Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
1.Подарявам ви ИНСТРУМЕНТ. Пари не ви искам. Как и дали ще се възползва, решава получилият подаръка. Например с нож, можеш да си свършиш чудесна работа...а можеш и да се нараниш. Силата е у теб но, как боравиш с нея, НЕ зависи от мен.
2.Печалба - повтарям се - никой не е длъжен да ви гарантира. А също не съм. Ако разбирате от техника и търговия, възможно е, да изкарате. Все пак, изборът измежду повече възможности, е повече свобода. Ако не си осъзнал ТОВА, не мога с повече да ти помогна.
3.Имуществото НЕ заменя способностите, както и обратно. (Говорим за ВЪРХОВИ технологии но, важи и за тривиалните). Да "заложиш", не е като на пазар да идеш. Нямам толкова имущество, че, да "залагам".
4.Международните класификационни организации, когато съставят стандарти, го правят, все пак, на база някакви фактически модели, които, може да представи достатъчно влиятелен фактор. ТОЙ, представя продукт или гама, на база СВОИ И БЛИЗКИ ДО СЕБЕ СИ, разработки. Т.е. Първият, има най-висок шанс да се наложи...ако е бил достатъчно мъдър и прозорлив. Ако не е, имаме, каквото имаме -едни хора мрънкат и не се придвижват отвъд мрънкането.
5.Как се извършва подаряването: Разговаряме, показвам и разказвам. Оттам насетне, който реши да се възползва, се. В съдържанието, има сериозен елемент на индустриална собственост а, значи, контрол и над чужди действия в областта. Ако искаш, може да се възползваш. Ако не искаш, НЕ се възползваш но, друг може да се и тогава, ако той се, може и да ти наложи неизгодни условия или даже, да те размаже.
6.Каква е моята печалба:
6.1.Ще знам откъде да си поръчам (щото, в момента, няма);
6.2. Ще е верифицирано, за което, в момента, нямам физическа и финансова възможност;
6.3.Този, който се е възползвал, ми става потенциален съюзник занапред;
6.4.С придвижването на моите идеи на практика, нараства моята легитимност и т.н.
Изобщо, не ви разбирам: Хем сте корназ, хем ви стиска..
Коментар