If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Астериксов - и мене това ми направи впечатление. На кое да вярваш?
Калбуретов е гявол, поне няколко години още сигур няма да е навит да продава... явно е някакъв питбул като мене - захапва и не пуща... :-)
аз съм се записал за 1 бройка и на теб ако ти изкочи от някъде свиркай и за малката също
Астериксов - и мене това ми направи впечатление. На кое да вярваш?
Калбуретов е гявол, поне няколко години още сигур няма да е навит да продава... явно е някакъв питбул като мене - захапва и не пуща... :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Имам:св.Йоан Кръстител-2бр.Богородица/2003 г./-1 бр.св.Георги Победоносец-3 бр./голями/ и една от малките.Златна китайска панда-1 бр.Четвертоевангелието-1 бр.Златен календар-3 бр.Пегас от Вазово-17 бр.Маската на Торес-2 бр.Летница-1 бр.Имам и други който не съм ги писал.интересува ме какви пари мога да им взема?
kalbureti,
продаваш ли едната от големите Св.Георги Победоносец и по колко?
Търся я за детето ми, и то Георги се казва.
Имам:св.Йоан Кръстител-2бр.Богородица/2003 г./-1 бр.св.Георги Победоносец-3 бр./голями/ и една от малките.Златна китайска панда-1 бр.Четвертоевангелието-1 бр.Златен календар-3 бр.Пегас от Вазово-17 бр.Маската на Торес-2 бр.Летница-1 бр.Имам и други който не съм ги писал.интересува ме какви пари мога да им взема?
kalbureti,
продаваш ли едната от големите Св.Георги Победоносец и по колко?
Търся я за детето ми, и то Георги се казва.
а тия пичове от БНБ имат 2-ва проспекта за монетна програма : 2008, 2009 - 2010 г.
и 2007, 2008 - 2009 г. на сайта им. http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/fsWeb...l?OpenFrameset
И интересното, е че и в двата пише различни неща за това кое кога излиза през 2008 ?!?!?!
Коментар