Така ще бъде с този заспал народ, има да го разиграват дистанционно. Какво става в емисиите на въглероден диоксид ? С тази война всичко което е спестено ще се навакса и каква е ползата от такси и закани за зелен живот ? Накрая ползваме всеки каквото има.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена сделка - предизвикателства и възможности...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеalphaomega, ще платиш повече ако имаш с какво, ако си изкарал парите първо с които да платиш. Другия вариант е не ползваш тези неща или ги ползваш в размера който може да си позволиш.
Коментар
-
От всичко , което се случва могат да се извлекат някои поуки, стига тези които вземат решенията да не забравят бързо.
България определено трябваше досега да има и друг източник на газ , освен Русия. Е , дано скоро да има...повече ... и различни.
Не трябва да се залага на един кон.... и дано кризата ни помогне да го разберем. И ще го разберем през цените със сигурност.
Глобализацията е голяма работа и ще остане, но с цел национална сигурност макар и понякога не с толкова добра цена, трябва да се провежда политика за собствено производство, добив и поддържане на наличности където е възможно.
Хората, искаме да ни е евтино, но свободата не е евтина и това трябва да се обяснява, доказва и отстоява.
Кризите могат да бъдат и за добро...очистване на неефективното, промяна в поведението и търсене на решения - ясни, но отлагани в времето.
та ... по-малко мрънкане е нужно, повече работа и активност и наблягане в сфери с по-добра добавена стойност.
- 1 like
Коментар
-
Министърът на енергетиката лъже директно в очите по БНТ, имали сме били, с какво да заменим руския газ. А, че няма свободни количества и пропускателна способност на връзките към южната съседка - нито дума. Т.е., откъде поне още 2÷2,5 млрд кубика, ако спрем руския газ, остава ЗАГАДКА.
Зелена сделка ли? Я пак?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Последните дни, само като видя, колко се е вдигнала рублата и директно виждам че, някой голям в Европа купува трескаво независимо от това, какво се приказва публично, че нямало били да купуват. Щат, щат и още как! След, като в света няма откъде да се пръкне такъв допълнителен добив за толкова кратко време, отсега, се вижда много гладна година и много студена следваща зима, с едни 20-30% затворени заводи по липса на горива и суровини на достъпни цени.
Кой голям купува бре, ти говориш за тоалетна хартия дето има 30% комисиона при продажбата. Инак че ще гладуваш е ясно, с тия рубли дето чакаш на тях
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГАД Разгледай мнение
Неутрална, поради затихващи функции - Европа се самоубива - ми звучи потискащо, вас не ви знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнениеОт вчера - https://www.banker.bg/finansov-dnevn...etno-subujdane
Зелената сделка (Green Deal), която бе предложена от Европейската комисия, се очаква да направи Европа климатично неутрална до 2050 година.
- 3 Харесвания
Коментар
-
От вчера - https://www.banker.bg/finansov-dnevn...etno-subujdane
Зелената сделка (Green Deal), която бе предложена от Европейската комисия, се очаква да направи Европа климатично неутрална до 2050 година.
Коментар
-
А на мен, ми се струва нахлуване на нови тъмни облаци над зелената сделка и усилване световното замърсяване. И то е разбираемо: След, като нефт к газ поскъпнаха многократно, без Слънцето да е увеличило своето греене, а нарушените световни доставки, водят до засилване местните производства, вече изостанали технологично то, какво следва?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЗелената сделка е силно крадлив и крупционен проект...Ще предоставяш проекти ама ЕС ще ги одобрява...Е какво ще одобри разбира се покупки на тично определени неща от точно определни фирми.....Отделно че в полза на Путин.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
А на мен, ми се струва нахлуване на нови тъмни облаци над зелената сделка и усилване световното замърсяване. И то е разбираемо: След, като нефт к газ поскъпнаха многократно, без Слънцето да е увеличило своето греене, а нарушените световни доставки, водят до засилване местните производства, вече изостанали технологично то, какво следва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Правилно.Така и трябва.Политиците на власт винаги говорят на новоезика.Мира е война....Глобалното затопляне може да се окаже глобално застудяване и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар