За България как не е подведен ? Руснаците в България са привлечени единственно от цените на имотите ни, не съм виждал руснаци да работят примерно като разносвачи на пици, защото човек ако е млад в добро здраве и няма пари веднага такава работа си намира и в България. Друго което съм виждал е да опитват да завъртят малък бизнес, но това поначало е провал и за българите от години не може да му свържеш двата края.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
В София все по-често се виждат хора от Беларус, което сигурно не се забелязва в Горна. Не им се работи там за 300 лева по 10 часа на ден. Иначе са добре дошли, това не са от мърлявите араби и пакистанци. А иначе не знам на кого му пука в САЩ и ЕС за Беларус. Не могли да простят ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеWhat is the average salary in Belarus ?
What is average wage in Belarus? Average Wages in Belarus increased to 1420 BYN/Month (558.483 USD/Month) in May 2021. The maximum rate of average wage for employees was 1475 BYN/Month and minimum was 0 BYN/Month. Data published Monthly by National Statistical Committee.
- Това казва Гугъл ?
Коментар
-
What is the average salary in Belarus ?
What is average wage in Belarus? Average Wages in Belarus increased to 1420 BYN/Month (558.483 USD/Month) in May 2021. The maximum rate of average wage for employees was 1475 BYN/Month and minimum was 0 BYN/Month. Data published Monthly by National Statistical Committee.
- Това казва Гугъл ?
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Аз не говоря за хора от улицата, а за такива с които съм говорил и са дошли много скоро. Това са сега заплатите там и то в Минск. 300 лева, плюс 10 часа работа, плюс събота, а може и неделя. За най-обикновени професии, за които тук се плаща 7-800лв и за които тук не може да накараш никого да работи извънредно ако не му плащаш. Провери си фактите преди да се изказваш по въпроса. Дори знаеш руски, може и по интернет да го направиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Глупости на търкалета ...300 лева в Минск.
Ходи чети дан се излагаш !Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Аз не говоря за хора от улицата, а за такива с които съм говорил и са дошли много скоро. Това са сега заплатите там и то в Минск. 300 лева, плюс 10 часа работа, плюс събота, а може и неделя. За най-обикновени професии, за които тук се плаща 7-800лв и за които тук не може да накараш никого да работи извънредно ако не му плащаш. Провери си фактите преди да се изказваш по въпроса. Дори знаеш руски, може и по интернет да го направиш.
Ходи чети дан се излагаш !
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСтига да знаеш, какво търсиш, ще го откриваш по-лесно. .
Коментар
-
Марков, този вместо да пали Теслата е можел да я подари на някой по грамотен техник от него да и оправи батерията. Батериите им са здрави, но ги зареждат с бързи зарядни и това ги изважда от строя. Просто трябва да се свали и да се заредят няколко пъти батериите много бавно и много бавно да се изтощят, това са навити батерии и не стават за голям ток да се черпи от тях или да се зареждат с голям ток. Няма липса на информация как се поправя, много хора го показват.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
В София все по-често се виждат хора от Беларус, което сигурно не се забелязва в Горна. Не им се работи там за 300 лева по 10 часа на ден. Иначе са добре дошли, това не са от мърлявите араби и пакистанци. А иначе не знам на кого му пука в САЩ и ЕС за Беларус. Не могли да простят ...Last edited by Pyramid; 28.12.2021, 14:19.
- 1 like
Коментар
-
В София все по-често се виждат хора от Беларус, което сигурно не се забелязва в Горна. Не им се работи там за 300 лева по 10 часа на ден. Иначе са добре дошли, това не са от мърлявите араби и пакистанци. А иначе не знам на кого му пука в САЩ и ЕС за Беларус. Не могли да простят ...
Ми то все по често тук виждам и хора от Великобритания и Франция .....сигурно щото и на тях им е омръзнало да работят на запад за по 300 евро.Last edited by markov; 28.12.2021, 14:35.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
На Беларус не могат да простят най-ниската в Еврооа корупция и нейната независима от Запада политика. Ще рече, още дълго, ще се занимават с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Пак ли опорките от Козяк бе.
А иначе Беларус икономически не е съществено по - зле от България .....
п.п.
Между другото цената е за Армения......
- 1 like
Коментар
-
Собственик на Tesla: $22000 за нова батерия!? Вземете тези 30 кг. динамит, „г-н Мъск“ (ВИДЕО)
Гневен финландец взриви своята Tesla, в която постави и чучело на Илън Мъск, в знак на протест срещу сумата, поискана му за нови батерии.
Туомас Катайнен с помощта на група финландски влогъри опакова своето возило – Model S произведено 2013 г. с 30 кг динамит, след като той разбрал, че за нов комплект батерии ще трябва да плати 22 хил. долара.
Във разпространеното видео от финландските специалисти по взривовете се вижда опаковането с експлозиви на Tesla-та , в която на шофьорското място поставят реалистично чучело на Мъск с каска на главата.
Собственик на Tesla: $22000 за нова батерия!? Вземете тези 30 кг. динамит, "г-н Мъск" (ВИДЕО) - BG VOICE (bg-voice.com)Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
Коментар