Акумулаторни компании, ако се сетят, и се ориентират към тягови батерии. Т.е., ИС за тези компании, която, може да ги изтегли яко напред.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде инвестирате сега?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Инвеститорите са винаги под стрес и малцинство ще минат психото . По-добре да се инвестира в хладно оръжие
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеТъкмо ще инвестираме и те ще го изшортят. Рискована работа.Last edited by Pyramid; 10.09.2020, 01:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеИнвестирайте в акъл!
Тъкмо ще инвестираме и те ще го изшортят. Рискована работа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеИнвестирайте в акъл!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тей, ами. И в огнестрелно оръжие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Имам своя версия, подкрепена от ред предпоставки. Иска ли някой да я чуе?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЕгати , виртуалните инвеститори !!
Чакате Апокалипсис , а не се сещате ..
В КОНСЕРВИ , разбира се !!! Трябва да се инвестира
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеЕ аз ако знаех отговора...
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеСподелете къде е доходността сега? Къде държите стойността? В какви активи? Каква е модата?
Според мен в банките вече е пълна загуба да стоят пари. На БФБ нищо не става. Златото и среброто вече се вдигнаха. Недвижимостите май ще падат?
??? къде е истината ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеСподелете къде е доходността сега? Къде държите стойността? В какви активи? Каква е модата?
Според мен в банките вече е пълна загуба да стоят пари. На БФБ нищо не става. Златото и среброто вече се вдигнаха. Недвижимостите май ще падат?
??? къде е истината ???
По темата - всеки инвестира в това от което разбира, аз лично в антиквариат, европейски старинни предмети след 1850 год
Коментар
-
??? къде е истината ???
Коментар
Коментар