IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Всеки оптимизъм си има граници
    Дето викаше Влади Въргала едно време, аз съм учИл алъжверижмънт и далаверинг

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Ше има ли finder's fee да намажем и аз нещо?
      Всеки оптимизъм си има граници

Коментар

Ти си гений. Как още не сме го пратили при Ивелин. Само Ивелин ще го оцени този бисер и даже работа на “консултант” ще му намери да не виси безработен на врата на майка си, та и тя да си отдъхне жената.
        Ше има ли finder's fee да намажем и аз нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo

Сега е момента за апартамента също. Слага довечера 10к на Ливърпул че продължи и зима парата. Давам 100% гаранция!

Я най-сигурния вариант 1000% гаранция е да купи акции от исторически парк. Тогава директно се въздига човека
          Ти си гений. Как още не сме го пратили при Ивелин. Само Ивелин ще го оцени този бисер и даже работа на “консултант” ще му намери да не виси безработен на врата на майка си, та и тя да си отдъхне жената.

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

Но и баламурниците силно намаляха
            Но както се вижда и от тази тема опитите продължават

Коментар

А има и бързи кредити
              Но и баламурниците силно намаляха
              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И ще го гледат оцъклено, както шаран гледа по Никулден... Което, е самата истина. Имам чувството, че момчето се е увлякло яко. Явно е, доде не опита всичко, няма да ни повярва и вероятно си мисли, че го гъбаркаме. Знам, какво е и от двете страни на "барикадата" но, ако вземе насериозно препоръките, рискува да изтърве всичките си шансове. Те, в конкретния случай, и така са силно ограничени.По-добре, според мен, да се свърже с някой действащ програмист и да опитат нещо съвместно. Ако действат стъпка по стъпка и намират и финансирането постепенно, според текущата нужда, току-виж, поне са реализирали замисъла. Ще излезе ли читаво и ще изкарва ли пари, НЕ ЗАВИСИ от днешната му вяра, а от тогавашната ситуация в Мрежата. Въпросът е, стиска ли му да положи нужните усилия, постоянство, концентрация и т.н.
                Това звучи малко като да се разболееш и да търсиш някакъв действащ лекар, без значение каква му е специалността. Патоанатом примерно.
                Много ми е интересно дали младежът знае какъв тип програмист би му свършил работа.
                Разбира се тази тема е безмислено чаткане по клавиатурата, в което всеки може да се убеди като погледне предишната форумна кариера на обекта, както беше казано и от други потребители.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами не е точно така- отиваш в банката и ипотекираш имот- никой няма да те пита за какво са ти парите- само банката ти изпраща оценител. И отпуска парите по нейната цена. Това е
                  Имено. Може и в заложната къща кастофона на тате и на мама златните бижута. Продава голфа и от тук от там събира парите. И без орташки работи.

Коментар

Ами не е точно така- отиваш в банката и ипотекираш имот- никой няма да те пита за какво са ти парите- само банката ти изпраща оценител. И отпуска парите по нейната цена. Това е
                    А има и бързи кредити

Коментар

Барби го написа, вчера аз също писах, но са го изтрили.

Безстрашния е бил и преди в тоя форум- тогава пак искаше пари и се представяше че е брокер на недвижими имоти. Беше ми писал и на мен- виждаш ли в германия си, дай някой лев ще правя агенция за недвижими имоти. Сега е вдигнал мизата- не търси някой лев, търси няколко милиона.

Ахтунг- абцоке

Сега се разтърсих в съобщенията

fearlessss8 и аз
                      25.03.2015, 19:25
                      Бизнес
                      Здравей, 15 000лв ми стигат за брокерска къща в София.В момента доста имоти се продават .

Надявам се че това е достатъчно
                      И тогава ли беше на 25 години?

Коментар

Барби го написа, вчера аз също писах, но са го изтрили.

Безстрашния е бил и преди в тоя форум- тогава пак искаше пари и се представяше че е брокер на недвижими имоти. Беше ми писал и на мен- виждаш ли в германия си, дай някой лев ще правя агенция за недвижими имоти. Сега е вдигнал мизата- не търси някой лев, търси няколко милиона.

Ахтунг- абцоке

fearlessss8 и аз
                        Бизнес
                        Здравей, 15 000лв ми стигат за брокерска къща в София.В момента доста имоти се продават .

Как се продават, наясно ли си
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Приказвате вие, ама не знаете, как му се е дръпнала фашкията и току го и будалкате. Че трябва да закоравее -трябва, ама който не е ходил в казарма...

Коментар

• Барби го написа, вчера аз също писах, но са го изтрили.

Ахтунг- абцоке

fearlessss8 и аз
                            Бизнес

Last edited by v_tin; 14.04.2021, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Yolo, не са точно за това ипотечните кредити, те са ако искаш да купиш имот, жилище и имаш доходи да си плащаш ипотеката да ти бъде отпуснат, банката ти го купува с нейни пари, ти го изплащаш, като си плащаш и главницата и лихвата по кредита. Ако отиде в банка някой с идея да прави нещо и предложи имот като гаранция за кредита - те ще му кажат да го продаде и да си финансира с парите идеята.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Yolo, не са точно за това ипотечните кредити, те са ако искаш да купиш имот, жилище и имаш доходи да си плащаш ипотеката да ти бъде отпуснат, банката ти го купува с нейни пари, ти го изплащаш, като си плащаш и главницата и лихвата по кредита. Ако отиде в банка някой с идея да прави нещо и предложи имот като гаранция за кредита - те ще му кажат да го продаде и да си финансира с парите идеята.
                                И ще го гледат оцъклено, както шаран гледа по Никулден... Което, е самата истина. Имам чувството, че момчето се е увлякло яко. Явно е, доде не опита всичко, няма да ни повярва и вероятно си мисли, че го гъбаркаме. Знам, какво е и от двете страни на "барикадата" но, ако вземе насериозно препоръките, рискува да изтърве всичките си шансове. Те, в конкретния случай, и така са силно ограничени.По-добре, според мен, да се свърже с някой действащ програмист и да опитат нещо съвместно. Ако действат стъпка по стъпка и намират и финансирането постепенно, според текущата нужда, току-виж, поне са реализирали замисъла. Ще излезе ли читаво и ще изкарва ли пари, НЕ ЗАВИСИ от днешната му вяра, а от тогавашната ситуация в Мрежата. Въпросът е, стиска ли му да положи нужните усилия, постоянство, концентрация и т.н.

Коментар

Working...
                                X