Първоначално изпратено от Pyramid
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зелена, интелигентна,IRR >> 30%
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИмам чувството, че според тебе целият свят ти е крив, защото не иска да се съобразява с тебе и с твоето "величие". И разбира се не иска да те направи богат, което според тебе е твое законно право. Светът ти е длъжен, но по неведоми причини не го разбира това.Last edited by Pyramid; 27.01.2021, 19:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Или, как, досега, светът е излизал от тежките икономически кризи: С ИНОВАЦИИ. С решения за наболели Проблеми, които, се явяват нужен и търсен, от хората, продукт, услуга, подход.
ТОВА, е един от тях.
1.Защото, пести пари.
2.Защото, допринася за чистотата на Природата.
3.Защото, е многофункционално и т.н.
Ама народът , дай му да купува НИ и да прави ХОтели, РЕсторанти МАГазини. Накратко, ХОРЕМАГ.
Не, че допреди ковида, всички хотели бяха пълни 100%. Аз, по морето, над 50-60% пълни, досега не ги бях виждал. ОТ ГОДИНИ.
Щяха ли да страдат толкова много хора от това принудително спиране?
Като чувам, какви ги разправя Бил Гейтс, това било "само репетицията".
Калпазаните, дори на ТОЗИ ФОН, обаче, нямат осъзнаване и, след малко, просто усещам, как един ще зине.
НАЗДРАВЕ ЗА КРИЗИТЕ!
Коментар
-
...Или, как, досега, светът е излизал от тежките икономически кризи: С ИНОВАЦИИ. С решения за наболели Проблеми, които, се явяват нужен и търсен, от хората, продукт, услуга, подход.
ТОВА, е един от тях.
1.Защото, пести пари.
2.Защото, допринася за чистотата на Природата.
3.Защото, е многофункционално и т.н.
Ама народът , дай му да купува НИ и да прави ХОтели, РЕсторанти МАГазини. Накратко, ХОРЕМАГ.
Не, че допреди ковида, всички хотели бяха пълни 100%. Аз, по морето, над 50-60% пълни, досега не ги бях виждал. ОТ ГОДИНИ.
Щяха ли да страдат толкова много хора от това принудително спиране?
Като чувам, какви ги разправя Бил Гейтс, това било "само репетицията".
Калпазаните, дори на ТОЗИ ФОН, обаче, нямат осъзнаване и, след малко, просто усещам, как един ще зине.
НАЗДРАВЕ ЗА КРИЗИТЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе знам. Ще ли поясниш?
Айде утре да кажеш резултата.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи ся нищо. Нещата си остават там където са били винаги.
Знаеш къде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ах. Правилата. И...ТИ ги знаеш. Ми...убу.
...И ся к'во?
Знаеш къде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Според правилата на Топлотехниката резултатите са плачевни. И това е причината никой да не е направил подобна тръбичка по света в последните 50 години.
Топлотехника се учи в технически университети. Така че няма как да знаеш.
Също и в часовете по трудово обучение до седми клас показват защо няма смисъл да се прави.
Ако ти си мислиш че става, то какви са продажбите за последните десет години?
Ами продажбите показват всъщност какво струва тръбичката. А продажбите са 0 (нула).
...И ся к'во?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако правилно съм схванал, и допуснем, че ти я правеше, близо до ума е, че щеше по своите разбирания да я правиш. Ами, по твоите, не работи, наистина.
Топлотехника се учи в технически университети. Така че няма как да знаеш.
Също и в часовете по трудово обучение до седми клас показват защо няма смисъл да се прави.
Ако ти си мислиш че става, то какви са продажбите за последните десет години?
Ами продажбите показват всъщност какво струва тръбичката. А продажбите са 0 (нула).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТо твоята тръбичка не работи. Аз тръбичка нямам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАми, твоето е преливане от пусто в празно и НЕ работи. Доказано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕми върших ти работа четири години. Сигурно поне 50 пъти ти давах линк, показвах ти тук какво има в този линк, обаче за 4 години все още не си разбрал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОчаквано.
Last edited by RUBLA; 20.01.2021, 17:50. Причина: Спазвайте добрия тон! Без личностни анализи и характеристики.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАми вие из... (всички знаят какво) тръпнете вече десет години - "оох, а дано някой даде пари" - а дано, ама надали.
Как да даде някой пари след като нямате никакви доказателства че тръбичката работи?
Лъжите не са доказателства.
Коментар
Коментар