IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Орехови насаждения ,орехови ядки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Йордан321 Разгледай мнение
    Ако засадя нови дръвчета, трябва ли да ги пръскам и с какво?
    В орехите има много хляб,стига човек да има свободен капита,чакането там е поне 10 години до първата що годе реколта,невзискателни са с изключение на първите 2 години -на 3 месеца трябва да се поливат 20 литра на фиданка.Засега и субсидиата е добра ,а вложените средства са минимални от порядака на 200-280 лв за фиданки и 100 за труд на декар

Коментар

• Орехи

Ако засадя нови дръвчета, трябва ли да ги пръскам и с какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от kalino_1970 Разгледай мнение
        високопродуктивни орехови дръвчета с отлично качество
        www.orehrazsadnik.com
        na kakva cena?? i ot kade si

Коментар

• Разсадник за орехи razsadnik za orehi

високопродуктивни орехови дръвчета с отлично качество
          www.orehrazsadnik.com
          продавам присадени орехови дръвчета с отлично качество

Коментар

• фъстъци

sort:Karina,gr.Sadovo kol.kolo 200kg-------za kontakti:0889522537

Коментар

• orexi -2 lv 0897041165

Продавам орехи черупка, над средна големинина, цвят махагон 2 лв. кг. за количества отстапка. на ядка 8 лв тел 0897041165
              Last edited by lah_69; 23.01.2012, 21:09.

Коментар

• Орехи, орехови ядки

Здравейте, търся да купя орехи и орехови ядки. С черупки минимум 1 тон, ядки минимум 100 кг.
                + протокол за изпитване + фактура
                abc_fun@abv.bg
                Last edited by abcto; 19.01.2012, 13:12.

Коментар

• Орехови ядки

Продавам целогодишно орехови ядки,сортирани по категорий и пакетирани. При количества отстъпки.

телефон:0888832829
                  0897959373 Цонев

Коментар

• Продавам интернет страница за орехи

Проавам интернет страница за Орехов разсадник - orehrazsadnik.wwwbg.info
                    Страницата е направена по поръчка на клиент, който не я заплати.
                    Страницата има чудесни позиции при търсене в Гугъл.
                    Страницата е регистрирана в платени и безплатни каталози.
                    В страницата са публикувани телефони на фирмата, на които ни звънят и питат за орехови ядки, фиданки и т.н. но не можем да им отговорим на запитванията.
                    Можем да сменим всичко по страницата, снимки, текст, телефони ....
                    Цена: 189 лв. със включен под-домейн и хостинг за 1 година, и вип регистрация във vip-firmi.com
                    За повече информация 0899 154 164, или посетете blgdesign.com

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti Разгледай мнение
                      Имам до Пазарджик 7 декара и още около 2 декара някой ако се интересува може да ми пише и да се комбинира ме.
                      Ореха иска сухо место. Някъде на склон, и скално. При повече влага, както е в равнината около Пазарджик, ядката боледува от нещо, и става черна и горчива.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Диамантено дърво

Първоначално изпратено от kalbureti Разгледай мнение
                        Имам до Пазарджик 7 декара и още около 2 декара някой ако се интересува може да ми пише и да се комбинира ме.
                        kalbureti,пощата ми е radevagery@abv.bg.
                        Имам земя,която се чудя какво да я правя и определено с това дърво искам да пробвам ,подай малко повече информация.как се развъжда и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterDelchev
                          Матенце,

това за което говориш е "Млад фермер". В момента броя на проектите, които кандидатстват превишава доста реалните възможности на програмата. И ме е страх да се представя тогава на какъв принцип избират "печелившите" ...
                          идва една бележчица с номерчето на проекта и с една удивителна,и под сурдинка това не е желателно...и този който го разглежда,отива взема наново съответния проект и започва наново да го разглежда и да нанася корекции

Коментар

• Матенце,

това за което говориш е "Млад фермер". В момента броя на проектите, които кандидатстват превишава доста реалните възможности на програмата. И ме е страх да се представя тогава на какъв принцип избират "печелившите" ...

Коментар

• Орехови насажденя

Моля да ми баде даден съвет!!!
                              Искам да се занимавам с отглеждане на орехови насаждения.Имам наличен 1 хектар земя(10дкр.),в околностите на гр.Монтана...Разбрах, че при насаждения от 10дкр. и одобряване на проект, се отпускат безвъзмезно евро субсидия от 25хил.euro.12.500 се дават веднага след одобрението на проекта, другата 1/2 след 3-тата година.След това пак, всяка година се отпускат отново субсидий, за 1дкр.
                              Въпроса ми е:
                              Има ли някой, които има насаждения от орехи , и дали специално аз с моите 10дкр ще има някакава печалба, та било и след време...Дали си струва риска с отг. на орехи и дали според вас ще има пазар за реколтата...?
                              Много сам заинтригуван от темата, моля за коментари...!!!
                              Ако някой има по специални предложения може да ми пише на e-mail matence@abv.bg
                              Мерси предварително...

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
                                Приятелю, след четири години ти няма да продаваш готова продукция а ще продължаваш да садиш поредните дръвчета на мястото на предишните бракове и ще питаш във форума на кого ще продаваш продукция след четири години , повярвай ми
                                Би ли се обосновал ?

Коментар

Working...
                                X