IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ/Е

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Моите два поста (по същество) от вчера точно визират моята лична отговорност и са в отговор на конкретен твой пост, с който ти и хората около теб можеш/те да вкарате в заблуда други хора тук.
    Какво имам предвид? Не е трудно за разбиране. Ти (вие) твърдиш, че нещо, което друг ще създава - може да му донесе пари. Всяко вложение е свързано с риск.
    Самият ти (вие) не искаш/те да поемете този риск. И защо не искате да заложите имущество срещу банков кредит, щом "идеята" е печеливша?
    Разбира се, за теб парите на другите могат да бъдат рискувани (от теб), докато собственото ти имущество не бива да се рискува, дори в името на "печеливша" идея?
    Много смущаваща (за чуждите пари!) стратегия.
    (ще помоля да се концентрираш върху същността на поста ми, в отговор на твой пост, а не да правиш произволна характеристика на хората, които поддържаме темата ти)

Що се отнася до Международните класификационни организации - ти/вие нямаш общо с тях.
    Това, че поддържаш темата е достатъчно основание, за да не премълчавам неща, с които по същество не съм съгласен (изключвам и изобщо не коментирам факти, като тия, че ти си: умен, красив, добър, имаш много пари и др.п.)
    Айде и аз да не премълчавам, тогава:
    1.Подарявам ви ИНСТРУМЕНТ. Пари не ви искам. Как и дали ще се възползва, решава получилият подаръка. Например с нож, можеш да си свършиш чудесна работа...а можеш и да се нараниш. Силата е у теб но, как боравиш с нея, НЕ зависи от мен.
    2.Печалба - повтарям се - никой не е длъжен да ви гарантира. А също не съм. Ако разбирате от техника и търговия, възможно е, да изкарате. Все пак, изборът измежду повече възможности, е повече свобода. Ако не си осъзнал ТОВА, не мога с повече да ти помогна.
    3.Имуществото НЕ заменя способностите, както и обратно. (Говорим за ВЪРХОВИ технологии но, важи и за тривиалните). Да "заложиш", не е като на пазар да идеш. Нямам толкова имущество, че, да "залагам".
    4.Международните класификационни организации, когато съставят стандарти, го правят, все пак, на база някакви фактически модели, които, може да представи достатъчно влиятелен фактор. ТОЙ, представя продукт или гама, на база СВОИ И БЛИЗКИ ДО СЕБЕ СИ, разработки. Т.е. Първият, има най-висок шанс да се наложи...ако е бил достатъчно мъдър и прозорлив. Ако не е, имаме, каквото имаме -едни хора мрънкат и не се придвижват отвъд мрънкането.
    5.Как се извършва подаряването: Разговаряме, показвам и разказвам. Оттам насетне, който реши да се възползва, се. В съдържанието, има сериозен елемент на индустриална собственост а, значи, контрол и над чужди действия в областта. Ако искаш, може да се възползваш. Ако не искаш, НЕ се възползваш но, друг може да се и тогава, ако той се, може и да ти наложи неизгодни условия или даже, да те размаже.
    6.Каква е моята печалба:
    6.1.Ще знам откъде да си поръчам (щото, в момента, няма);
    6.2. Ще е верифицирано, за което, в момента, нямам физическа и финансова възможност;
    6.3.Този, който се е възползвал, ми става потенциален съюзник занапред;
    6.4.С придвижването на моите идеи на практика, нараства моята легитимност и т.н.

Изобщо, не ви разбирам: Хем сте корназ, хем ви стиска..

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

А, ми измамника не само глупости, откровени идиотии плещи непрекъснато. То за това се е докарал до там.
      Докъде стигна работата с тръбичката?
      Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Идеята е, да не дрънкаш глупости и да не обиждаш. Иначе, няма ограничения. Аз, например, полагам много сериозни усилия да се сдържам и да не ти река всичко във вида, в който ме принуждаваш да те възприемам. Определено, модерацията ще ме изтрие и няма да осъзнаеш личната си отговорност за нещо, което, може и да НЕ успееш да прочетеш.

Моите два поста (по същество) от вчера точно визират моята лична отговорност и са в отговор на конкретен твой пост, с който ти и хората около теб можеш/те да вкарате в заблуда други хора тук.
        Какво имам предвид? Не е трудно за разбиране. Ти (вие) твърдиш, че нещо, което друг ще създава - може да му донесе пари. Всяко вложение е свързано с риск.
        Самият ти (вие) не искаш/те да поемете този риск. И защо не искате да заложите имущество срещу банков кредит, щом "идеята" е печеливша?
        Разбира се, за теб парите на другите могат да бъдат рискувани (от теб), докато собственото ти имущество не бива да се рискува, дори в името на "печеливша" идея?
        Много смущаваща (за чуждите пари!) стратегия.
        (ще помоля да се концентрираш върху същността на поста ми, в отговор на твой пост, а не да правиш произволна характеристика на хората, които поддържаме темата ти)

Що се отнася до Международните класификационни организации - ти/вие нямаш общо с тях.
        Това, че поддържаш темата е достатъчно основание, за да не премълчавам неща, с които по същество не съм съгласен (изключвам и изобщо не коментирам факти, като тия, че ти си: умен, красив, добър, имаш много пари и др.п.)

Коментар

Интересно, с два мои поста на ден - човекът със 100 поста дневно ми внушава, че мога да помълча?
          Наглец.
          Идеята е, да не дрънкаш глупости и да не обиждаш. Иначе, няма ограничения. Аз, например, полагам много сериозни усилия да се сдържам и да не ти река всичко във вида, в който ме принуждаваш да те възприемам. Определено, модерацията ще ме изтрие и няма да осъзнаеш личната си отговорност за нещо, което, може и да НЕ успееш да прочетеш.

Коментар

Можеше и да помълчиш. Това е нещо, дето не ти е до ул ма, а тук, нямаме възможността да го развием. Защо, да не го развие някой, който може и да спечели? Можеше и да помълчиш. Наистина.

Интересно, с два мои поста на ден - човекът със 100 поста дневно ми внушава, че мога да помълча?
            Наглец.

Коментар

• ...Дори врагове и опоненти на злите янки, се налага да обработват информацията си на машини, използващи тези лоши символи, което, прави техния софтуер уязвим. Други стандарти, това са азбуките (за писане и четене от двуноги). Т.к., който задава стандарти, предопределя развитие, стратегии, тактики и достижения.

...а Мико вряка и подскача, сякаш го онождат.
              - Вместо да се възползва. Умно ли е ТОВА?

- Не мисля
              Last edited by Pyramid; 25.05.2021, 22:52.

Коментар

• Само за илюстрация, има един принцип, особено приложим в техниката: " Който превари, той товари". Една негова илюстрация, е ASCII - таблицата. Който разбрал-разбрал.

Коментар

Ако не са токсични, "подарете" ги на контейнера за отпадъци на улицата. Или до такава степен сте обзети от мързел, че искате някой да дойде, за да ви освободи от боклука?
                  За възможността за "задаване на стандарти" пиши на Мъск. Той питаше за стандарти, с които искал да се съобразява.
                  Иначе, не бях чувал, че международните класификационни организации се съобразяват с "алгоритми", които се "подаряват" в Горна Оряховица.
                  Можеше и да помълчиш. Това е нещо, дето не ти е до ул ма, а тук, нямаме възможността да го развием. Защо, да не го развие някой, който може и да спечели? Можеше и да помълчиш. Наистина.

Коментар

Подаряваме още и спецификации на електромеханични и електронни изделия и възможност за задаване на стандарти в световен план.

Ако не са токсични, "подарете" ги на контейнера за отпадъци на улицата. Или до такава степен сте обзети от мързел, че искате някой да дойде, за да ви освободи от боклука?
                    За възможността за "задаване на стандарти" пиши на Мъск. Той питаше за стандарти, с които искал да се съобразява.
                    Иначе, не бях чувал, че международните класификационни организации се съобразяват с "алгоритми", които се "подаряват" в Горна Оряховица.

Коментар

• Подаряваме още и спецификации на електромеханични и електронни изделия и възможност за задаване на стандарти в световен план.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение

То не е само тази, и други има такива.
                        Ами грешите. И двамата. Защото, това са редица веществени продукти, които, произведени от БГ компании, ще им донесат много добри пари. Да видите, че ние поне, НЕ СМЕ паразити, както някои.
                        Съответно, ако теб темата ме те вълнува, може някой да се възползва. Затова, СПОКО. За всеки влак, има пътници.
                        Last edited by Pyramid; 25.05.2021, 13:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                          теми като тази мисля, че са безполезни с оглед идеята на форума..
                          То не е само тази, и други има такива.

Коментар

• теми като тази мисля, че са безполезни с оглед идеята на форума..

Коментар

• Уплах. Да не би, някой да се зарази с ереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бонове ако си имал бонова книжка. Иначе всички знаем.
                                "Знаеш", ти. Чушки.

Коментар

Working...
                                X