки пост за да видя има ли някой който да се осмелиpodpis
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЧовека явно е с по-сложна диагноза, не съм достатъчно компетентенpodpis
Коментар
-
А слушал ли си песента -
"А бате Гойко е индиянец, но от ромски произход. Може и да нема ланец, но е кръгъл идиот.
А бате Гойко има мирис на изпуснат пор вдовец, но в неговия ирис гние дух на зъл боец"
...............
Очаквах някой да каже какво е скъпо от нумизматиката. Понежеи явно преобладават клошарите интересуващи се от нумизматика, никой не каза нищо конкретно, а се концентрираха върху критика върху моята оферта. Или приемаш или отхвърляш офертата, но явно за скритите сривлогари-нумизмати това не е достатъчно. Те търсят да накажат човека който е поискал конкретна цена. Кажете вашите мъдри инвестиции в какво се изразяват. Имотните сривлогари съм ги питал стократно но никой не ми е дал отговор. Сега тука питам два пъти вече и пак оглушки. Ще си направя експеримента да питам на всеки пост за да видя има ли някой който да се осмели
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениеТова е индиректната капитулация на последния ъпър.Това е таргета на човека вече -чака го на толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеС тия 8-9000 лева студио в Съни Бийч трудно ще вземеш, може би трябва да опиташ някъде към Айтос
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение......................
Лундьо , знам разликата много добре но двата таргета си приличат по това че не носят тукущ доход. Това ти ще го разбереш в някой друг живот. За такива лундьовци всичко е странно защото доста късно откриват топлата вода. Колко на северозапад? Да не ме излажеш че си инвестор в Холандия щото ще те изпържа на детектора на лъжата
Сравни антиквариат с имоти+наем.Не борсово търгуемо злато.
интересни движения ще видиш.
Не съм фен на кексчетата.Наблизо си.Last edited by al64ad; 19.11.2010, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДобре бе тарикат-нумизмати - неплащачи
Ако добавя около 200гр. злато от пръстени и гривни и около 200гр. сребро от пръстени и гривни, както и един Дарвил от 1928г. и един джобен часовник от 1930г., ще добавите ли кешова стойност към монетите за да ми шитне някой студийце на Съни Бийч или сте тотално сбъркани клошари които чакат само кьоравото?
Коментар
Коментар