IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търговия със зърно

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да видим....
    С тези цени на торове и горива....Площи има - добив - нет.

Коментар

• 200лв. цена на пшеницата !

Цяло лято реват производителите на пшеница, че им била евтина, а пък готвят 15% повече площи за догодина!

200лв. е нормалната цена на пшеницата и толкова ще стане!

http://pazari.dnevnik.bg/show/575226/
      СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Пшеница - 28 ст./ ако има глутен /

Брашно - 40 - 42 ст.

П.с Консумирай брашно по евтино е
        Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
          Някой може ли да даде Вярна Информация за актуалните цени на Житото и Брашното ?

Благодаря!

П.П. Аз не произвеждам жито - консумирам брашно !

Коментар

• Здравейте, след малка ваканция и почти тотално информационно затъмнение ( голям кеф ) съм отново на ринга
            Просветлете ме как се развива пазара в момента (просто искам да сверя часовника)...............
            Мерси предварително.

П.с Не е мястото на това тук, но да питам още нещо. Някой има ли идея за някой, който да се интересува от розова вода около 400-500 кг или литра незнам кое е по правилно

Коментар

• Вожда слънчогледа е на баща ми и той ме помоли да се поинтересувам за фирми. Не знам какъв точно е сорта, но ще съм ти благодарен ако можеш да ми дадеш някакви координати на тези фирми на лично.

Коментар

• Proizvoditel - цената на зърното зависи от района и качеството което имаш. Ти от кой район си?
                Bioz - има две-три сериозни фирми търговци на шарен слънчоглед. Иреги ли ти е сорта или на LG?
                Claviceps - къде се изгуби? пари правиш сигурно.....

Коментар

• Актуална информация отпреди 30м добив в района на Каварна 600кг. декар.Просто е супер.

Коментар

• шарен слънчоглед

Аз имам въпрос. Някои може ли да ми даде координати на фирми които изкупуват шарен слънчоглед.

Коментар

• Някой може ли да даде Вярна Информация за актуалните цени на Житото и Брашното ?

Благодаря!

П.П. Аз не произвеждам жито - консумирам брашно !

Коментар

• Бравос за чувството за хумор....
                        Да, това е въпроса - коя култура ще продават....?
                        Личното ми мнение е, че за разлика от друга година това ще е слънчогледа, тъй като няма да има никакъв марж в него, а в пшеничката има и ще има, дори и само фуражка да остане.[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Вожда
                          Слънчогледът чука на вратата, хайде давайте клюките - цени, добиви и т.н.
                          Вожде прибирай слънчовката във вигвама и чакай ,че като слушам, чета и гледам, там цените процентно ще паднат повече от пшеницата, поне така си мисля.........незнам..............
                          За мен сега въпроса е коя от двете култури ще е по добре да се съхранява........

Коментар

• Ако не се лъжа, мисля че и за 33 тона ще трябва да вадиш банкова гаранция..................обади се в разплащателната агенция, и ще ти обяснят.
                            Мисля че изискването за банкова гаранция отпадаше ако количеството е под 20 тона, но не съм сигурен..................ако мислиш да правиш нещо по добре си извади един агрекс, но за гаранцията забрави 13 месеца (това между другото е много тъпо измислено ) ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Claviceps
                              Разплащателната агенция , вадиш агрекс и то, ако е износ за 3-ти страни, а не вътре-общностни доставки
                              Има ли проблем ако се вадят разрешение за по 33 тона, за да не се блокират суми за банкова гаранция? За трети страни.

Коментар

• Слънчогледът чука на вратата, хайде давайте клюките - цени, добиви и т.н.

Коментар

Working...
                                X