IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бизнесидеи + мозъчна атака

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troy
    Здравейте!
    Оставете гениалните си идеи настрана за малко. Има възможност за големи пари, но с висок % риск. Затова обаче на мейл: hana80@abv.bg
    и аз ги знам тия и те също обикновено облагодетелстват посредника - наричат се измама. Посредника е намерил стока за Х пари и е намерил купувач за 3Х пари, но за съжаление няма възможност да я финансира. Затова пък звъни на прозиволни телефони или оставя разни съобщения по форуми - пък който се върже - върже се.

Коментар

• Първоначално изпратено от wlado
      Jay, поздравления - идеята ти е чудесна. България наистина има нужда
      от една http://www.cbot.com/
      Не знам дали някой може да сметне каква би била икономическата
      полза за България от истинска борса за futures & options но според мен
      числото е по-скоро 9-цифрено. Аз бих се включил в такова начинание.
      До тук 5 човека

Ето някой изискванията: http://www.dksbt.bg/sbt_sb.php
      Само в часта за брокери има някой неясноти, но предполагам се дължат на техническа грешка
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
        Идеята e еретическа, но съм си мислил за работещ стоков пазар. Действащите сега стокови борси в БГ са гола вода. Мисълта ми е, че ако се съберат повечко спекуланти (поне 100-200 човека), би могъл да се спретне един пазар като хората. Нещо сериозно, а не като сегашните стокови борси (нямат ликвидност) или бомекс грух.
        В източна България производители на зърно колкото щеш, спекулантите създали този пазар ще му осигурят ликвидност, дълги и къси позиции, а поради пръснатия широко капитал за учредяването никой няма да може да налага измислени правила на пазара извън законово регламентираните от държавата.
        Една платформа за търговия би свързала всички желаещи от страната, а администрацията на подобна структура ще е сведена до минимум (малко разходи по сделките). В днешния век на Интернет, борсова зала не е нужна, а учредителите биха имали запазено място на 1 ва линия с най-ниските ком. Било като посредници на пазара, било само като спекуланти (кой като си реши).
        Jay, поздравления - идеята ти е чудесна. България наистина има нужда
        от една http://www.cbot.com/
        Не знам дали някой може да сметне каква би била икономическата
        полза за България от истинска борса за futures & options но според мен
        числото е по-скоро 9-цифрено. Аз бих се включил в такова начинание.

Коментар

• Troy, имаш мейл.

Коментар

• Нямах предвид това, но няма значение. [/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от troy
              Здравейте!
              ... Има възможност за големи пари, но с висок % риск...
              Много от нас знаят за такива възможности (за големите пари) - най-често ги печели посредникът, чиято платформа е избрана. Става дума за FOREX - търговията. Всички други примери бледнеят пред FOREX - а (вкл. и по параметъра - висок % риск)...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Здравейте!
                Оставете гениалните си идеи настрана за малко. Има възможност за големи пари, но с висок % риск. Затова обаче на мейл: hana80@abv.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                  Първоначално изпратено от Jay Gould
                  .....
                  Здрасти Котарак, идеята е добра. аз лично бих инвестирал доста голяма цифра в едно такова начинание, обаче Миленков и Симов няма да допуснат същесвуването на подобно нещо.
                  Познавам ги лично от има-няма 14-15г още по време на създаването на ССБ. Нищо не са направили от тогава до сега, но за тях е доста комфортно това положение. Мога напиша оше 10 страници ама няма смисъл. Не съм правил анализ на положението със зърното в страната ,защото ми е доста встрани от погледа засега , обаче не е нещо което е невъзможно. Ако се имаш с Тим -овете аз мога да ритна тука един друг голям холдинг и току виж след 8-9 месеца сме родили бебе.
                  Успех в бизнеса и приятен в/нд!

Не зная какви далаверки въртят, но преди години (около 93-94 г.) Миленков ми води брокерски курс и бях останал с много добри впечатления от него. За съжаление обаче, от тогава насам, борсата не е мръднала и на метър напред. Нито търговия има като хората, нито тези хора направиха нещо за да има свестен пазар, а ССБ е хванала паяжина от бездействие!

Условия за създаване на такъв пазар има. Желаещи спекуланти също, както търговци и производители които биха се включили с реалните сделки с пшеница, слънчоглед или царевица. Имам идея и за един друг инструмент, за който смятам, че има много добри условия за търговия в България и който ще превърта всекидневно голям оборот както и ще е от полза за мнозина.
                  Всичко е въпрос на време и щом те (ССБ) не го правят, то други ще го направи.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                    .....
                    Здрасти Котарак, идеята е добра. аз лично бих инвестирал доста голяма цифра в едно такова начинание, обаче Миленков и Симов няма да допуснат същесвуването на подобно нещо.
                    Познавам ги лично от има-няма 14-15г още по време на създаването на ССБ. Нищо не са направили от тогава до сега, но за тях е доста комфортно това положение. Мога напиша оше 10 страници ама няма смисъл. Не съм правил анализ на положението със зърното в страната ,защото ми е доста встрани от погледа засега , обаче не е нещо което е невъзможно. Ако се имаш с Тим -овете аз мога да ритна тука един друг голям холдинг и току виж след 8-9 месеца сме родили бебе.
                    Успех в бизнеса и приятен в/нд!

Коментар

• Идеята e еретическа, но съм си мислил за работещ стоков пазар. Действащите сега стокови борси в БГ са гола вода. Мисълта ми е, че ако се съберат повечко спекуланти (поне 100-200 човека), би могъл да се спретне един пазар като хората. Нещо сериозно, а не като сегашните стокови борси (нямат ликвидност) или бомекс грух.
                      В източна България производители на зърно колкото щеш, спекулантите създали този пазар ще му осигурят ликвидност, дълги и къси позиции, а поради пръснатия широко капитал за учредяването никой няма да може да налага измислени правила на пазара извън законово регламентираните от държавата.
                      Една платформа за търговия би свързала всички желаещи от страната, а администрацията на подобна структура ще е сведена до минимум (малко разходи по сделките). В днешния век на Интернет, борсова зала не е нужна, а учредителите биха имали запазено място на 1 ва линия с най-ниските ком. Било като посредници на пазара, било само като спекуланти (кой като си реши).

Коментар

• Здравейте момчета,а на момичетата честит празник,
                        аз съм от скоро тук и имам интерес същоза участието ми в такъв вид компания. Защо се чудите какво да внасяте и изнасяте или произвеждате, аз мисля че е достатъчно да се основе едно дружество с цел консултиране в покупко-продажбата на активи, ценни книжа, имоти и всякакъв друг вид стоки и услуги носещи доход. Можем да си основем холдинг с участието ни в портфейл акции, които ние определим за нужни а така и вече с евентуалната печалба ще рефинансираме портфейла си и дейността в компанията като цяло, а дай Богу и разширяване в повече сфери и отрасли на икономиката.
                        Аз все пак съм от Варна а вие там от София, как стои въпроса ако е нужно да вкарате член в организацията си от друг град - дали има възможности за такива като мен - клонове ли ще основете или всичко ще е в един модерен интерактивен офис, както го правят вече батковците на запад......

Коментар

• Айде, и аз постнах нова тема в "онзи" форум. Трябва да има някакво раздвижване. Активно сме писали едва десетина души. Интересно ми е дали се е получила реализация на идеята, за която набираха 5 хилки Всички нещо се покриха...

Коментар

• Кво става, бе, банда, нали щяхме да си правим наша си компания, публично предлагане да правим, бизнес да развиваме... гледам секретният ни форум заспал/умрял...

Пуснал съм мисля нелоша идея там, намерил човек, който да движи нещата, който има достъп дотам да скива....
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Никой не финансира и не инвестира в идеи а в хора които могат да ги осъществят. Идеи мога да ви дам 100:
                              -производство на хранителни стоки, дрехи, мебели, дограма, врати, сувенири и т.н. и т.н.
                              -внос /предимно от Китай/ на хранителни стоки, дрехи, мебели, дограма, врати, сувенири и т.н. и т.н.
                              -услуги - заведения, атракциони и т.н и т.н
                              Не вярвам някой да има идея а евентуално информация недостъпна за по-голямата част от хората.
                              От доста години инвестирам в по голяма част от "ИДЕИ"-те постнати тук.
                              Надявам се да не съм обидил някой.
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Втората употреба иска сервиз и гаранционно обслужване, което значи и връзки с холсейл търговци на части в САЩ и 2-3ма кадърни, светнати и чевръсти монтьори или монтьорки. А и официалните вносители ще те подгонят веднага, ще ти пратят корумпираните ни власти да те тормозят нон-стоп. Бас държа че лицензите се държат от някой нищо че сме супер смотан и малък пазар равняващ се на 20-30 бройки от модел на година.

Коментар

Working...
                                X