IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бизнесидеи + мозъчна атака

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е това за локацията въобеще не стои на дневен ред, той от там е тръгнал да развива плана, ако нямаше подходяща локация хич нямаше да се замисли. Но тука има и нещо мъдро наистина всеки парцел си има поне няколко предназначения, не е идеята да се прави какво да е, а да се реши какво е най-подходящо да се реализира на сътветния имот и обратното е вярно, ако си решил да правиш нещо конкретно търсиш имот, който отговаря на тези критерии.

Под имот обхващам и района около него със цялата инфраструктура.

Коментар

• Тва с басеина е хубава работа, ама ако пльоснете наоколо няколко бунгалца си става чудесен комплекс... това лято посетих един такъв и въпреки, че беше в едно забито село, посещаемостта беше очудващо голяма. Обаче (винаги има едно "обаче") за съжаление сметките са други - цената на изграждането на такъв комплекс е обратнопропорционална на цената на терена, който ви трябва за него-съответно- на атрактивността на мястото....или- ако го направите в Буново или в гара Бов, ще ви трябва нещо наистина уникално( и скъпо), с което да склоните ленивия люлинчанин да запали Голф-двойката и да дойде точно при вас, при положение че е почти сигурно, че блока му граничи с поне едно подобно Аква чудо.

Коментар

• Първоначално изпратено от dninja
        Говоря за инвестиция от нула!!!Минералната вода я има.Посещаемост около 100 в делнични дни и минимум 300 за уикенда.А цената за билета е добра.Проверил съм.
        КакиТЕ са задължителни!!!
        Сезон от май до септември.
        При цена от 15лв на ден се съмнявам някой да дойде. Над 7лв се взимат трудно и то за добър комплекс.

Коментар

• Ми значи 15 лв, че да можеш да избиеш и за зимата...., това ти се очертава единствения минус късия сезон, ако всичко останало е в ред, и другия е персоонала много схеми за крадене има, ако искаш да ги душиш трябва да ги принудиш всичко да маркират, и навсякъде табелки ако не получите касов бон...телефона на управителя, а вече счетоводно да си наместваш печалбата.

Коментар

• Водата излиза на 33-36 градуса,но зимата няма да е рентабилно.

Коментар

• Е добре де като си го напазаруваш тогава ще ти дойда на гости .

Коментар

• Ти и сега можеш да ми дойдеш на гости, но ще те водя на чужд басейн.
                А за другото-Времето ще покаже.

Коментар

• А има ли в останалата част от годината кой да го ползва, сметни го закрит, ако е топла водата и държи зимата около 25 градуса ще е супер даже да е закрит наполовина, т.е. моржовете да се плацикат навън... кефа е голям.

Коментар

• Смърфиета,
                    Казвам минимума от 100 делнично.А за уикенда съм го напъл неразбрано-по 300 на ден или 600 за уикенда.

Коментар

• Като го направиш ще ти дойда на гости, ако нещо мога да ти проверя казвай, че имам кого да питам, човека управлява няколко басейна.

Коментар

• На кой?За стоте лева ли???
                        Като ми ги дадат на мен ще делим!
                        Няма да е много бавна.

Коментар

• Мирише ми на дълги пари тука, бавна възвращаемост и не ми харесва сезонността.

Ама ти не ми отговори на въпроса Опс отговорил си сори.

Да обобщим доволен ли си от демонстрираната запознатост от моя страна?
                          Признавам, че съм правил такова проучване...

Коментар

• Мисля го отдавна и на първо четене не намерих нещо дето да не съм се сетил.А си изпуснал една две кръчмички вътре.Но ще ти ги сложа към оборудването.

Коментар

• Говоря за инвестиция от нула!!!Минералната вода я има.Посещаемост около 100 в делнични дни и минимум 300 за уикенда.А цената за билета е добра.Проверил съм.
                              КакиТЕ са задължителни!!!
                              Сезон от май до септември.

Коментар

• Ако има нещо полезно в това, което ти писах вземам по 100 лв на час, а ако има кой да ми ги даде, ще взема и за вас......ето това викам аз търговия с информация.....честно ми кажи за кое не беше се сетил....
                                като имаш предвид, че все пак го пиша на прима виста не се сърди ако съм изпуснал нещо....

Коментар

Working...
                                X