Първоначално изпратено от fon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За т.н.възобновяеми източници на енергия, колко са полезни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми искат ...и аС искам десет бонки заплата ама нема ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
верно са мнозинство щот плащат залудо на такива с таблици и идеи кат Сифона .... Ветър, Слънце и Вода ама повишението е с 92% както пишат там, които "простите" не искат да плащат, ако ти си от умните плащай аз ше застана на сенкя да ви гледам сеира.
Къде ти тия вентилатори и слънчаци кат има увеличение на Въглищарките или АЕЦа ? Айде аз искам утре заглавие "Благодарение на три вентилатора и два слънчака цените падат с 92% щот е безплатно от природата" айде коги тия ше ги гледаме ?! в 45 век ама нема е скоро .....
Същата раота кат тия с апартаментите, купууй щот е тънко само за 150 хилки еврона и ти пада балкона или спецовете с пичкенкойна и "парата на бъдещето" .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Простите хора в общества като нашето обикновено са мнозинство. Така че няма за какво да се отчайваш.
Къде ти тия вентилатори и слънчаци кат има увеличение на Въглищарките или АЕЦа ? Айде аз искам утре заглавие "Благодарение на три вентилатора и два слънчака цените падат с 92% щот е безплатно от природата" айде коги тия ше ги гледаме ?! в 45 век ама нема е скоро .....
Същата раота кат тия с апартаментите, купууй щот е тънко само за 150 хилки еврона и ти пада балкона или спецовете с пичкенкойна и "парата на бъдещето" .....Last edited by michaelis12; 30.04.2019, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Ей и тук имало хора на които всяка дума е точна и неопровержима. Ура! Че почнах съвсем да се отчайвам и да повяхвам.
https://www.youtube.com/watch?v=hURMxjVQBH0
Коментар
-
Да си ме видял да размахвам портрет като тебе на Путин? Значи на мене ми е ясно защо ЕС и САЩ ни казват да не правим нов АЕЦ - защото ни желаят злото, заплашваме им пазара на ток с Белене, не искаме да имаме евтин ток и модерни технологии от 60-те ... Не мога да си обясня с това обаче защо САЩ и ЕС не правят нови АЕЦ от 30 години тогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
виж ся, аз кат краен потребител не ме интересуват никви таблици и сметки на Белене, АЕЦ, Марици и алабализми, а ме интересува кво давам накрая и също ме интересува да не виждам такива заглавия с разни думички кат "увеличение на тока". Ако искаш докарай тока от има едни дет се клатят у вълните и произвеждат ток или го носи в джобовете по домовете, но да мога да си го платим на края на месеца щот Админчетата не моат си платат само тока със заплатката и не само те, а още 100 кила народ включително и ти. Капираш ли или ньет ?
такова нещо не искам да виждам ....
Производители и ЕРП искат скок на тока от 1 юли
https://btvnovinite.bg/pari/proizvod...ot-1-juli.html
... ТЕЦ "Марица-Изток2" е заявила с 92% по-висока цена от 1юли.
Коментар
-
Ей и тук имало хора на които всяка дума е точна и неопровержима. Ура! Че почнах съвсем да се отчайвам и да повяхвам.
Коментар
-
Долу съм дал систематизирани доказателства като за тебе защо токът от Белене ще е безумно скъп. С тях с съгласен ли си? Може ли да покажеш с кое изречение не си? Дай да караме подред. Мисловната и логическа дейност на първо място трябва да са последователни за да достигнем до някакъв извод. Аз разбирам, че много хора тук имат някакви мисли от вида "амерканците ни въртят нещо стия ВЕИ, като дойде Путин с АЕЦ-а всичко ще се оправи ..." но по този начин не може да се стигне до нищо умно и реално.
такова нещо не искам да виждам ....
Производители и ЕРП искат скок на тока от 1 юли
https://btvnovinite.bg/pari/proizvod...ot-1-juli.html
... ТЕЦ "Марица-Изток2" е заявила с 92% по-висока цена от 1юли.Last edited by michaelis12; 30.04.2019, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеKris_ ако правиш нормален бизнес си загубен платиш ли тези данъци, реално цените на стоки и услуги са много ниски ако бизнеса е натоварен с такива разходи при тези цени той потъва и трябва да наливаш пари и да ги губиш. Обаче бизнеси които си съществуват много и дори конкуренцията е сериозна, те са факири ако нямаш представа какво правят. Познавам хора които загубиха сериозни пари по този начин като започнаха бизнес и си плащат всичко и не знаеха как да си върнат парите.
Трябва ми пример, така не знам. Не твърдя, че съм наясно с данъчните ставки и вратички в закона за всяка държава в ЕС.
Намерих това(но голяма част от линковете не работят):
https://europa.eu/youreurope/citizen...d/index_bg.htm
Вероятно да е свързано с тези дето правят някакви данъчни трикове, за които спомена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеKris_ ако правиш нормален бизнес си загубен платиш ли тези данъци, реално цените на стоки и услуги са много ниски ако бизнеса е натоварен с такива разходи при тези цени той потъва и трябва да наливаш пари и да ги губиш. Обаче бизнеси които си съществуват много и дори конкуренцията е сериозна, те са факири ако нямаш представа какво правят. Познавам хора които загубиха сериозни пари по този начин като започнаха бизнес и си плащат всичко и не знаеха как да си върнат парите.
Коментар
-
Да си ме видял да размахвам портрет като тебе на Путин? Значи на мене ми е ясно защо ЕС и САЩ ни казват да не правим нов АЕЦ - защото ни желаят злото, заплашваме им пазара на ток с Белене, не искаме да имаме евтин ток и модерни технологии от 60-те ... Не мога да си обясня с това обаче защо САЩ и ЕС не правят нови АЕЦ от 30 години тогава?
Отнеси горният пример към производството на електроенергия и ще получиш представа за какво става дума. Ако не можеш да екстраполираш примера, повикай някой който да ти обясни по ясно
Коментар
-
Kris_ ако правиш нормален бизнес си загубен платиш ли тези данъци, реално цените на стоки и услуги са много ниски ако бизнеса е натоварен с такива разходи при тези цени той потъва и трябва да наливаш пари и да ги губиш. Обаче бизнеси които си съществуват много и дори конкуренцията е сериозна, те са факири ако нямаш представа какво правят. Познавам хора които загубиха сериозни пари по този начин като започнаха бизнес и си плащат всичко и не знаеха как да си върнат парите.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Фончо ей сега ще скочи, на амбразурата като същи матросов
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеайде къде ви ги вентилаторите и слънчаците, че нешо не виждам намаление, начи са полезни = 0 ако зарад тях е увеличението начи са вредни .....
Коментар
Коментар