Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Ше има ли finder's fee да намажем и аз нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ти си гений. Как още не сме го пратили при Ивелин. Само Ивелин ще го оцени този бисер и даже работа на “консултант” ще му намери да не виси безработен на врата на майка си, та и тя да си отдъхне жената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo
Сега е момента за апартамента също. Слага довечера 10к на Ливърпул че продължи и зима парата. Давам 100% гаранция!
Я най-сигурния вариант 1000% гаранция е да купи акции от исторически парк. Тогава директно се въздига човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Но и баламурниците силно намаляха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А има и бързи кредитиhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И ще го гледат оцъклено, както шаран гледа по Никулден... Което, е самата истина. Имам чувството, че момчето се е увлякло яко. Явно е, доде не опита всичко, няма да ни повярва и вероятно си мисли, че го гъбаркаме. Знам, какво е и от двете страни на "барикадата" но, ако вземе насериозно препоръките, рискува да изтърве всичките си шансове. Те, в конкретния случай, и така са силно ограничени.По-добре, според мен, да се свърже с някой действащ програмист и да опитат нещо съвместно. Ако действат стъпка по стъпка и намират и финансирането постепенно, според текущата нужда, току-виж, поне са реализирали замисъла. Ще излезе ли читаво и ще изкарва ли пари, НЕ ЗАВИСИ от днешната му вяра, а от тогавашната ситуация в Мрежата. Въпросът е, стиска ли му да положи нужните усилия, постоянство, концентрация и т.н.
Много ми е интересно дали младежът знае какъв тип програмист би му свършил работа.
Разбира се тази тема е безмислено чаткане по клавиатурата, в което всеки може да се убеди като погледне предишната форумна кариера на обекта, както беше казано и от други потребители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не е точно така- отиваш в банката и ипотекираш имот- никой няма да те пита за какво са ти парите- само банката ти изпраща оценител. И отпуска парите по нейната цена. Това е
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не е точно така- отиваш в банката и ипотекираш имот- никой няма да те пита за какво са ти парите- само банката ти изпраща оценител. И отпуска парите по нейната цена. Това е
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби го написа, вчера аз също писах, но са го изтрили.
Безстрашния е бил и преди в тоя форум- тогава пак искаше пари и се представяше че е брокер на недвижими имоти. Беше ми писал и на мен- виждаш ли в германия си, дай някой лев ще правя агенция за недвижими имоти. Сега е вдигнал мизата- не търси някой лев, търси няколко милиона.
Ахтунг- абцоке
Сега се разтърсих в съобщенията
fearlessss8 и аз
25.03.2015, 19:25
Бизнес
Здравей, 15 000лв ми стигат за брокерска къща в София.В момента доста имоти се продават .
Надявам се че това е достатъчно
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби го написа, вчера аз също писах, но са го изтрили.
Безстрашния е бил и преди в тоя форум- тогава пак искаше пари и се представяше че е брокер на недвижими имоти. Беше ми писал и на мен- виждаш ли в германия си, дай някой лев ще правя агенция за недвижими имоти. Сега е вдигнал мизата- не търси някой лев, търси няколко милиона.
Ахтунг- абцоке
fearlessss8 и аз
Бизнес
Здравей, 15 000лв ми стигат за брокерска къща в София.В момента доста имоти се продават .
Надявам се че това е достатъчноhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Барби го написа, вчера аз също писах, но са го изтрили.
Ахтунг- абцоке
fearlessss8 и аз
Бизнес
Надявам се че това е достатъчноLast edited by v_tin; 14.04.2021, 20:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеYolo, не са точно за това ипотечните кредити, те са ако искаш да купиш имот, жилище и имаш доходи да си плащаш ипотеката да ти бъде отпуснат, банката ти го купува с нейни пари, ти го изплащаш, като си плащаш и главницата и лихвата по кредита. Ако отиде в банка някой с идея да прави нещо и предложи имот като гаранция за кредита - те ще му кажат да го продаде и да си финансира с парите идеята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеYolo, не са точно за това ипотечните кредити, те са ако искаш да купиш имот, жилище и имаш доходи да си плащаш ипотеката да ти бъде отпуснат, банката ти го купува с нейни пари, ти го изплащаш, като си плащаш и главницата и лихвата по кредита. Ако отиде в банка някой с идея да прави нещо и предложи имот като гаранция за кредита - те ще му кажат да го продаде и да си финансира с парите идеята.
Коментар
Коментар