Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Щото:
Понеже всички в нашия район сме балкански тарикати , всички ще си правят същата сметка.
А от опита си съм разбрал че когато всички маймуни се качат на клона , той се счупва.
Та точно в тоя момент когато си мислим че ще ни "даряват" ел.енергията ще се окаже че всички комшии са си сметнали като нас и не само няма да има за даряване а обратно няма да имат за продаване .......и ша пишем в форума на инвесторо на свещи с телеграми у пощата щот там имат агрегати ...
На клона АЕЦ, какво е положението с комшиите? Има ли някой от комшиите с над 50% АЕЦ в микса си, дори при спадове в консумацията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ще викаме фоньо, той е хекспертин, може да регулира всичкоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
в 9 вечерта няма начин баш Фецовете да не ни решат проблема
Коментар
-
Ами няма ли да можем да кютаме някак си с фецовете- нали са най-евтиният производител на токНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Щото:
Понеже всички в нашия район сме балкански тарикати , всички ще си правят същата сметка.
А от опита си съм разбрал че когато всички маймуни се качат на клона , той се счупва.
Та точно в тоя момент когато си мислим че ще ни "даряват" ел.енергията ще се окаже че всички комшии са си сметнали като нас и не само няма да има за даряване а обратно няма да имат за продаване .......и ша пишем в форума на инвесторо на свещи с телеграми у пощата щот там имат агрегати ...
Коментар
-
Защо да не внасяме, ако е отрицателна цената, и аз искам да купя на отрицателнна цена минус 5 евро 1000 мегавата, ти не искаш ли
Та точно в тоя момент когато си мислим че ще ни "даряват" ел.енергията ще се окаже че всички комшии са си сметнали като нас и не само няма да има за даряване а обратно няма да имат за продаване .......и ша пишем в форума на инвесторо на свещи с телеграми у пощата щот там имат агрегати ...Last edited by markov; 23.07.2019, 10:31.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Kolko e часът при теб, нищо не съм объркал, ще направя набързо едни 10000евро
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Вате, въпроса ти е против спуснатите опорки, да не си сбъркал нещо,
поета го е казал добре:
"Ти закъсняваш понякога истино,
но винаги идваш, идваш при нас "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Вате, въпроса ти е против спуснатите опорки, да не си сбъркал нещо,
Коментар
-
Защо да не внасяме, ако е отрицателна цената, и аз искам да купя на отрицателнна цена минус 5 евро 1000 мегавата, ти не искаш ли
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Аха и ти ни предлагаш отговора да внасяме от Румънския АЕЦ ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
После ще го питам, като се пуснат +1000Мвт далекопровода с Румъния, ще ли му е достатъчно за отговор "какво ше праим зимъска"
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Не искам да адвокатствам, ама това в линка ти е производство в гигаватчаса за целия период. Делиш на 0.75 грубо и получаваш средно МВТ/час (свинско със зеле)
ама по спомен,от поне пет години назад, потреблението не е стигало 7500Мвт при никой от пиковете.
Та затова искам да уточним.
После ще го питам, като се пуснат +1000Мвт далекопровода с Румъния, ще ли му е достатъчно за отговор "какво ше праим зимъска"Last edited by satz; 22.07.2019, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеКой товар имаш предвид с тия 8000,защото тук пише друго (двойно по-малко) http://www.nsi.bg/bg/content/4169/%D...B3%D0%B8%D1%8F
За три години назад, пак е подобно....
Коментар
Коментар