If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да. Стана Плевнелиев президент, получи писмо, стресна се от съдържанието му и, само след седмица, поискаха и получиха доклад на 12 страници за нещо, дето месеци по-рано, ми писаха предупредителен протокол, че било „плашело” тоя, оня и там, трети...
Ааа-ха-ха-ха-хаааа!
А я кажи като писа на Ердоган, какво ти отговори?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ако беше станало нещо нямаше да ни се хвалиш. Тръбичката ти е оборена по сякакъв начин от хора които поне малко разбират и са учили. А ти си гаражен самозванец разполагащ "с невероятна инжинерна мисъл" стелт технологии, разбиращ от сондиране и прекарваш тръби да отопляваш София от АЕЦ. Въобще не знам да се смея ли или да плача
Много е лошо да си си пповярвал, че си някакъв месия в техническата част,
Да. Стана Плевнелиев президент, получи писмо, стресна се от съдържанието му и, само след седмица, поискаха и получиха доклад на 12 страници за нещо, дето месеци по-рано, ми писаха предупредителен протокол, че било „плашело” тоя, оня и там, трети...
Ако беше станало нещо нямаше да ни се хвалиш. Тръбичката ти е оборена по сякакъв начин от хора които поне малко разбират и са учили. А ти си гаражен самозванец разполагащ "с невероятна инжинерна мисъл" стелт технологии, разбиращ от сондиране и прекарваш тръби да отопляваш София от АЕЦ. Въобще не знам да се смея ли или да плача
Разрешавам да се пишеш в куплети. И ти, и Импотецият, и онзи...как беше...„лордът”...
„Оборили”. Сънувате с отворени очи.
И е консултирал ДАНС по антитероризъм.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Споменах ли, че идваха хора грамотни и т.н.? Казвам, да се порадвате.
Значи, да подесетя за бавно стоплящите: АКО ИМАХТЕ числа и ви стискаше да проверите на практика - както и да е - но, нито знете кое как работи, нито имате възможността, по тази причина, да проверите та, къде мислите, че се намирате? Отделно, не видяхме как „лорда” щял да ме вкарва в затвора. „Лорд”- „лорд”, колко да е „лорд” на гаражните шменти-капели.
Излиза че неспособните ти пречат да направиш пари, като не ти дават едни триста хиляди лева да си делнете с павлето.
Щото друг начин да направите пари няма.
Коментар