Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NDA ДОКУМЕНТ ДОГОВОР.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Още се връща от другия край на София, знаеш ли колко път е до там ...Last edited by fearlessss8; 21.05.2021, 07:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеКаза каквото написа и господина Матеев, че не съм много подготвен и такива неща/ Но не каза не! Каза да се подготвя повече за идеята ми и другата седмица пак да се срещнем в другия край на София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеКакво стана? Как мина срещата с инвеститора от другия край на София? Кажи, че си изгризах ноктите от напрежение!
Каза каквото написа и господина Матеев, че не съм много подготвен и такива неща. Но не каза не! Каза да се подготвя повече за идеята ми и другата седмица пак да се срещнем в другия край на София.Last edited by fearlessss8; 21.05.2021, 07:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеКакво стана? Как мина срещата с инвеститора от другия край на София? Кажи, че си изгризах ноктите от напрежение!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
https://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=40031
Имай предвид, че с подобен договор за неразгласяване на информация, ако се наложи да търсиш "правата си" - отново ще трябва да плащаш.
Нека поне юристите тук ти кажат какъв % ще ти бъде сумата, която ще внесеш, за да тръгне делото в Съда. Тази такса е в зависимост от материалния ти интерес (пример: ако имаш интерес от 100 000 $, може би знаеш как да пресметнеш колко са 20% от тях - внасяш ги в брой, за да почне да се гледа делото, за защитата - адвокат - хонорар се плаща отделно).
Такива неща (сиренето е с пари)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗдравейте, тъй като утре имам среща с бизнес инвеститор в другия край на София, искам да ви попитам как се попълва и подписва този документ,че да бъде валиден? Благодаря предварително!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Ако имаш мозък помага малко.
Ако имаше мозък щеше ли да пита как се подписва?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Лесно е да се каже. Човекът пита КАК се попълва и КАК се подписва. Взимането май вече си го е изяснил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Взимаш го, попълваш го и го подписваш.
Лесно е да се каже. Човекът пита КАК се попълва и КАК се подписва. Взимането май вече си го е изяснил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗдравейте, тъй като утре имам среща с бизнес инвеститор в другия край на София, искам да ви попитам как се попълва и подписва този документ,че да бъде валиден? Благодаря предварително!
Само бъди изключително внимателен, все пак ще ходиш до другия край на София, а там е опасно. Не като в нашия край на София.Last edited by Yolo; 19.05.2021, 00:24.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Коментар
Коментар