IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ми то аз исках да дам едни 30 000 евра на един от форумците за нещо подобно, пък той не се обади, та дай си млади момко сметката на теб да ги даря!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение

      Благодаря! Може ли да дадете негови контакти ? Също така не искам да се занимавам с пари от еврофондове,Европа,бюра по труда и т.н.... Само те мотаят и много трудно дават пари(от опит знам).....
      Викаш сега е момента да си оправиш живота.

      Коментар


      • Хора, спрете се. Момчето е само на 25.Не бъдете зли. Дайте му да се опомни, поразпитайте...
        Хайде, добра вечер на всички.

        Коментар


        • Аз ще дам пари. Колко са необходими като за начало?

          Коментар


          • Мой ........... ти наистина ли тука ни вземаш за балъци само така да те питам за протокола ??

            Начи ..... ся ....... имам една гениална идея ...... ама няма да ти кажа за кво иде реч и ква е тя ........ ама ти дай ся едни пари тука напред..... дай едни примерно 50 К лева и не питай повече ....... нъл ти казах,, идеята е гениална !!!!!!!
            Момко ...... ти наистина ли си толкова наивен да мислиш, че в гигантския мозъчен екип на Гугъл никой не се е светнал за твоята идея ??
            Ама наистина ли го мислиш тва, а ??
            И ако са се сетили и не са пуснали това Велико и Гениално ноу- хау ..... ми начи не си е струвало да го пускат в действие ве .......
            Ай ............ жив и здрав ...........

            Коментар


            • Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
              На ГУГЪЛ им е през оная работа за моите идеи. Значи малко по-конкретно е да се направи справочник информационник като разширение на GOOGLE ТЪРСАЧКАТА.

              Имам предвид някой,който смята,че има голям потенциал, да даде пари за идеята,а не да ''хвърли пари през терасата''.

              Не казваш нищо конкретно за идеята си... какво ще прави това "нещо" и защо са ти необходими пари, ако беше нещо което може да се обясни с две думи, (съответно два реда програмен код), какво ти пречи да го релизираш в момента?!

              Единственото което казваш е "справочник"... това нещо като дир-а от преди 20 години ли ще бъде... сериозно ли мислиш че някой ще ти даде пари за подобно нещо. Те част от търсачките така започнаха... ти искаш да ги връщаш назад. (този метод със справочниците мисля Yahoo също го използваха, отдавна го изоставиха, а други никога не са го използвали).

              Някой твой преподавател (*или друг възрастен човек) е имал проблем с търсенето в Гугъл и ти е подшушнал "идеята...", "ако имаше сега един справочник.... ехеее..." . Това че има хора които не знаят как да си задават въпросите, не означава че Гугъл има необходимост от подобни "разширения".

              Не случайно търсачките на които си писал не ти отговарят, ако знаеше на какво ниво е Гугъл, нямаше да се опитваш да го "подобряваш".

              Гугъл в момента е нещо като персонален ИИ за всеки от нас... как ще "подобриш" подобно нещо с някаква "външна приставка"?! Единственият начин да го "подобриш" е или да предоставиш повече информация за себе си и на базата на този профил Гугъл да си състави по-точно "мнение" за теб и съответно твоите търсения... или да подобриш самият ИИ. Повечето други "надграждания" биха били безсмислени.

              Тази тайнственост на гениалната ти идея, също не е необходима, напиши с няколко думи по-конкретно какво искаш да направиш, иначе просто приличаш на измамник който си търси наивници из форумите.

              Също така се замисли, ако идеята ти е толкова уникална и едновременно елементарна, защо никой от програмистите на Гугъл и дори самият ИИ на Гугъл, не са се "досетили" преди теб... можеби там е отговорът, сетили са се много отдавна, но "идеята" можеби не е добра.

              Според мен да "подобриш" Гугъл е като да "подобриш" Слънцето... захвани се с нещо по-земно и реалистично, няма лошо от велики идеи, но се целиш прекалено високо.


              П.С. Между другото ако става въпрос за търсене в систематизирана "научна информация",отдавна има такава специализирана търсачка, ето линк: https://www.wolframalpha.com


              Last edited by Xman1; 06.04.2021, 20:26.

              Коментар


              • Какъв обем инвестиция търсиш?
                Имаш ли регистрирана фирма?
                От какво очакваш да бъде прихода (абонамент,реклама,такси от доставчици на нещо и тн и тн)
                С какво се занимаваш,програмни умения?.
                За какво са ти парите от финансирането?
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                Коментар


                • Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                  Здравейте, на 25 години съм и наскоро ми хрумна една гениална идея за сериозен бизнес. Търся бизнес инвеститор, с който да реализираме идеята,като печалбите ще се делят по-равно! Накратко става въпрос за разширение на GOOGLE ТЪРСАЧКАТА(МНОГО СЕРИОЗНА ИДЕЯ). И не, не се шегувам,първи Април за шегите мина! Пазя си идеята от това някой да ми я открадне, за това ще ви помоля да не ме питате каква ти е цялата идея, напиши я и от тоя тип въпроси.

                  Целта е да се направи отделна платформа, като разширение на GOOGLE ТЪРСАЧКАТА. Идеята не е да се прави нова търсачка като БИНГ,GOOGLE и т.н.!!! Идеята е за нещо,което до сега не е правено в света!

                  Знам,че тука е много вероятно да има сериозни хора,че във фейсбук още преди някой да знае цялата идея започва с ама аз искам по-голям процент,къв си ти, ти нямаш пари и т.н.... Търся бизнес партньор,който знае за идеите,че струват много пари. Не става нито без идеята,нито без парите и двете са от ключово значение!

                  Много моля в темата да не пишат селски бекове и някви такива хора,дето гледат как да прецакат някой , или пък са някви адските скръндзи и гледат максимално да не дават пари! Хора дето викат аз как ще давам пари за тва, за онова и т.н. да не ми пиша моля.Също така моля да не пишат хора дето казват аз как ще ти давам пари на тебе и т.н., при стартирането на някакъв бизнес пари се дават за много неща,а не се скръндзиш(в рамките на нормалното де). Също така да се знае- не искам да прецакам никого!!!! Има всякакви хора и тези,които мислят да се правят на интересни, също да не пишат в темата моля. Благодаря предварително!
                  Обърни се към Бизнес Ангел. Има един който се търгува на БФБ - Илевън Кепитъл.
                  Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение

                    Благодаря! Може ли да дадете негови контакти ? Също така не искам да се занимавам с пари от еврофондове,Европа,бюра по труда и т.н.... Само те мотаят и много трудно дават пари(от опит знам).....
                    Ами потърси Pyramid във форума

                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Млад си и не искам да те отчайвам, но "гениални" идеи се раждат в главата на всеки един човек по няколко пъти на ден, особенно ако се напуши или напие. За съжаление обаче хората с пари са се напатили от такива с "гениални" идеи, така че шанса някой да ти даде пари е безкрайно малък, да не кажа че е нулев. Такива са реалностите в този живот, и всеки, който хвърчи в небесата, рано или късно каца на земята.

                      След като не искаш да кажеш каква е идеята ти, кажи какво си постигнал в този живот, и защо потенциалните инвеститори трябва да повярват на тебе, а не на някой неграмотен манго от Столипиново, който също има "гениални" идеи.

                      Иначе при мене няколко пъти са ми идвали на крака разни неграмотници, за да просят пари за безумни идеи, плод на ниската им интелигентност и липсата на подходящо образование. Последните например бяха "открили" вечен двигател с някакви магнити, които уж щели да го въртят безкрайно дълго време. Дори донесоха някакъв чертеж. Попитах ги за Закона за запазване на енергията и те взеха да мигат на пуканки. Тръгнаха си ядосани и сигурно са ме обявили за глупав, прост ти тъп.

                      Също така тука във форума има един неграмотен Pyramid, който от 15 години прави разни "открития" на топлата вода, но досега не е привлякъл и 1 лев инвестиции. Така и ще си умре с манията си за величие, но в дейстивителност живота му е един пълен провал във финансов и дори в семеен план.

                      Та ако искаш някой да ти обърне сериозно внимание тука в този форум, първо докажи сериозноста си, познанията си и интелекта си, защото иначе освен подигравки друго няма да си спечелиш.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Трябва да се свържете с Пирамид, той има голям опит във събирането на средства за финансиране на иновации и изобретения.
                        Благодаря! Може ли да дадете негови контакти ? Също така не искам да се занимавам с пари от еврофондове,Европа,бюра по труда и т.н.... Само те мотаят и много трудно дават пари(от опит знам).....

                        Коментар


                        • Трябва да се свържете с Пирамид, той има голям опит във събирането на средства за финансиране на иновации и изобретения.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Бях писал на DUCKDUCKGO ТЪРСАЧКАТА и никой не ми е отговорил. Едва ли и от GOOGLE ще ми отговорят, а и те са скръндзи, ще искат да налапат печалба, и биха ми оставили да обирам падналите трохи...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                              Много разточително си описал кой не трябва да ти пише, а за гениалната идея- нищо по същество. Най-логично ми се струва да предложиш много сериозната си идея на самите Гугъл. Те ако нямат кинти...
                              Оставам с впечатлението, обаче, че очакваш някой да ти хвърли пари от терасата.

                              На ГУГЪЛ им е през оная работа за моите идеи. Значи малко по-конкретно е да се направи справочник информационник като разширение на GOOGLE ТЪРСАЧКАТА.

                              Имам предвид някой,който смята,че има голям потенциал, да даде пари за идеята,а не да ''хвърли пари през терасата''.

                              Коментар


                              • Много разточително си описал кой не трябва да ти пише, а за гениалната идея- нищо по същество. Най-логично ми се струва да предложиш много сериозната си идея на самите Гугъл. Те ако нямат кинти...
                                Оставам с впечатлението, обаче, че очакваш някой да ти хвърли пари от терасата.
                                Last edited by ford_perfekt; 06.04.2021, 13:41.

                                Коментар

                                Working...
                                X