Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фотоволтаичен парк като инвестиция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, на СМ може да се вярва, няма да те завлекат и без патент да им го покажеш. Българската гордост ПАВЕЦ е техен проект, който предоставивиха срещу българско изобретение, като никой не им е искал нищо или пък въобще да се надявал..срещу нещото дадоха уникален проект. Другите май са само дърти крадци и лъжци всичките, само гледат да крадат такива неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗа какви патенти бълнуваш. Тука е тема за фотоволтаични паркове като инвестиция, а не поредната твоя тема за хвалипръцковщина на твоите нескопосани идеи. Махай се от тука и недей осира и тази тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Тук нейде, е и маркетинговата роля на патента: .....
- 1 like
Коментар
-
Pyramid, на СМ може да се вярва, няма да те завлекат и без патент да им го покажеш. Българската гордост ПАВЕЦ е техен проект, който предоставивиха срещу българско изобретение, като никой не им е искал нищо или пък въобще да се надявал..срещу нещото дадоха уникален проект. Другите май са само дърти крадци и лъжци всичките, само гледат да крадат такива неща.Last edited by supertrader; 11.06.2021, 22:38.D.Y.F-091066
Коментар
-
...Тук нейде, е и маркетинговата роля на патента: Показва се общото, показва се, че е обмислено, показва се че, лиценз може да се предостави но, и че ще се търси наказателна отговорност за своеволия. Морков и сопа. Иначе, не виждам, какво може ключово различно да представи даже по своя основен предмет на дейност, въпросният чичко. А уж е бъкан със сведения, данни, терабайти, бла-бла-бла. Съответно, ТОВА му поведение, само отблъсква потенциални клиенти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИ къде е тази батерия, за да я видя?
Или пък покажи някаква статия в реномирано научно издание с висок импакт фактор?
Нъцки - няма, няма и пак няма. Никога и няма да има предвид факта кой е измислил тази недомислица с тънки електроди с дупка в средата и с общ електролит. Няма изчисления, няма проектиране, няма нищо, абсолютно нищо. Има само хвалипръцковщина от експерт по лъжите и измамите.
Аз пък съм измислил инджекопляктер с торсионно квантово интертранслиране, който ще направи революция във всички сфери на живота. В него няма дупки - той самият представлява дупка в 17 измерения, в която се плацика общ електролит между две тръби. Важното обаче е друго - за него има пазар от 300 милиарда и ще подаря документацията на всеки, който поиска да го произвежда. Документацията съм я писал на гърба на мръсна тоалетна хартия, защото точно в клозета ми идват гениалните идеи. Става въпрос за клозета на един от гаражите ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМатеев, направо се излагаш, измислена е по добра батериия......
Или пък покажи някаква статия в реномирано научно издание с висок импакт фактор?
Нъцки - няма, няма и пак няма. Никога и няма да има предвид факта кой е измислил тази недомислица с тънки електроди с дупка в средата и с общ електролит. Няма изчисления, няма проектиране, няма нищо, абсолютно нищо. Има само хвалипръцковщина от експерт по лъжите и измамите.
Аз пък съм измислил инджекопляктер с торсионно квантово интертранслиране, който ще направи революция във всички сфери на живота. В него няма дупки - той самият представлява дупка в 17 измерения, в която се плацика общ електролит между две тръби. Важното обаче е друго - за него има пазар от 300 милиарда и ще подаря документацията на всеки, който поиска да го произвежда. Документацията съм я писал на гърба на мръсна тоалетна хартия, защото точно в клозета ми идват гениалните идеи. Става въпрос за клозета на един от гаражите ми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеА какво мислите за соларните керемиди? Изглеждат ми като добро решение особено за ново строителство. По здрави са от панелите и се монтират лесно във пространство което и без това не се ползва за нищо. Може би един ден ще станат много евтини и всички сгради ще са покрити с такива.
Като ефективност вероятно са по зле от панелите тъй като не всички покриви са ориентирани оптимално. Но въпреки това е по добре покрива ти да произвежда ток отколкото да не произвежда нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСега, Матейко измисли общия електролит, що не питаш него?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
Коя е тази по добра батерия?
Жироскопичния ефект се неутрализира като се поставят два успоредни маховика в една равнина на една ос но да се въртят в противоположни посоки.
Тези автобуси май са били доста ефективни и е жалко че не са продължили разработките. Сега има съвременни материали с които може много да се подобри концепцията и ефективността. За градски транспорт където разстоянията са къси и не се развиват големи скорости са перфекти. Зареждането отнема 1-3минути и изминават по 5км.. Няма проблем на всяка спирка да се зарежда за 20 секунди. Може част от зареждането да става и при спиране.
Коментар
Коментар