Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеПонеже стана въпрос за дипломата на измамника ето какво казва самия той за последната година.
Завършил е:
1. Силова електротехника.
2. Промишлена електроника.
3. Същото като Матеев ама една година след него.
4. Електронна техника.
След няколко месеца списъкът ще се допълни.
Last edited by Pyramid; 17.06.2020, 15:20.
Коментар
-
Понеже стана въпрос за дипломата на измамника ето какво казва самия той за последната година.
Завършил е:
1. Силова електротехника.
2. Промишлена електроника.
3. Същото като Матеев ама една година след него.
4. Електронна техника.
След няколко месеца списъкът ще се допълни.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Какви числа си показал бре измамник?Дипломите пак ги криеш явно те е срам щото свен бележник за четвърти клас друго нямаш....И на въпросите ми не отговаряш.А това с уплашения за работата си от твоите числа е велика смешка....недостойна дори за човек с четвърти клас,Да не разработваш некой ядрен реактор в гаража дето работи без загуби ...Мамата на държавата ебаха калинки като тебе с четвърти клас измамници и крадци без образование и капка срам.Много точно си се описак некадърник с четвърти клас с мания на изобретател...Няма човек в тоя форум който да не ти се пофиграва....откачалка проста
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Болен си но, не ми приписвай свои си, болни измишльотини. Кой ти говори за 100% кпд? Казвам, че 2/3 загуби са много и може да бъде завърната прилична част, не повече. И показах числа, а ти нямаш. Отделно, и за образования плещиш глупости, а не четеш. Писал съм тук, какво и кога съм завършил. Как са се излъгали нещо да ти дадат като диплома, остава Загадка. Аз бях от първенците на випуска, дори пръв си получих дипломата, а за твоя такава -освен идиотски коментари, доказателства ниц. Обявих, няма да те наричам с лочи думички. Ето, всички виждат: 3000-1000=2000, Загуби. ЗА-ГУ-БИ. И дори, не са опитали, да ги завърнат, че да,се употребят. Що? Щото, бяхме в разлигавената от безхаберие и руски енергийни излишъци, система. До 1989-та. Да, ама нещата се измениха, докато, на власт, останаха партийни креатури.
И еваха ма*ата на държавата.
И ТИ СИ ОТ ТОВА ПРЕВТАСАЛО ТЕСТО. И обслужваш чужди интереси. Имам приятел, работи в Марици-те (нарочно, НЕ конкретизирам) та, преди време, му показах индикативния проект. Уплаши се. За работата си. И ми каза, че публично, няма да ме подкрепи, т.к.няколко хилки заплата, не се търкалят под път и над път. Та, разбирам какво се пече ѝ на твоя г*з.
- 1 like
Коментар
-
О ти си чувал че има закон за запазване на енергията...да не си започнал пети клас...И как тоя закон за запазване на енергията гарантира на хората че могат да създават машини с КПД 100% по какъв начин?И как реактора като машина изобретена от човека противоречи на тоя закон?Ти като завършил четвърти клас със златен медал би ли ни разяснил...И пак нищо за дипломата и образованието нали си ербап айде дай тука разкажи ни къд и какво си учил..щото като ти чета глупостите дори до сержантското училище в Горна Оряховица едва ли си стигнал.Понеже си тъп влез в сайта на ЕСО и виж АЕЦ колко произвежда в момента..за да разбереш някои неща предполагам в четвърти клас сте учили деление на числата до един милион
И еваха ма*ата на държавата.
И ТИ СИ ОТ ТОВА ПРЕВТАСАЛО ТЕСТО. И обслужваш чужди интереси. Имам приятел, работи в Марици-те (нарочно, НЕ конкретизирам) та, преди време, му показах индикативния проект. Уплаши се. За работата си. И ми каза, че публично, няма да ме подкрепи, т.к.няколко хилки заплата, не се търкалят под път и над път. Та, разбирам какво се пече ѝ на твоя г*з.Last edited by Pyramid; 17.06.2020, 12:57.
Коментар
-
Мибова абе оставето го тоя инженер с четвърти клас да си пише глупостите тука.Не разбирате ли че се забавляваме с него.След като здравеопазването се срина и ги няма санитарите с носилката каишите и линейката вие няма да се преборите с него.Не виждате ли че човека освен че е тотално неграмотен и психически не е добре..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИма ЗЗЕ (Закон за Запазване на Енергията). Уранът отделя в чайника 3000 (или 3400?) , в мрежата, подавате 1000 ( или до 1050). Нека са 200 собствени нужди, ОК.
Според ЗЗЕ, до 3000, горницата, отива някъде.
Въпроси:
1. КЪДЕ?
2.НЕ Е ЛИ МНОЖКО?
3.КОЕТО СИ ИМАЛ НО, НЕ СИ ИЗПОЛЗВАЛ, И ВЕЧЕ ГО НЯМАШ, КАК СЕ НАРИЧА?
- 1 like
Коментар
-
Има ЗЗЕ (Закон за Запазване на Енергията). Уранът отделя в чайника 3000 (или 3400?) , в мрежата, подавате 1000 ( или до 1050). Нека са 200 собствени нужди, ОК.
Според ЗЗЕ, до 3000, горницата, отива някъде.
Въпроси:
1. КЪДЕ?
2.НЕ Е ЛИ МНОЖКО?
3.КОЕТО СИ ИМАЛ НО, НЕ СИ ИЗПОЛЗВАЛ, И ВЕЧЕ ГО НЯМАШ, КАК СЕ НАРИЧА?
Коментар
-
Отпадна енергия има само в празната ти глава.И понеже си велик изобретател измамник реши да топлиш София.Вземи се гръмни.И чакам да науча къде и какво си завършил...
Така че, АЙ СИКТИРИКС!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За собствените нужди сме наясно. Ти кажи, какво ти бърка работата, че може да се извлече и употреби още от изхвърляната? Ето, ти се правиш, че не знаеш, аз го казвам (опровергай, ако можеш):
ОТПАДНАТА ЕНЕРГИЯ ТОПЛИ ЖАБИТЕ В ДУНАВА И АТМОСФЕРАТА В РЕЗУЛТАТ, СЪДЕЙСТВАЙКИ НА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ.
- 1 like
Коментар
-
Мдааа. Мнимият, като не може да даде смислен отговор, дрищи в писмена форма. Затуй, да повторя:
НАЯСНО СМЕ, КАК Е В МОМЕНТА.ОБАЧЕ, ПРИНЦИПИТЕ СА И СИ ОСТАВАТ. А, за клиента, е важно,какво ползва за 1лев. И, колкото повече, толкова по-добре. И никакви „учебници за 5-ти клас”, НЕ ПРОМЕНЯТ това.
Разбрахте ли? Никому не е нужно наличното да се губи и, когато това се случва, хората обедняват. Колко е „ляв”, Пешето, не знам. Ама, като гледам, държи българинът да е беден. И е продажна персона. Купен за едната заплата.
Това не го прави „компетентен”.
ПРЕТЕНЦИИТЕ НЕ СА КОМПЕТЕНТНОСТ.Last edited by Pyramid; 17.06.2020, 04:45.
Коментар
-
Ще се позова на Матеев, отпреди време:
„- Когато Фактите говорят, и боговете мълчат”.(Мисълта не е негова, ала уважавам опорната точка.)
Та, реакторите работят по около 8000 часа годишно всеки. Не 2000, САМО 200 MW някъде да се натрупваха, отдавна, цялата площадка да се е разтопила. Да, ама не. Не само не се топи, ами е в пълно термодинамично равновесие. Т.е., всичките мегавати над ел.производство, се разсейват в околната среда.
Така ли е?
- ТАКА Е.
Пита се, докога ? Щото, за да се вкара още толкова топлина в топлофикациите, се горят милиарди кубици газ. ТОВА СА ПАРИ.
Какво става с някой, който, непрекъснато, харчи ненужно? Не обеднява ли?
БОГАТА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ?
- Поредно доказателство. А темата е цената на тока. И фукните на Мнимото, че бил инхенеро.Last edited by Pyramid; 16.06.2020, 20:45.
Коментар
Коментар