Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
ИДЕЯТА НЕ Е БЕЗПЛАТНА!!! КОЙТО НЕ ГО ОЦЕНЯВА ТОВА, ЗНАЧИ НЕ Е НИКАКЪВ КОРЕКТЕН БИЗНЕСМЕН/ИНВЕСТИТОР.
Коментар
-
ИДЕЯТА НЕ Е БЕЗПЛАТНА!!! КОЙТО НЕ ГО ОЦЕНЯВА ТОВА, ЗНАЧИ НЕ Е НИКАКЪВ КОРЕКТЕН БИЗНЕСМЕН/ИНВЕСТИТОР.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Това пък няма никакъв шанс да стане. Как си представяш някой да ти даде 100% от капитала и да се навие на 50% от капитала. Компанията ти, дори да е успешна в бъдеще в началото струва 0. Ако искаш да имаш 50% трябва да а развиеш сам до там до където ще струва като бизнес колкото вложените от инвеститора пари. Ако искаш пари без да си доказал стойност не е зле да си преоцениш надолу дела. Много надолу.
Коментар
-
Вече съм отговарял,но пак ще напиша специално за теб- 50% за мене и 50% за инвеститора дялов капитал.
Е може аз да искам да не съм като търговец ,а ООД(не съм запознат добре с това).
GOOGLE 100% НА СВЕТЛО ЛИ Е, РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НЕ Е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Малкият, като ти чета измислиците и фантазиите, бих те посъветвал да се върнеш в 5 клас, след това - и в 6 и 7... Мисля, че не си чувал за тая наука - технологии и предприемачество.
Децата, които сега учат тая материя, знаят повече от теб. И дори ще ти зададат въпрос, на който ти няма да можеш да отговориш.
Само ще те попитат: с какъв дялов капитал възнамеряваш да участваш като съдружник в това дружество? Нали схващаш, че разпределението на печалбата е съобразно дяловият капитал на всеки от съдружниците?
Погледни какво си писал горе за възможността: "някой да те изгони от твоя бизнес". Не допускаш ли, че освен печалба - дружеството може да отиде към фалит? Готов ли си да отговаряш с цялото фирмено и лично имущество за задълженията на фирмата?
Не си чувал това, нали? Какво изобщо си чувал за "твоя бизнес"?
"На светло" ли ще бъде този твой "бизнес", или ще бъде част от "сивата икономика"?
Нямаш понятие. Почни от 5-ти клас.
Е може аз да искам да не съм като търговец ,а ООД(не съм запознат добре с това).
GOOGLE 100% НА СВЕТЛО ЛИ Е, РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НЕ Е.
Коментар
-
Заплата е когато някой шеф ти я дава или пък собственика на дадения бизнес ти я дава!!! А в твой бизнес ти изкарваш пари!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Отново издънка в мисленето ....
Заплатата е за да си покриваш ежедневните разходи за поддържане на живота - жилище, храна и т.н. Дивидента се дава рядко и може такъв въобще никога да няма, което е най-масовата ситуация в над 90% от фирмите по света.
Имам чувството, че не четеш какво ти пишат колегите от форума, и че живееш в един твой си измислен свят от утопични илюзии.Last edited by fearlessss8; 24.04.2021, 08:11.
Коментар
-
Няма как в мой бизнес да съм на заплата! Аз да не съм като STEVE JOBS, та да позволя някой да ме изгони от моя бизнес и после да ме назначи на заплата,няма как да стане това!
Децата, които сега учат тая материя, знаят повече от теб. И дори ще ти зададат въпрос, на който ти няма да можеш да отговориш.
Само ще те попитат: с какъв дялов капитал възнамеряваш да участваш като съдружник в това дружество? Нали схващаш, че разпределението на печалбата е съобразно дяловият капитал на всеки от съдружниците?
Погледни какво си писал горе за възможността: "някой да те изгони от твоя бизнес". Не допускаш ли, че освен печалба - дружеството може да отиде към фалит? Готов ли си да отговаряш с цялото фирмено и лично имущество за задълженията на фирмата?
Не си чувал това, нали? Какво изобщо си чувал за "твоя бизнес"?
"На светло" ли ще бъде този твой "бизнес", или ще бъде част от "сивата икономика"?
Нямаш понятие. Почни от 5-ти клас.
- 1 like
Коментар
-
Няма как в мой бизнес да съм на заплата! Аз да не съм като STEVE JOBS, та да позволя някой да ме изгони от моя бизнес и после да ме назначи на заплата,няма как да стане това!
Коментар
-
В конкретната ситуация бих се назначил на 50% от печалбите заплата.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Няма как в мой бизнес да съм на заплата!
Заплатата е за да си покриваш ежедневните разходи за поддържане на живота - жилище, храна и т.н. Дивидента се дава рядко и може такъв въобще никога да няма, което е най-масовата ситуация в над 90% от фирмите по света.
Имам чувството, че не четеш какво ти пишат колегите от форума, и че живееш в един твой си измислен свят от утопични илюзии.
- 1 like
Коментар
-
Е нали ако се намери инвеститор, ще ми дава и акъл, от който имам нужда за успешния бизнес.
- 1 like
Коментар
Коментар