Първоначално изпратено от Йордан321
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Орехови насаждения ,орехови ядки
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от kalino_1970 Разгледай мнениевисокопродуктивни орехови дръвчета с отлично качество
www.orehrazsadnik.com
Коментар
-
Разсадник за орехи razsadnik za orehi
високопродуктивни орехови дръвчета с отлично качество
www.orehrazsadnik.comпродавам присадени орехови дръвчета с отлично качество
Коментар
-
Орехи, орехови ядки
Здравейте, търся да купя орехи и орехови ядки. С черупки минимум 1 тон, ядки минимум 100 кг.
+ протокол за изпитване + фактура
abc_fun@abv.bgLast edited by abcto; 19.01.2012, 13:12.
Коментар
-
Продавам интернет страница за орехи
Проавам интернет страница за Орехов разсадник - orehrazsadnik.wwwbg.info
Страницата е направена по поръчка на клиент, който не я заплати.
Страницата има чудесни позиции при търсене в Гугъл.
Страницата е регистрирана в платени и безплатни каталози.
В страницата са публикувани телефони на фирмата, на които ни звънят и питат за орехови ядки, фиданки и т.н. но не можем да им отговорим на запитванията.
Можем да сменим всичко по страницата, снимки, текст, телефони ....
Цена: 189 лв. със включен под-домейн и хостинг за 1 година, и вип регистрация във vip-firmi.com
За повече информация 0899 154 164, или посетете blgdesign.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalbureti Разгледай мнениеИмам до Пазарджик 7 декара и още около 2 декара някой ако се интересува може да ми пише и да се комбинира ме.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Диамантено дърво
Първоначално изпратено от kalbureti Разгледай мнениеИмам до Пазарджик 7 декара и още около 2 декара някой ако се интересува може да ми пише и да се комбинира ме.
Имам земя,която се чудя какво да я правя и определено с това дърво искам да пробвам ,подай малко повече информация.как се развъжда и т.н.
Коментар
-
Q10
Първоначално изпратено от PeterDelchevМатенце,
това за което говориш е "Млад фермер". В момента броя на проектите, които кандидатстват превишава доста реалните възможности на програмата. И ме е страх да се представя тогава на какъв принцип избират "печелившите" ...
Коментар
-
Орехови насажденя
Моля да ми баде даден съвет!!!
Искам да се занимавам с отглеждане на орехови насаждения.Имам наличен 1 хектар земя(10дкр.),в околностите на гр.Монтана...Разбрах, че при насаждения от 10дкр. и одобряване на проект, се отпускат безвъзмезно евро субсидия от 25хил.euro.12.500 се дават веднага след одобрението на проекта, другата 1/2 след 3-тата година.След това пак, всяка година се отпускат отново субсидий, за 1дкр.
Въпроса ми е:
Има ли някой, които има насаждения от орехи , и дали специално аз с моите 10дкр ще има някакава печалба, та било и след време...Дали си струва риска с отг. на орехи и дали според вас ще има пазар за реколтата...?
Много сам заинтригуван от темата, моля за коментари...!!!
Ако някой има по специални предложения може да ми пише на e-mail matence@abv.bg
Мерси предварително...
Коментар
Коментар