IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОДАРЯВАМ/Е

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение

Аха. Затуй, се налага да ми го казваш...ТИ ?

Е, браво.
    Налага се. Иначе забравяш какво си и защо.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Че ти си нещастник.
      Жена ти те напусна, неграмотен си, некадърен си, досега нищо не си постигнал за целия си живот, затънал си в дългове, дори и измамите които въртиш са толкова плитки че никой не ти се връзва.
      Аха. Затуй, се налага да ми го казваш...ТИ ?

Е, браво.

Коментар

Самото ти престараване да смажеш с "богатството" си един ...как беше..."нещастник" показва че, всъщност, си дълбоко уязвен. Прекалено дълбоко за нещо "незначително", нямаше толкова да се пениш, ако не ти пукаше.
        Моите съболезнования, разкрит си

Да беше взел онези пари.
        Че ти си нещастник.
        Жена ти те напусна, неграмотен си, некадърен си, досега нищо не си постигнал за целия си живот, затънал си в дългове, дори и измамите които въртиш са толкова плитки че никой не ти се връзва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Такива пари и такова предложение никога не е имало. Това е поредната измислица на един болен мозък. Той си беше болен мозък още по онова време, и затова беше БАН--нат от форума на СТС Солар. Причината да бъде БАН-нат беше желанието на всички посетители във форума, на които им беше писнало от несвързаните брътвежи на този психопат.

Както и тука, там също беше осрал всяка една тема със спам, технически недомислици и въобще всякакви други словесни диарии. Форумът е активен и до ден днешен и можете да отидете да се започнаете с всички простотии, писани от него. Когато го БАН-нах, всички вкупом ми ръколяскаха.

След това той многократно се опиташе да се регистрира с нови и нови никове, но аз на секундата ги триех всичките без изключение. Тоест неговата наглост и нахалство си бяха безкрайни още по онова време. Простотията му също беше безкрайна. Некадърноста му и невежеството му също бяха безкрайни.

От тогава до ден днешен нищо не се е променило. Прост си беше, прост си и остана. Само където в наше време вече го работи и деменцията, а комплексът му за малоценност също вече е станал безкраен. Манията му за величие пък е нарастнала с няколко порядъка..
          Самото ти престараване да смажеш с "богатството" си един ...как беше..."нещастник" показва че, всъщност, си дълбоко уязвен. Прекалено дълбоко за нещо "незначително", нямаше толкова да се пениш, ако не ти пукаше.
          Моите съболезнования, разкрит си

Да беше взел онези пари.
          Last edited by levi_desni; 28.05.2021, 17:44.

Коментар

Не бе. Гласях се да взема кредит.

Разбира се, щях да загазя. После, предупреждавах наивните на форума му (виждах, че хи учи как да източват държавен бюджет, знаех, че не е редно и виждах, че се бутат на оскубан, неплатежоспособен пазар, да печелят от договори, които ще бъдат ( И БЯХА УДАРЕНИ), опитвах да ги предпазя...изгони ме от форума си. Преживях го.

Да беше взел онези пари.
            Такива пари и такова предложение никога не е имало. Това е поредната измислица на един болен мозък. Той си беше болен мозък още по онова време, и затова беше БАН--нат от форума на СТС Солар. Причината да бъде БАН-нат беше желанието на всички посетители във форума, на които им беше писнало от несвързаните брътвежи на този психопат.

Както и тука, там също беше осрал всяка една тема със спам, технически недомислици и въобще всякакви други словесни диарии. Форумът е активен и до ден днешен и можете да отидете да се започнаете с всички простотии, писани от него. Когато го БАН-нах, всички вкупом ми ръколяскаха.

След това той многократно се опиташе да се регистрира с нови и нови никове, но аз на секундата ги триех всичките без изключение. Тоест неговата наглост и нахалство си бяха безкрайни още по онова време. Простотията му също беше безкрайна. Некадърноста му и невежеството му също бяха безкрайни.

От тогава до ден днешен нищо не се е променило. Прост си беше тогава, прост си и остана до ден днешен, само където в наше време вече го работи и деменцията, а комплексът му за малоценност също вече е станал безкраен. Манията му за величие пък е нарастнала с няколко порядъка..
            Last edited by Mateev; 28.05.2021, 17:37.

Коментар

Хахахахах! Вижда се, кой е - АМА ИСТИНСКИ! - нещастен.

Да беше взел онези пари.
              Като гледам, с "онези" пари, или без "онези" пари, все му тая. Едва ли ще променят битието му. За теб обаче това са суми които никога няма да видиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Пирамид, аз съм богат именно защото не съм се вслушвал в бълнуванията на такива нещастници като тебе. Ако си мислиш, че си първият - жестоко се лъжеш. Идвали са всякакви други некадърници с мания за величие, предлагайнки ми разни вечни двигатели или други простоии в твой стил. Ти си просто един от многото нещастници, манията за величие на които ги е накарала да си мислят, че са най-умните в целия сват, и че техните идеи са уникални. Това обаче е болестно състояние, много добре описано в учебниците по Психиатрия.

Мислиш се за голяма работа, но не си виждаш насрания гъз и дългата серия от провали, съпътстващи те в целия ти живот. Повече няма какво да говорим. Сравнявай се с просяците, които живеят под мостовете, а не с мене, нещастник такъв..
                Хахахахах! Вижда се, кой е - АМА ИСТИНСКИ! - нещастен.

Да беше взел онези пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

Доколкото разбирам парите са останали в теб, и отдавна са изядени и изсрани.
                  Не бе. Гласях се да взема кредит.

Разбира се, щях да загазя. После, предупреждавах наивните на форума му (виждах, че хи учи как да източват държавен бюджет, знаех, че не е редно и виждах, че се бутат на оскубан, неплатежоспособен пазар, да печелят от договори, които ще бъдат ( И БЯХА УДАРЕНИ), опитвах да ги предпазя...изгони ме от форума си. Преживях го.

Да беше взел онези пари.

Коментар

• ...
                    Лучше флаг в небо взвыв,
                    И кингстоны открыв,
                    Затопить свой усталый корабль.
                    Но, разве выскажешь все это в несколько слов,
                    Когда снятся в кильватере чайки,
                    На компасе North-West, 38 узлов,
                    И все сверкает,
                    От пушки, до гайки?
                    Александр Розенбаум.
                    Last edited by levi_desni; 28.05.2021, 17:18.

Коментар

Ти и 40 бона - голяма смешка в едно единствено изречение. Най-смешното е, че мозъкът ти си мисли, че измислиците в сънищата сънища и реалността са едно и също нещо ...
                      Дойдох ПРИ ТЕБ, В ЯБЪЛКА, ако си спомняш.
                      "-Аз съм ТЪРГОВЕЦ , мога да ти взема парите но, ти можеш ли да го преживееш, ако ги изгубиш?*
                      Спомняш ли си?
                      Прецених, че ще ми дойде в повече, размислих, отказах се. Други се набутаха с ФЕЦ , после, ходихте да скачате пред парламента и правителството на Борисов -1.
                      Можеше да печелиш милиони от мултиплексирано сондиране. Един х**чец те уплаши. И не вземаш И НЯМА ДА ВЗЕМАШ и 1 (ЕДИН!) лев.
                      Можеше да вземаш милиони от сензори около пулсатора. Същият х**чец те уплаши, не вземаш нито 1 (ЕДИН!) лев.
                      И сега, си тръгнал ми даваш акъл?

Наистина, да беше взел онези 40000.Така, поне нещо, щеше да вземеш и от мен. Да, щях да съм значително по,-,беден но, щях да съм ти в ръчичките. Пък то, какво стана?

- Да беше взел онези пари.
                      Last edited by levi_desni; 28.05.2021, 17:00.

Коментар

Хайде стига си се правил на дръж ми шапката. Темата е с една единствена цел - ежедневно да се хвалиш с простотиите си и да си избиваш комплексите на тема "велик изобретател". Е да, ама тука във форума си те познаваме, и знаем, че си само един велик измамник и нищо повече.

На техническа тематика няма какво повече да спорим, защото отдавна си доказал, че си невеж и некомпетентен, и всяко едно твое "откритие" всъщност е една голяма недомислица, плод на ниско образование и на това, че мразиш да четеш за каквото и да било. Та то дори и българския правопис не си изучил, за което може да ти се подиграва всяко едно хлапе от 3-ти клас..
                        На техническа тематика ли? Моето образование е висше техническо. Първенец съм на випуска си. На кандидатския изпит, бях пръв по бал във факултета. Пръв си получих и дипломата. И имам направени и доказани неща, до които ти, се притесняваш дори да доближиш. И работят, и още как. Вместо това, товиш като кокошка на бунище, да търсиш превтасали "компромати", гарнирани с явно фалшиви "данни". Всичко това - елементарно проверимо и в кадастъра, и в GOOGLE EARTH, дори.
                        Затова, не си в позиция да ми заповядваш.
                        Бъди здрав дълги години. Има от какво да ме ревнуваш. Сладур.

Коментар

Наблюдаваме с Павел, как кризата за свежи решения се затяга от години. Фактически, читави физически продукти от България, по света все по-малко излизат. Продукти с многомилиарден пазар, дето да донесат милиарди в страната ни. Само се огледайте: Въпреки присъствието на такива като Матеев в Топ 20 най-богати българи, България продължава да е най-бедна в ЕС. И някои серсеми, когато го казват -особено в медиите - сякаш, фори, се хвалят: "- България е бедна, АМА АЗ, мажа тлъста филия, щото правилно цоцам от ахмаците."
                          Какво ли не опитахме - не, явиха се всякакви зложелатели които, отвън, плюят по Родината ни, че била "кочина", а сами, правят всичко, да намъкнат повече българи в калта. (Нямам идея защо, морален дефект, някакъв). Всички те, са се юрнали по модните виртуални и спекулативни начини да "направят Пари" забравяйки, че - не създаваш ли СТОЙНОСТ, самата икономика, която облича тези пари в покупателна способност, девалвира и се помпи инфлационен мехур. Тези мехури, периодично, се пукат и пак, най-кресливи, са най-паразитните персони ("щото така ни харесва!") докато, обикновеният гражданин, мъкне на гръб всички останали негодници. И няма угодия. Засега, не успяваме да привлечем фактическо финансиране (а целим създаване на много нови работни места и съществен приход в бюджета) но, решихме да не се примиряваме. Нека, ако има някой, който действително може (според разни тук) да вземе и да произвежда (така или иначе, нещата са направени за хората). След, като започнат реални продажби, ние от това, косвено, пак печелим. Как? Ами, за начало, създали сме име, то е верифицирано и хората знаят, че това, онова и там, третото, са продукти от Павел и Тодор, които са точно това, за което се продават. Изводът е "- ТЕЗИ двамата, НАИСТИНА, могат. И представляват ЦЕННОСТ." За резултатите след такъв извод, може сами да се сетите.

И разни "жалби" и крясъци на фактическо неспособни субекти, сами ще затихнат.
                          Защо дори за миг не си представиш, че твоят мироглед е сбъркан из основи, и като такъв е в основата на всичките ти беди и финансови/житейски проблеми?

Защо за миг дори не си помислиш, че ако искаш да успееш в този живот, вместо да оплюваш по-успелите от тебе хора, трябва да се вслушваш в техните съвети? Та те вече са минали по този път, който ти дори не го знаеш откъде започва и къде свършва.

Коментар

• Наблюдаваме с Павел, как кризата за свежи решения се затяга от години. Фактически, читави физически продукти от България, по света все по-малко излизат. Продукти с многомилиарден пазар, дето да донесат милиарди в страната ни. Само се огледайте: Въпреки присъствието на такива като Матеев в Топ 20 най-богати българи, България продължава да е най-бедна в ЕС. И някои серсеми, когато го казват -особено в медиите - сякаш, фори, се хвалят: "- България е бедна, АМА АЗ, мажа тлъста филия, щото правилно цоцам от ахмаците."
                            Какво ли не опитахме - не, явиха се всякакви зложелатели които, отвън, плюят по Родината ни, че била "кочина", а сами, правят всичко, да намъкнат повече българи в калта. (Нямам идея защо, морален дефект, някакъв). Всички те, са се юрнали по модните виртуални и спекулативни начини да "направят Пари" забравяйки, че - не създаваш ли СТОЙНОСТ, самата икономика, която облича тези пари в покупателна способност, девалвира и се помпи инфлационен мехур. Тези мехури, периодично, се пукат и пак, най-кресливи, са най-паразитните персони ("щото така ни харесва!") докато, обикновеният гражданин, мъкне на гръб всички останали негодници. И няма угодия. Засега, не успяваме да привлечем фактическо финансиране (а целим създаване на много нови работни места и съществен приход в бюджета) но, решихме да не се примиряваме. Нека, ако има някой, който действително може (според разни тук) да вземе и да произвежда (така или иначе, нещата са направени за хората). След, като започнат реални продажби, ние от това, косвено, пак печелим. Как? Ами, за начало, създали сме име, то е верифицирано и хората знаят, че това, онова и там, третото, са продукти от Павел и Тодор, които са точно това, за което се продават. Изводът е "- ТЕЗИ двамата, НАИСТИНА, могат. И представляват ЦЕННОСТ." За резултатите след такъв извод, може сами да се сетите.

И разни "жалби" и крясъци на фактическо неспособни субекти, сами ще затихнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                              Няма да бъде коректно, ако правим сравнение с Троянския кон, но...
                              Има един момент, който остава в "мъглата".
                              На мен би ми било интересно, ако някой обясни, доколкото е възможно - разбираемо и за неспециалистите.
                              Смисълът се върти около нечие вземане - цесия. Например - има някаква институция (не непременно банка), която е вид кредитодател.
                              В същия момент - кредитополучателят (по някакви причини), от известен момент става неплатежоспособен.
                              По някакви взаимни договорености (напр. в малък град хората се познават) - длъжникът получава (вътрешна) информация, че е възможна следната схема: преди учредяване на цесията (към "колекторна" фирма) - да бъде направен "подарък" на някого, именно чрез прехвърляне на задължението - вероятно формата на "подаръка" в случая има значение, но предаването на "подаръка" не може да се извърши (например) по "въздушно-капков път", или, да кажем - дистанционно.
                              Дали някой би се наел да коментира подобен казус? Дали е възможен изобщо, или е в сферата на поредица от допускания от вида: "ако - то"...? Зная, че възможностите са прекалено много, а и нямаме достатъчно подробности, но имам съмнения, че нещата се развиват, именно в тая посока.
                              Поздрави на всички!
                              Днес няма да се маскирам и ще отговоря по същество:
                              1. Няма "цесия", нито нещо подобно в нашия случай.
                              2.Кредитодател, за една ипотека само, е банка. Други "финансови институции" няма, както няма и други кредити.
                              3.Кредитната ми история е добра. На няколко пъти съм ползвал кредити и ВСИЧКО по старите е издължено.
                              4. Изплащал съм редовно и чисто предишните и продължавам да си изплащам редовно и чисто И настоящия ипотечен кредит. Имал съм две или три забавяния на вноски с до 5 дни, поради забавени заплати, докато бях на кадрова военна служба, в началото, когато още ни плащаха на ръка и -толкова. Имахме известни спорове с мобилен оператор, преди години но, вече са изчистени и те, от 2-3 години
                              5."Взаимни договорености" няма и не се предвиждат.
                              6.Няма и "колекторска фирма", колкото и да им се ще на някои.
                              7.Формата на подаръка (без кавички) е изложение на концепция - с придружаващи нагледни илюстрации, плюс демонстрация на действащи прототипи, техните чертежи и т.н. Виждаш, пипваш, преценяваш, дали можеш да използваш. Няма изискване да се ангажираш. Входът е свободен, такси няма.
                              8.Веднъж обясних но, ще повторя: Твърденията за някаква "измама" са на злонамерена хунта (съюз, сговор, алианс) от злонамерени и завиждащи хора, и не съдържат нищо повече от празни приказки. Дори Матеев не може да докаже в съда измама освен да покаже максимум две фактури. Не вярвам, обаче, бившият ми работодател, да признае, че цените са били други и да му "върне парите", които фирмата е усвоила, особено пък, с лихва. Парите, за които мрънка Матеев, бяха наистина много за подобен род стока но, така е решил търговецът, сделката НЕ Е протестирана, изтекла е давност, КРАЙ. На мен също ми беше неприятно и продължавам да вярвам, че фирмата НЕ постъпи почтено но, когато видиш работник да диктува на работодателя си...
                              9.Нашата печалба е легитимност. Подаряваме, за да се види: Което имаме, е точно което заявяваме. Имаме и още неща, които ще бъдат показани. Те са доста по-различни от това, което съм представил във форума общо запознаване по номера и което всеки, разгледал документите в пат.ведомство, може да види там. Не ни стигнаха ресурси да започнем производство но, имаме разработки колкото за три или пет компании, по-големи от STS.
                              10.За показаното извън подаръка, вече, се сключва договор за сътрудничество и, ако се плаща нещо, е там, по него. АКО РАЗБЕРЕШ И ПРИЕМЕШ . Иначе, няма договор, не можеш да патентоваш, край. Защо друг без нас не може да патентова ли? Защото, нещата имат проследим произход. За показаното в качество на подарък, не е дължимо нищо. Видял, харесал - възползваш се, според собствените си способности. НЕ харесал - отсвирил - КРАЙ, никой никому нищо не дължи. Това, какво иска някой - ами ОК, има си основанията. Ала сам да се хващаш на НЕГОВАТА въдица и, "между другото", да пропуснеш добър шанс само, щото онзи искал да делегиримира някого, т.к. не му играе по свирката...намирам го глупаво и НЕдалновидно.
                              11.По време на изложението, имаш право да записваш тъй, щото записът, да представлява доказателствен материал пред съда. Воля твоя. Нещата са чисти и работят НОМИНАЛНО.

Толкова засега. Да видим, Мико, дали си разбрал посланието.
                              Last edited by levi_desni; 28.05.2021, 14:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Възможно е да се реализира подобно нещо, но тогава подаръкът не е подарък, а и все пак трябва да има някаква стойност. Е - поне за получателят. Поне аз не познавам такъв.
                                В случаят колекторската фирма ще си свърши работата (ще си събере задълженията) като продаде обезпечението (апартамента).
                                Любопитномие как може да се оцени стойноста на нещо без да е изучено отвътре. Никой не сте длъжни да харесвате разбира се ама така както я карате на пирамидата само го навивате. Неоценявате че е боец и няма да ви легне докато не разбере сам, че нещо много серьозно е пропуснал и губи по точки и по проверимост. Да ама ройнпоказва нещомпък вие, хем сте прави според вас, хем никакъв проверен факт. Само г-н Матеев някога бил излъган и не провврил директно във фирмата дали пък наистина не са продавали на чак такива безбожни цени. Гледам пирамидата няма пари и това е гадно ама твърди че, бил редовен с заемите и бил на добра работа. Е, колкото за него може да е добра и да не зависи от г-н Матеев и оня да не може да му стори нищо. Пък какво да подаряват с този Павел (гледах му сайта, мкохокадърни ми се виждат нещата му, не може да е глупав). Нещо пропускате. Много е оперен и да не се окаже че има повече за показване отколкото всички си мислиме. Дразните го ама като гледам как са трили освен него и много от вас и ми прилича да ви е изваждал тежко от равновесие. Което виждам тук са някакви нервни реакции сякаш успява той да ви вади от кожите ви и сте тръгнали вместо нещо да сътворите да рушите. Да ама той е в перманентна криза и на него нямането не го боли толкова щото е свикнал. Притеснява ме защо могъщ лидер като г-н Матеев е така разколебан а не извади публично документите за измамите в които го кълне и не го размаже. Нямаше да се регистрирам и да пиша ако случайно днес не видях една публикация в афера.бг оттози Тодор Несторов. Написаното ми изглежда както много емоционално така и претеглено и ако всичко е вярно не бих се учудил кавгата помежду им да се разгори с нова сила, пък и още някой да си счупи врата. Не се карайте ами бъдете интелегентни. Само си хабите времето и някой да излезе по-тарикат от целия ви скептичен клуб. Например аз ако не мога да докажа с документи което твърдите нема се излагам шото става като малките деца пък той има нещо работещо и да се навие някой истински умен да провери и вие да станете за смях. Мъчно ми е за вас големи хора пък все едно бебешори. Че не става неговото не можете да докажете хора без да поставите нищо да измери и да провери. Пък разправя нилой не бил отишъл да види, вярно ли е? То може да може или да не може ама вместо хиляди приказки едно видео върши повече. Неговото е калпаво и езика дето е ползвал в солен ама вие пък съвсем нищо не представяте. Него май са го баннали ама сигурно ви гледа как се излагате вие. Вдетинили сте се ей богу.

Коментар

Working...
                                X