Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си бизнес инвеститор за сериозна идея
Collapse
Заключена.
X
X
-
Имхотеп, да трябва да се инвестират поне толкова пари в оборудване и подготовка за производство и той честно го казва, защото без такава инвестиция няма да стане. Ако каже друго просто трябва да излъже, но това ще отиде на неговия гръб .Въобще не става със струговане или фрезоване, трябва да се произвежда с изтегляне. Инструментите се правят трудно и многократно, дори тези които ги правят да са много опитни пак ще ги правят няколко пъти докато се получат работещи или ще ги преправят, за капак и машината трябва да се изработи, тя може да заработи от първи път. Такива производства не са евтини и затова ги правят където има много пари инвестирани. Прототипи както казваш да се направят няма никакъв смисъл да се продават, защото никой няма да плати цената им за производство, ще струват по няколко хиляди парчето и има технология за прототипване с принтиране ще стане. Само го дразниш, той съвсем сериозно подхожда и не лъже и не мами.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеАз я знам цената , ако отида в Америка- преспокойно някой би ми дал 10 000$ или дори да я започнем заедно идеята. В България хората са много недоверчиви и ситуацията е доста различна, повечето са големи скръндзи
Няма нужда да ходиш в Америка, ела в Париж
Чувствам, че идеятати е гениална,а ти си още по-гениален и от идеята
Кажи къде да ти пратя билет за Париж и къде да ти пратя 5 милиона евро като за начало
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма фиърлес 2 милиона ли търси? За 50% от компанията. Хитро, така ще притежава 1 милион от два милиона, а другия един ден ще е имал два милиона, на следващия ще има 1 милион. И двамата ще са загубили по един милион. Инвеститора в пари а фиърлес тъй като е продал идеята за два милиона, ще трябва да я обезцени с 1 милион.
Коментар
-
Ама фиърлес 2 милиона ли търси? За 50% от компанията. Хитро, така ще притежава 1 милион от два милиона, а другия един ден ще е имал два милиона, на следващия ще има 1 милион. И двамата ще са загубили по един милион. Инвеститора в пари а фиърлес тъй като е продал идеята за два милиона, ще трябва да я обезцени с 1 милион.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеfearlessss8, не се притеснявай чак толкова от кражба, хората които умеят да инвестират , умеят и да оценяват. Някой ще се престави за теб, ще влезе в някакво съдружие и когато съдружника му разбере че идеята е на някакъв друг човек и ако този човек би могъл да му бъде полезен повече - Знаеш ли как ще се зарадва ? Направо съдружието ще се разформирова. Надценяваш крадците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Може и да се прекарам. Но първо да чуем идеята. Иначе пари няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПравото на идея никой не оспорва. Притеснителен е начинът, по който, ни будалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikovНе говорим изобщо.за нещата.
В конкретния случай този тук няма какво да апортира.
Ще доживее дълбока старост с "идеята" си. Какъв патент? Тоя няма завършено основно образование. Той очаква някой да му даде пари, но и да го учи, че и идеи да дава.
Малко гьонче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ти печелиш и аз се отказвам, защото 21 лева е вече много висока цена за закупуването на котка в чувал.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, и на мен ми прилича много на такава работата, просто е прочел и е решил - аз пък защо да нямам такава идея ? Може пък да стане нещо, пък и градския транспорт не му понасял, сам си го казва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАз ше дам дваисе леа и пидисе стинки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Я кажи, като как си представяш някой да даде 2 млн. без поне обосновка, числа, прогнози и план, едни такива дребни детайли т.н.? Носи ти едно куфарче, слага го на масата? И, като се събудиш...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Случайно да си забелязал опашка от инвеститори с куфарчета с пари, които да се редят на опашка пред тебе и да се бият кой първи да те посипе със злато? Когато забележиш такава, тогава ти ще поставяш условията. Засега обаче условията ще ти ги поставя някой друг, ако въобще се намери такъв.
Ето аз ти правя оферта - разкажи идеята си във форума и аз ще ти дам 20 лева. Помисли си много сериозно върху тази оферта, защото по-добра няма да получиш през целия си живот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov
(Аудито е А8, други забележки нямам 1:1 това момченце е гьон-суратче)
https://en.wikipedia.org/wiki/Audi_S8Last edited by Mateev; 24.04.2021, 21:56.
Коментар
Коментар