Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНе знам дали знаеш, че такова твърдение е диагноза.
Хората цели индустрии спират,веднага щом се появи алтернатива с по-малко жертви.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Разбира се че не влизат.Строежа си е строеж...
Хората цели индустрии спират,веднага щом се появи алтернатива с по-малко жертви.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ами негнусно ще споделиш ли колко са жертите до момента за построяването и експлоатацията и колко са облъчените. М?
пък да сравним с жертвите от алтернативите.
Мен пък са ми гнусни манипулатори, че жертвите не влизат в цената на тока....
Коментар
-
satz - работата ви е празна Мара тъпан била, АЕЦ няма да може да се построи защото няма да има пари за такова строителство..то България дали ще има е въпрос ? Знам как преминахме безкръвно онзи период когато в други съседни страни се случиха войни, намери се някой който да рискува себе си. Сега такива хора няма а великите сили са решили да ни видят сметката за да ударят Европа. България я готвят за образец - какво може да се случи с една малка страна от ЕС за да разберат всички колко лошо нещо е той. Вярно че не е добро, онези които го управляват са си въобразили че са филантропи и се борят с климатичните промени и ще подобряват живота в Африка и изобщо не могат да видят как обезкървиха нашата страна. Те дори не могат да предположат че нещата които трябва незабавно да се свършат са обща полиция и обща армия и би трябвало да работят за това без да спят..толкова са неотложни нещата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Да ама виж че репертоара им търпи развитие. От козяк явно са им дали нови инструкции.
Както е тръгнало вероятно накрая ще стигнат до тезата ако не ядрените съоръжения са от Краваристан, на Руските реактори не им е много скъп тока......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добре де, постоянно ръчкате. Не ви ли дотегна?
Както е тръгнало вероятно накрая ще стигнат до тезата ако не ядрените съоръжения са от Краваристан, на Руските реактори не им е много скъп тока......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ами негнусно ще споделиш ли колко са жертите до момента за построяването и експлоатацията и колко са облъчените. М?
Коментар
-
Това просто не е човешко.Що си толко гнусен не зная.Да използваш една човешка трагедия по тоз начин не е човешко.Някой си е гледал работата немарливо.Трагедията няма нищо общо с цената на тока това е една строителна площадка.В нашата държава обаче виновни са умрелите тях ще изкарат виновни.А когато няма умрели виновни са тия на най ниското стъпало в йерархията.Големите начлници винаги са недосгами...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИнтересна работа, оказва се има държави в европа в които наистина намаля тока- гърция и дания- с 2 стотни намаля тока. Цатц тока не намаля в бг. Ти си по бетер мошенник от барби и ванчо. В един пост пишеш че си в бг, в следващият пост- тока ти намаля което за бг не е истина.
Прав ще излезе бате пешо че не трябва да си губи човек времето с теб. Ходи да гледаш още веднъж чернобил и да ни информираш какво е станало в следващата серияLast edited by markov; 18.12.2019, 13:51.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Това просто не е човешко.Що си толко гнусен не зная
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеКъм еФтиния ток се прибавиха още два човешки живота... Познайте дали цената им влиза в официалната себестойност...
Пишат нещо че нашичките майцепродавци са забатачили ТЕЦ-те ни по регламенти някви, бг мурзилките скоро май ще имат шанс да плащат още по-евтин токLast edited by national power; 17.12.2019, 17:06.
Коментар
-
Към еФтиния ток се прибавиха още два човешки живота... Познайте дали цената им влиза в официалната себестойност...
Пишат нещо че нашичките майцепродавци са забатачили ТЕЦ-те ни по регламенти някви, бг мурзилките скоро май ще имат шанс да плащат още по-евтин токLast edited by satz; 17.12.2019, 11:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
А къде е това, където намалявали сметките за ток?
Коментар
Коментар