IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от asterix.4
    Първоначално изпратено от kalbureti
    Имам:св.Йоан Кръстител-2бр.Богородица/2003 г./-1 бр.св.Георги Победоносец-3 бр./голями/ и една от малките.Златна китайска панда-1 бр.Четвертоевангелието-1 бр.Златен календар-3 бр.Пегас от Вазово-17 бр.Маската на Торес-2 бр.Летница-1 бр.Имам и други който не съм ги писал.интересува ме какви пари мога да им взема?
    уоу ти какво си изкупил пегаса.Аз преди няколко дена си купих едничка, че сега ме избива на компслекс като те гледам със 17
    остават му 9983 и ще ги има всичките

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
      Имам:св.Йоан Кръстител-2бр.Богородица/2003 г./-1 бр.св.Георги Победоносец-3 бр./голями/ и една от малките.Златна китайска панда-1 бр.Четвертоевангелието-1 бр.Златен календар-3 бр.Пегас от Вазово-17 бр.Маската на Торес-2 бр.Летница-1 бр.Имам и други който не съм ги писал.интересува ме какви пари мога да им взема?
      уоу ти какво си изкупил пегаса.Аз преди няколко дена си купих едничка, че сега ме избива на компслекс като те гледам със 17

Коментар

• ей , хората златце фабрикуват, а ние само лапаме мухите

Коментар

• А-а-а - малките олимпийски парички? Ми то май още ги има в Бамката... те са по 12 000 броя от всяка, ако се не лъжа...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 2004

Коментар

• Коя тая Атина?

Коментар

• импе имаш ли на представа "АТИНА"-как върви?

Коментар

• импе чисто и просто сверка на часовника,все пак благодаря за съвета сухо неми трябва.

Коментар

• Йоан Кръстителят върви по 80-90 кинта (май още го има по бамките), Пегасът от Вазово го има със сигурност, маската на Терес върви 200-250, Летница не знам - вероятно над 100, Четвероевангелието тоже го има в БНБ, Пандичката колко е голяма (може и да ме заинтересува), а голямата Свети Георги не знам и не смея да мисля по колко върви - но над един бон парчето.

Мисля отговорих ти достатъчно точно - ама що ще ги шиткаш? Дръж ги и не прави глупости - ако ти трябва сухо поне продай толкова, колкото да си го осигуриш. Но на твое място аз по-скоро бих дръпнал бамков кредит - само ръстът в цената на св. Георгиевците ще ти покрива лихвите. Скиваш, коректен съм - друг на мое място би пробвал да те изработи и да ти ги докопа... ;-)

Коментар

• Имам:св.Йоан Кръстител-2бр.Богородица/2003 г./-1 бр.св.Георги Победоносец-3 бр./голями/ и една от малките.Златна китайска панда-1 бр.Четвертоевангелието-1 бр.Златен календар-3 бр.Пегас от Вазово-17 бр.Маската на Торес-2 бр.Летница-1 бр.Имам и други който не съм ги писал.интересува ме какви пари мога да им взема?

Коментар

• Уважаеми колега Кешов - и как точно се фабрикува златце? Това не бях го чувал. Освен това златцето служи не толкова в индустрията, колкото за кефене.

Златото може да бъде правено от други елементи теоретично (а ако не лъжа и практически - както тежките и несъществуващи в природата елементи), но цената на изкуственото златце е толкова непосилно висока, че няма смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Истина е, че златцето премина повече в частни ръце... но трудно може да се нарече балон поради ограниченото му количество. Но независимо от това - аз наблагям на нумизматиката - за да се предпазя от спадове.
                          Импе злато се произвежда от както свят светува,
                          и бъди сигурен че не е на изчерпване. По скоро нефта и газта
                          да свършат отколкото тоя индустриален метал.
                          А я си помисли ако твойте любими хамериканци възкресят
                          една стара мечта - да правят злато от олово, какво ще стане?
                          И това не е само мечта, просто все още никой не знае как се прави.

Коментар

• Драги приятелю, тези монети са толкова секси, че желаещите да ги притежават, да им се кефят, да дъхат върху тях, за да гледат как дъхът им се изпарява, никога няма да свършат...
                            Стари монети не много добра идея, щото редкостта им е съмнителна. Искам да кажа, купиш си да речем монета, от която има известни само 4 в светът за торба кинти и след месец някой изрови две гърнета такива?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Истина е, че златцето премина повече в частни ръце... но трудно може да се нарече балон поради ограниченото му количество. Но независимо от това - аз наблагям на нумизматиката - за да се предпазя от спадове.
                              Ако инвестираш в стари и редки монети принципно няма проблем, защото количеството на милионерите в света постоянно расте, а броят на интересните от нумизматична гледна точка стари монети не се променя значително. Единственият риск в случая е да се промени модата между новобогаташите и те да инвестират други неща.

Коментар

• Истина е, че златцето премина повече в частни ръце... но трудно може да се нарече балон поради ограниченото му количество. Но независимо от това - аз наблагям на нумизматиката - за да се предпазя от спадове.

Коментар

Working...
                                X