IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ/Е

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
    И друга интересна разработка,за тези които нямат възможност да отидат до Горна Оряховица се постарах да кача снимка.
    [ATTACH=CONFIG]n3766690[/ATTACH]
    Калцуни а-ла Пирамид, плетени от баба

Коментар

• А ето и подигравката, която двамата измамници наричат "изделие със 100 милиона пазар":

Трябва човек да е мазохист, за да поиска да сложи тази грозотия в кухнята си, при това само за 1 стотинка икономия на ден:

Last edited by Mateev; 31.05.2021, 02:26.

Коментар

• Не получих отговор от Павел Влахов има ли регистрирана фирма на негово име и как се казва тя. Искам да знам как си изкарва доходите, с които живее, и дали редовно си плаща данъците. До момента проверката ми говори, че си имаме ПОРЕДНИЯТ ИЗМАМНИК, който работи незаконно и КРИЕ ДАНЪЦИ ОТ ДЪРЖАВАТА !!! За такова нещо се влиза в затвора.

Ще се радвам да бъда опроверган, защото иначе да се стяга за проверка от НАП в присъствие на полицията.

Така или иначе утре сутринта сам ще разбера каква е истината. но това няма му да се отрази здравословно, ако не му е чист косъма.

Аман от лъжци, измамници и мошеници в този форум.
        Last edited by Mateev; 31.05.2021, 02:06.

Коментар

• А това са и цените за авторски права и дялово участите в проекти.
          Click image for larger version

Name:	Screenshot_16.jpg
Views:	1
Size:	44.5 КБ
ID:	3766703

Name:	Screenshot_17.jpg
Size:	41.7 КБ
ID:	3766704

Name:	Screenshot_18.jpg
Size:	47.5 КБ
ID:	3766705

"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• retro_69, понеже натъртваш на това че китайците произвеждат всичко и това се покрива с реалността. Ами замисли се, защо да се натоварват с още работа при положение че имат и не могат да си вдигнат главите от работа. Пък помислете и как търпят загуби от това че произвеждат и работят. Ние накъде сме ? Че сме способни да отречем че земята е кръгла с това вече сме наясно.

D.Y.F-091066

Коментар

• И друга интересна разработка,за тези които нямат възможност да отидат до Горна Оряховица се постарах да кача снимка.

Name:	Screenshot_15.jpg
Size:	58.3 КБ
ID:	3766690

Отоплителите генерират топлина чрез движение при ходене. Имат приложение в зимни обувки и туристически обувки - стелка или модулен принцип.

Коментар

• За тези ли разработки става въпрос?

Name:	Screenshot_8.jpg
Size:	81.6 КБ
ID:	3766673

Name:	Screenshot_9.jpg
Size:	86.5 КБ
ID:	3766674

Name:	Screenshot_11.jpg
Size:	52.8 КБ
ID:	3766675

А това е за банята предполагам все още на чертеж

Name:	Screenshot_12.jpg
Size:	95.8 КБ
ID:	3766676

Name:	Screenshot_13.jpg
Size:	55.7 КБ
ID:	3766677
                "Ecoboil" e продължение на “HTEconomizer”, следвайки идеята за остатъчната енергия от топлата вода. Системата се монтира в банята.

Коментар

• Уважаеми Г-да Изобретатели,ясно е кото бял ден ,че в този форум,а може би и в други български форуми,по една или друга причина,не срещате разбиране относно продукта ,който сте изобретили....Защо не се свържете с някой китайски производител и да му подарите документацията,прототипа и т.н.....Китайците произвеждат всичко,влючително и космически кораби,едва ли ще ги затрудни вашия продукт,стига да имат икономическа изгода, разбира се....Ако намерите такъв производител и след известно време видим вашия продект на световните пазари,носовете на неверниците в тоя форум ще бъдат натрити...Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Павел Влахов Разгледай мнение

Повярвай ми - абсолютно идея нямаш за какво говориш! Бъди убеден в това, приятел! Нито си бил в разработката, процеса, етапите и подетапите. Оборвам те от раз, без дори да коментираме каквото и да било. Има си методика "проба-грешка", има си процес на разработка, който се следва и т.н. Не се правете на наивници, само защото Тошо ви дразни с подмятания. Нито си видял, сбъркал, коригирал, осмислил действията в проекта, преправил или подобрил. Пак те оборих, дори не знаеш колко много. Знам, че си от теоретиците, не ми пречиш. От тези, които много малко са пробвали реално в истинския живот, а дори и да са е било толкова в гратницата на шаблонните си понятия за продукт, че дори си се отказвал на момента поради различни твои принципи. Аз съм бил много отвъд и над това, до което дори си се докосвал. Не е нужно да си милионер за да видиш и направиш много, повярвай ми, казвам ти го уверено и с ясното усещане, че съм дал и направил не малко за малкото си години.

Ти си от тези надъхани и уверени хора, които си мислят, че са опитали нещо, което им е дало увереност, че са наясно, но повярвай ми...не си. Говориш на пръв поглед като тесен специалист, но зад пушека има много празнота, по този начин съм слушал да говорят много хора. Хабер си нямаш, поради много причини, така че не си прави лоша услуга да приличаш на групата ни от бизнес-ментори-идеолози-икономисти. Не се заяждам, защото те виждам, че си сравнително развълнуван, че си попаднал на уж "наивни жертви", ти си знаеш, но не си уцелил точно мен. Тодор е луд за връзване, но тиквата му знае много и той сам си знае през какво сме преминали за да си го докажем на нас самите. Аз имам претенциите, че много неща съм се доказал. Но може би е идва от провокациите на Тошо тая твоя увереност за нещо. Не бъркай дразненето с реално свършената работа и много факти, има реални аргумент, иначе повярвай ми няма грам да те отразя.

Отиди в друга тема и коментирай нещо друго, защото идея си нямаш. Много приятелски съвет от мен! Какво правим, аз какво правя и какво съм правил и подобни...ще кажеш нещо, което дори не ти е близо до представите. Повече запален по оборване на неща си, отколкото да погледнеш отвъд нещата и простички факти, а не щуротии. Простичко е - не си го виждал и присъствал на нищо. Поканен си като други смелчаци, така че - заповядай, когато ти е удобно в оня гараж ако минаваш някога в тази част на БГ. По обясними причини не може да е мобилна установка, защото много тикви не разбират как се доказва това, но това е дълга тема. Мислиш си просто, че информацията, която имаш в изобилие в главата ти те прави компетентен като цяло, а голяма грешка. С много висок клас профилирани професионалисти работя и никой не говори по този начин. Доказвам се пред много по-висока летва като хора и знаещи наистина - в практиката и теорията. Ти си губиш времето, предполагайки, че си близо до нещо, а то е едно голямо нищо. Успех и наслука, но с продукти не се занивай, не ти е силата...
                    Първото ти изречение ми е достатъчно, за да потвърдя това, че не разбирате от топлотехника.
                    АКо претендирате за обратното - много хора ще останат излъгани, ако захапят въдицата.
                    Години наред не са се излъгали, което ме кара да вярвам, че и сега няма как да стане.
                    Продавайте в чужбина, според "достойнствата" на продукта, но там май пазарната ниша е запълнена.
                    Разбирам, че имате нужда да приберете много пари в тоя момент, след което да се оттеглите.
                    Неправилна стратегия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Нямате понятие от топлотехника и топлопренасяне. Истина ви казвам. Нищо революционно не правите. Непродаваемо, но по какви причини сте се захванали с подобен неконкурентен продукт?
                      Захванали сте се, именно защото не разбирате от топлотехника.
                      Поздрави и успех с нещо друго. Тук няма смисъл да губите време, но вие си знаете.
                      Повярвай ми - абсолютно идея нямаш за какво говориш! Бъди убеден в това, приятел! Нито си бил в разработката, процеса, етапите и подетапите. Оборвам те от раз, без дори да коментираме каквото и да било. Има си методика "проба-грешка", има си процес на разработка, който се следва и т.н. Не се правете на наивници, само защото Тошо ви дразни с подмятания. Нито си видял, сбъркал, коригирал, осмислил действията в проекта, преправил или подобрил. Пак те оборих, дори не знаеш колко много. Знам, че си от теоретиците, не ми пречиш. От тези, които много малко са пробвали реално в истинския живот, а дори и да са, е било толкова в гратницата на шаблонните си понятия за продукт, че дори си се отказвал на момента поради различни твои принципи. Аз съм бил много отвъд и над това, до което ти дори някога ще се докоснеш. Няма значение от сферата и типа продукт, когато знаеш какво правиш и какви са ти целите. Не е нужно да си милионер за да видиш и направиш много, повярвай ми, казвам ти го уверено и с ясното усещане, че съм дал и направил не малко за малкото си години.

Ти си от тези надъхани и уверени хора, които си мислят, че са опитали нещо, което им е дало увереност, че са наясно, но повярвай ми...не си. Говориш на пръв поглед като тесен специалист, но зад пушека има много празнота, по този начин съм слушал да говорят много хора. Хабер си нямаш, поради много причини, така че не си прави лоша услуга да приличаш на групата ни от бизнес-ментори-идеолози-икономисти. Не се заяждам, защото те виждам, че си сравнително развълнуван, че си попаднал на уж "наивни жертви", ти си знаеш, но не си уцелил точно мен. Тодор е луд за връзване, но тиквата му знае много и той сам си знае през какво сме преминали за да си го докажем на нас самите. Аз имам претенциите, че много неща съм си доказал. Но може би идва от провокациите на Тошо тая твоя увереност за нещо. Не бъркай дразненето с реално свършената работа и много факти, има реални аргументи, иначе повярвай ми няма грам да те отразя.

Отиди в друга тема и коментирай нещо друго, защото идея си нямаш. Много приятелски съвет от мен! Какво правим, аз какво правя и какво съм правил и подобни...ще кажеш нещо, което дори не ти е близо до представите. Повече запален по оборване на неща си, отколкото да погледнеш отвъд нещата и простичките факти, а не щуротии. Простичко е - не си го виждал и присъствал на нищо. Поканен си като други смелчаци, така че - заповядай, когато ти е удобно в оня гараж ако минаваш някога в тази част на БГ. По обясними причини не може да е мобилна установка, защото много тикви не разбират как се доказва това, но това е дълга тема. Мислиш си просто, че информацията, която имаш в изобилие в главата ти те прави компетентен като цяло, а си в голяма грешка. С много висок клас профилирани професионалисти работя и никой не говори по този начин като теб, защото знаят какво означава думата "продукт". Доказвам се пред много по-висока летва като хора и знаещи наистина - в практиката и теорията. Ти си губиш времето, предполагайки, че си близо до нещо, а то е едно голямо нищо. Успех и наслука, но с продукти не се занивай, не ти е силата...
                      Last edited by Павел Влахов; 31.05.2021, 00:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ако не знаеш, НЕслучайно, има съпоточни и противопоточни топлообменници. Интересно, какво още от топлотехниката ще отречеш?
                        Факт е, че нямаш понятие от топлотехника, но умело жонглираш с неща, които не знаеш и за които си чувал в тоя форум.
                        Краставици на краставичари предлагаш. Може би ще те огрее, когато се пренасочиш в твоята област, но и там вероятно конкуренцията е на ниво.
                        В топлотехниката си кръгла нула.
                        Last edited by mikomikov; 31.05.2021, 00:22.

Коментар

Тошо, имам чувството, че тези хора обичат да се самозаблуждават за какво говорят, или пък страдат от тежко личностно разстройстро, или са обсебени от теб като личност. Матеев е тайно влюбен в теб, усещам го, но той не си признава... Не им даваш мира на сънищата и начинът им на живот, с нашата "тръбичка", хахахахаха. Сигурно ги гониш и в сънищата им, преследвайки ги неуморно с тръба в ръка. Макар реално в друга зона да се крие уловката, но те решили, че е тръбичката...остави ги, че ми стана забавно. Определено ме забавлявате искрено. Тръбичката просто си работи при определени условия и с определени параметри, но друго е по-важно от нея... Първокласник да беше, щеше да разбере. Говорят за технология, себестойност, КПД и какво ли не, а продължават дори да не се доближават, даже по-скоро се отдалечават все повече. Ако досега си бяхте направили труда да отидете до гаража му и да го "изложите", поне така ви се иска, щяхте да схванете колко безумни тъпотии сте изписали. Голям страх бе, хахахаха. Като видят, ще получат шок - какви титанични простотии говорят и то на n-та степен. Имам чувството, че 2-3 индивида ти следят деннощно коментарите и тръпнат в очакване кога и какво ще кажеш, така де - напишеш. Придаваш смисъл на едни хора, които явно не са направили нищо, което поне да го изкарат и да видим и ние. Аз чакам един от демиургите тук да го направи, но уви...тъжен съм и ридая. Браво, обсебил си ги, хахахахах.

Едно и също, преповторено и смляно, с картинки им го набиваме, и те пак, и пак, и пак, хахахахаха, голям смях. Хората са си нарочили да говорят за съвсем друго и това е, Тошо. Забавно ми е да ви чета, но викам хайде от мен да мине - да ви удостоя. Особено моят приятел - с египетското име, понеже си няма собствено. То не бяха теории за Животът, Вселена и всичко останало, включително и топлотехниката. Като ви чета, искрено ме забавлявате. Ако само подозирате в каква яма от празнодумие се навряхте - жалко за гаражи, соларни инсталации, кошери, автомобили и т.н. Вече се чудите каква глупост да изръсите, жалко ви за спекулата и заровените пари, някъде под Етъра. Само и само да се опитате някакси да оборите нещо, което дори не сте видели - безсилие е това.

Много ми е приятно да наблюдавам цирк, съчетан с его, незнаене на прости принципи, а мислех, че поне с тях сте наясно. Самозаблуда е, че дори сте близо до реалните факти. Безброй пъти им се казваше - в предходната тема, - че посоката е друга, а те пак си знаят едно и също. Просто е момчета: Да бяхте се напънали и да бяхте си размърдали до "гаражчето", от което всички имам чувството, че сте напълнили гащите от страх. Тошо, тоя гараж стана култов, хахахахаха. Обичам да се включвам от време на време, но ми става хубаво на душата, когато видя как ви изважда извън нерви и ви дразни на максимум. Като първокласници сте се прехласнали по теориите си, предположенията и блуждаенето в мрака на своите мисли. Толкова ли е сложно да се овладеете, особено един, който ми писа личен имайл, в който щеше да ми казва нещо, но дори не посмя да ми звънне. Тошо, признах те, ще пия едно за теб, хахахахахаха. Определено ти сработи замисълът с "подаряваме", отново успя да ги дразниш на максимум "големите умове" и те пак се хващат като...
                          Не се намесвай, за да не те подпукаме и тебе. Аман от маниаци, които са се самоопределили като изобретатели (пише го на сайта ти), а в действителност са измамници. Проучих те набързо, и установих, че нямаш регистрирана никаква фирма на твое име. В същото време в ценовата си листа на услугите ти си праснал едни разценки по 100-200 лева на час, та чак да му се завие свят на човек когато ги чете.

Липсата на фирма навежда мисълта, че работиш абсолютно незаконно и криеш данъци от държавата. Така ли е наистина и трябва ли да сезираме НАП? Как така ще мамиш държавата и ще правиш незаконен бизнес с официална ценова листа на сайта си?

Колкото до сайта ти - изпълнен е с високопарно съдържание, 50% от което е ценовата ти листа със свръхскъпите часове, на които си самооценил труда си.

Имам един въпрос - след като си "изобретател", какво си изобретил до момента?
                          Или и тебе като Тодор те работи манията за величие и Дънинг Крюгер. Те себеподобните се надушват един друг.
                          Last edited by Mateev; 31.05.2021, 00:17.

Коментар

Тошо, имам чувството, че тези хора обичат да се самозаблуждават за какво говорят, или пък страдат от тежко личностно разстройстро, или са обсебени от теб като личност. Матеев е тайно влюбен в теб, усещам го, но той не си признава... Не им даваш мира на сънищата и начинът им на живот, с нашата "тръбичка", хахахахаха. Сигурно ги гониш и в сънищата им, преследвайки ги неуморно с тръба в ръка. Макар реално в друга зона да се крие уловката, но те решили, че е тръбичката...остави ги, че ми стана забавно. Определено ме забавлявате искрено. Тръбичката просто си работи при определени условия и с определени параметри, но друго е по-важно от нея... Първокласник да беше, щеше да разбере. Говорят за технология, себестойност, КПД и какво ли не, а продължават дори да не се доближават, даже по-скоро се отдалечават все повече. Ако досега си бяхте направили труда да отидете до гаража му и да го "изложите", поне така ви се иска, щяхте да схванете колко безумни тъпотии сте изписали. Голям страх бе, хахахаха. Като видят, ще получат шок - какви титанични простотии говорят и то на n-та степен. Имам чувството, че 2-3 индивида ти следят деннощно коментарите и тръпнат в очакване кога и какво ще кажеш, така де - напишеш. Придаваш смисъл на едни хора, които явно не са направили нищо, което поне да го изкарат и да видим и ние. Аз чакам един от демиургите тук да го направи, но уви...тъжен съм и ридая. Браво, обсебил си ги, хахахахах.

Едно и също, преповторено и смляно, с картинки им го набиваме, и те пак, и пак, и пак, хахахахаха, голям смях. Хората са си нарочили да говорят за съвсем друго и това е, Тошо. Забавно ми е да ви чета, но викам хайде от мен да мине - да ви удостоя. Особено моят приятел - с египетското име, понеже си няма собствено. То не бяха теории за Животът, Вселена и всичко останало, включително и топлотехниката. Като ви чета, искрено ме забавлявате. Ако само подозирате в каква яма от празнодумие се навряхте - жалко за гаражи, соларни инсталации, кошери, автомобили и т.н. Вече се чудите каква глупост да изръсите, жалко ви за спекулата и заровените пари, някъде под Етъра. Само и само да се опитате някакси да оборите нещо, което дори не сте видели - безсилие е това.

Много ми е приятно да наблюдавам цирк, съчетан с его, незнаене на прости принципи, а мислех, че поне с тях сте наясно. Самозаблуда е, че дори сте близо до реалните факти. Безброй пъти им се казваше - в предходната тема, - че посоката е друга, а те пак си знаят едно и също. Просто е момчета: Да бяхте се напънали и да бяхте си размърдали до "гаражчето", от което всички имам чувството, че сте напълнили гащите от страх. Тошо, тоя гараж стана култов, хахахахаха. Обичам да се включвам от време на време, но ми става хубаво на душата, когато видя как ви изважда извън нерви и ви дразни на максимум. Като първокласници сте се прехласнали по теориите си, предположенията и блуждаенето в мрака на своите мисли. Толкова ли е сложно да се овладеете, особено един, който ми писа личен имайл, в който щеше да ми казва нещо, но дори не посмя да ми звънне. Тошо, признах те, ще пия едно за теб, хахахахахаха. Определено ти сработи замисълът с "подаряваме", отново успя да ги дразниш на максимум "големите умове" и те пак се хващат като...

Нямате понятие от топлотехника и топлопренасяне. Истина ви казвам. Нищо революционно не правите. Непродаваемо, но по какви причини сте се захванали с подобен неконкурентен продукт?
                            Захванали сте се, именно защото не разбирате от топлотехника.
                            Поздрави и успех с нещо друго. Тук няма смисъл да губите време, но вие си знаете.

Коментар

• Тошо, имам чувството, че тези хора обичат да се самозаблуждават за какво говорят, или пък страдат от тежко личностно разстройстро, или са обсебени от теб като личност. Матеев е тайно влюбен в теб, усещам го, но той не си признава... Не им даваш мира на сънищата и начинът им на живот, с нашата "тръбичка", хахахахаха. Сигурно ги гониш и в сънищата им, преследвайки ги неуморно с тръба в ръка. Макар реално в друга зона да се крие уловката, но те решили, че е тръбичката...остави ги, че ми стана забавно. Определено ме забавлявате искрено. Тръбичката просто си работи при определени условия и с определени параметри, но друго е по-важно от нея... Първокласник да беше, щеше да разбере. Говорят за технология, себестойност, КПД и какво ли не, а продължават дори да не се доближават, даже по-скоро се отдалечават все повече. Ако досега си бяхте направили труда да отидете до гаража му и да го "изложите", поне така ви се иска, щяхте да схванете колко безумни тъпотии сте изписали. Голям страх бе, хахахаха. Като видят, ще получат шок - какви титанични простотии говорят и то на n-та степен. Имам чувството, че 2-3 индивида ти следят деннощно коментарите и тръпнат в очакване кога и какво ще кажеш, така де - напишеш. Придаваш смисъл на едни хора, които явно не са направили нищо, което поне да го изкарат и да видим и ние. Аз чакам един от демиургите тук да го направи, но уви...тъжен съм и ридая. Браво, обсебил си ги, хахахахах.

Last edited by Павел Влахов; 30.05.2021, 23:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Що не си Е.П.М.?
                                Ооооо, колко грозна реакция!

Коментар

Working...
                                X