Встрани от темата, но това за афера е вярно- онази чорлавата веска е доста нечистоплътна по отношение на хората. Ако се проследят рекламодателите и може да се открият интересни зависимости
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПочнах у фейса да си търсим бизнес партньор!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеПочнах у фейса да си търсим бизнес партньор!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе говоря точно за измама, просто другия смята че той е свършил работата и си е в реда на нещата резултата да е за него, така си живее човека с такова усещане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, добре но ако казуса е че някой използвайки чужда идея е направил огромна печалба, следва ли той да сподели част от нея с автора на идеята. Примерно не може да се каже че я е откраднал, защото двамата са приятели и точно по такава линия идеята е била споделена, обаче единия е написал кода използвайки идеята..научавайки за нея и е спечелил огромни пари, а приятеля му дори е в заеми. Как мислиш от етична гледна точка и идеите имат ли стойност, защото без идея няма да има код и пари това е ясно поначало.
Вероятност да умреш винаги има. Ти гледай, междувременно, да си живял щото, ТОВА е Важното. Всички сме смъртни. Малцина ЖИВЕЯТ.
Прочее, грешно съм ти написал номера си (от бързане, на нощна смяна). Там не е 6, ами 5. Петатата цифра от началото.Last edited by X_Y; 03.05.2021, 11:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеГрешиш, аз ги искам да ги инвестирам в идеята, не да си ги задържа за себе си!!!!
И бъди готов винаги за още, и още, и още ДА ДАВАШ ОТ СЕБЕ СИ (на работата си, на любовта си, нс идеята си). Да взема, всеки идиот може. Не бъди идиот.
Късмет, момче!
Коментар
-
Pyramid, добре но ако казуса е че някой използвайки чужда идея е направил огромна печалба, следва ли той да сподели част от нея с автора на идеята. Примерно не може да се каже че я е откраднал, защото двамата са приятели и точно по такава линия идеята е била споделена, обаче единия е написал кода използвайки идеята..научавайки за нея и е спечелил огромни пари, а приятеля му дори е в заеми. Как мислиш от етична гледна точка и идеите имат ли стойност, защото без идея няма да има код и пари това е ясно поначало.Last edited by supertrader; 29.04.2021, 01:00.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Кажи си трите имена и адреса и веднага ще те обзаведа и тебе с анонимна статия в Afera.bg, която да те обвинява във всички земни грехове. Мога да го направя същото и за Тодор Несторов от Горна Оряховица. Въобще достатъчен е един анонимен мейл до Afera.bg с оплювки към някого, и те ще го публикуват без въобще да се замислят.
Иначе да, признавам си, че вероятно някъде имам врагове, които пикаят кръв когато чуят името ми. Става въпрос за времето преди 12-13 години, когато се проектираха соларни централи, и когато фирмата ми СТС Солар заемаше лидерска позиция в цялата страна. Много мои конкуренти умираха от злоба, че над 50% от потенциалните им клиенти идват при СТС Солар, а не при тях. И предполагам анонимката е писана от някой от тях.
Между другото точно тогава по него време аз BAN-нах Pyramid (Тодор Несторов) от форума на СТС Солар, защото беше едно голямо размазано лайно, от което беше втръснало на всички от форума. И има много голяма вероятност именно той да е пуснал тази анонимка. Злобар си беше тогава, злобар си остана и до ден днешен.
Към днешна дата също имам врагове, най-вече тука във форума, но в случая вече говорим за злобари и олигофрени, а не за интелигентна конкуренция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеХаресах. Не ме вълнува броя коли на Матеев, обаче. Понеже, темата е за друго, се връщам на нея:
Ако малкият иска нещо, то, ИМЕННО ТОЙ, трябва да се напъне, за да го получи. Което предлага, И САМИЯТ ФАКТ, че го предлага, не е достатъчно, да го получи. Пак казвам:
1. Не е представил ОБОСНОВКА.
2. Не е представил -дори с прости думи, свои - анализ на силните и слаби страни.
3. Не е представил анализ на инвестицията, нито на етапите за нейното осъществяване.
4. Няма контрол, нито представя убедително обосновка защо именно, иска 50%, а не 5, примерно. При 5%, вероятността да получи нещо, е 10 пъти, поне, по-висока, на отколкото при 5% но, ако, като цяло, СЕГА е под 1%, практически, дори и да стигне 10%, пак са скромни...а,
5.Има пределно несъразмерни очаквания, в сравнение с личния физически принос, който, може да даде в осъществяване на това, което,
7.ОЩЕ НЕ Е ПРОЕКТ. Сиреч, няма органично вписване в Пазара, на фона на отдавна съществуващите търсачки в спец.служби, чиито алгоритми и бази данни, при ресурса на Гугъл, изцяло, могат да му обезсмислят начинанието...
8. ОСВЕН, АКО, самото "получаване на инвестицията", не му е целта. Неслучайно, го питам няколко пъти, как си представя тази "инвестиция". Хората, които са инвестирали някога в нещо и познават нещата отвътре, просто, няма да се хванат и -дотам с "едрия Тарикат" с дребни (да не кажа, нулеви) познания по темата.
Накратко, ако някой и да би могъл да се хване, ще е до 1% ФАКТИЧЕСКО УЧАСТИЕ на нашия човек, което обаче виждаме, не му влиза в сметките.
Не съм представил анализ на инвестицията, нито на етапите на нейното осъществаване,защото за момента с никой не съм се запознал.
Коментар
-
Мързелът и некадърността, съчетани с големи утопични амбиции, обикновено са предпоставка за създаването на престъпници.
Доказателство за думите ми е факта, че младежа иска огромна сума, иска я сега веднага, при това въобще не си и помисля, че трябва да работи упорито за получаването на такава сума. Мозъкът му работи само в едно единствено направление - как да получи сега веднага много пари, но без да работи за тях. Познайте какви ще са следващите идеи в това направление.
Грешиш, аз ги искам да ги инвестирам в идеята, не да си ги задържа за себе си!!!!
Коментар
-
Кажи си трите имена и адреса и веднага ще те обзаведа и тебе с анонимна статия в Afera.bg, която да те обвинява във всички земни грехове. Мога да го направя същото и за Тодор Несторов от Горна Оряховица. Въобще достатъчен е един анонимен мейл до Afera.bg с оплювки към някого, и те ще го публикуват без въобще да се замислят.
Иначе да, признавам си, че вероятно някъде имам врагове, които пикаят кръв когато чуят името ми. Става въпрос за времето преди 12-13 години, когато се проектираха соларни централи, и когато фирмата ми СТС Солар заемаше лидерска позиция в цялата страна. Много мои конкуренти умираха от злоба, че над 50% от потенциалните им клиенти идват при СТС Солар, а не при тях. И предполагам анонимката е писана от някой от тях.
Към днешна дата също имам врагове, най-вече тука във форума, но в случая вече говорим за злобари и олигофрени, а не за интелигентна конкуренция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнениеНе се обиждайте, но оспамихте темата на младежа. Предпочитам да следя шоуто дали ще намери неволята или тя него.
https://www.slovo.bg/showwork.php3?A...D=3006&Level=1
Той иска някой да му напише приказка, в която да се разказва, не за каруца, а за куфарче.
Коментар
Коментар