fearlessss 8 , ами започни да се занимаваш с програмиране и ще успееш да си реализираш идеята. По принцип точно комп- програма много трдно се описва и програмистите си пишат каквото им дойде на сърце.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеКак стана ясно, пак да повторя за неразбралите- мога да докажа,че има смисъл да се инвестира в идеята ми. Обаче само и единствено на сериозен човек,който цени идеята ми.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Както стана ясно, пак да повторя за неразбралите- мога да докажа,че има смисъл да се инвестира в идеята ми. Обаче само и единствено на сериозен човек,който цени идеята ми.Last edited by fearlessss8; 08.04.2021, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е, нали именно Перендев го вкараха в дранголника за измама на "инвеститорите"?
А и при патентите имаше, мързи ме да проверявам има и срок за пускане в експлоатация. После, географски и времеви ограничения.
Късмет пожелавам на всеки дръзнал да се заеме.Last edited by Selena; 08.04.2021, 15:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ако ти е патентоспособна идеята какво чакаш още та не си го регистрирал патента. Не се заяждам, последният изобретател изобретил “вечния двигател” ме канеше на някакво изложение в Швейцария на мои разноски, за да се срещна с потенциални инвеститори. Сещай се какво му отговорих.
После има един руснак и един турчин дето твърдят, че са го изобретили тоя вечен двигател. Турчинът е много хитър. Даже кинти успя да поизмъкне от балъци. Двигателят работи на принципа на Бендерев или нещо подобно беше ако не ме лъже паметта. И дотук нищо.
Или вярваш, че някой ще финансира нещо без да го е видял за черните ти очи? Ми той в момента, в който го види ще ти го открадне.
Трънлив е пътят на изобретателя.
Съвет от мен: Сам си финансирай патента. Който не играе не печели. Може пък да си бъдещият зукърбъг - ако си спомняш той крадна идеята и САМ я разработи. После плати едни пари на глупаците, които я споделиха с него и толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
Вариант 1
Идеята е успешна. Бизнеса се разраства. Появяват се конкуренти, които реализират идеята 10 пъти по-бързо и 100 пъти по-добре. Оставаш без клиенти и фалираш.
Каква конкуренция като се направи патент ???
После има един руснак и един турчин дето твърдят, че са го изобретили тоя вечен двигател. Турчинът е много хитър. Даже кинти успя да поизмъкне от балъци. Двигателят работи на принципа на Бендерев или нещо подобно беше ако не ме лъже паметта. И дотук нищо.
Или вярваш, че някой ще финансира нещо без да го е видял за черните ти очи? Ми той в момента, в който го види ще ти го открадне.
Трънлив е пътят на изобретателя.
Съвет от мен: Сам си финансирай патента. Който не играе не печели. Може пък да си бъдещият зукърбъг - ако си спомняш той крадна идеята и САМ я разработи. После плати едни пари на глупаците, които я споделиха с него и толкоз.Last edited by Selena; 08.04.2021, 10:39.
Коментар
-
barbaron, а уж си на ти с програмирането, става въпрос за това че Гугъл не е особенно интелигентен, ранговете са според търсенето а не според истинността и стойността. Светът има нужда от нови решения, има проблеми които трябва да се решат очевидно. Как може да се заблуждавате че решенията ще се появят по демократически метод, те няма как да се случат в 100 глави едновременно. В нечия глава ще се появят, но вие ще го обявите за луд а може и да го разпнете за по направо мислещия различно. Ето това е казуса.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕй, fearlessss8, ама ти, да не се откажеш? Дерзай.
NEVER GIVE UP!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАми бих потърсил партньорство с GOOGLE, да може ако се навъди конкуренция, с помоща на GOOGLE да ги изхвърлиме от конкуренцията.
Коментар
-
Ето ТОВА звучи безкрайно наивно. Ще те прегазят, без да те забележат дори.
Коментар
-
Сега, аз че Матеев го моря, (има заслуги) ама на теб, ти писах вече:
ИДЕЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАТЕНТОВА. ПАТЕНТОВА СЕ ТЕХНИЧЕСКО УСТРОЙСТВО/РЕШЕНИЕ. Освен това, когато патентоваш техническо решение, ДОРИ СЪВСЕМ ВСИЧКО да ти е наред и да нямаш спънки никакви, има един много дълъг срок, поне ако всичко се спазва, около 5 години (ПЕТ ГОДИНИ!) до решението да бъде регистриран. Имаш ли толкова време и нерви?
Въобще ако ще правиш WEB сайт за някаква услуга, няма как да я защитиш под никаква форма, защото конкурента ти ще направи по-добър сайт и ще го колокира например на някоя яхта в международни води, където ще е недосегаем за което и да било законодателство.
Коментар
Коментар