If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е толкова пъти съм казвал, че чак вече ми е омръзнало.
...
Добре де, ето пак:
Когато всички видове "борси" в България..........
.............................................
Давал съм и примери с нормални борси - ...............................................
Прочетох "колко много пъти си казвал...."
Не разбрах - защо пак ни занимаваш с онова, което толкова пъти си казвал..., а също и в бъдеще - колко пъти ще трябва да ти четем мненията, които на самият теб са омръзнали?
Е, как на нас да не ни омръзнат, ако на самият теб са ти така гадни /и омръзнали/?
Няма и нужда,
нещо те мъчат отговори за седмокласник?
Та,
на кой от комшиите АЕЦ-а ще му е над 50% в микса дори след построяването на планираните си мощности?
Понеже всички в нашия район сме балкански тарикати , всички ще си правят същата сметка.
А от опита си съм разбрал че когато всички маймуни се качат на клона , той се счупва.
Та точно в тоя момент когато си мислим че ще ни "даряват" ел.енергията ще се окаже че всички комшии са си сметнали като нас и не само няма да има за даряване а обратно няма да имат за продаване .......и ша пишем в форума на инвесторо на свещи с телеграми у пощата щот там имат агрегати ...
Похвално, имаш напредък.
На клона АЕЦ, какво е положението с комшиите? Има ли някой от комшиите с над 50% АЕЦ в микса си, дори при спадове в консумацията?
Понеже всички в нашия район сме балкански тарикати , всички ще си правят същата сметка.
А от опита си съм разбрал че когато всички маймуни се качат на клона , той се счупва.
Та точно в тоя момент когато си мислим че ще ни "даряват" ел.енергията ще се окаже че всички комшии са си сметнали като нас и не само няма да има за даряване а обратно няма да имат за продаване .......и ша пишем в форума на инвесторо на свещи с телеграми у пощата щот там имат агрегати ...
Ами няма ли да можем да кютаме някак си с фецовете- нали са най-евтиният производител на ток
Защо да не внасяме, ако е отрицателна цената, и аз искам да купя на отрицателнна цена минус 5 евро 1000 мегавата, ти не искаш ли
Щото:
Коментар