Първоначално изпратено от Aleo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е колко по-голямо от туй, 'баси?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Обещай огромна печалба, и то докато спят акционерите, та може и да изгрее слънцето при теб.
Коментар
-
Човече, от години търся не 100 лимона, а 200-300 К, за да пуснем на пазар материални, веществени продукти, с ВСИЧКИ предпоставки за пазарен суперхит, отваря се пазар за над 3 милиарда, застанал съм с лицето си пред всички - един неуморен хейтър, и нула /НУЛА!/ внимание, а тук, някакви ш.ибани пишман-тарикати, се били навървили на ЯВНА шашма. Е, бал съ ги. Пада им се.
Коментар
-
Като чета коментарите тук - всичко до един се мислят не за тарикати, а като хора направили най-разумното инвестиционно решение - все пак е важна идея и екипът, както казва Михайлов и всички в коментарите и те в един повтарят - така че и аз не знам как да ги определиш такива, за които спасение както каза няма ...
https://www.youtube.com/watch?v=cSXxrIPB-gI&t=Last edited by Pyramid; 03.07.2018, 16:09.
Коментар
-
Да му мислят изгорелите. Мен, за „тарикатеещи” се наивници, ме бОли шапката. За кухи лейки, спасение няма.
https://www.youtube.com/watch?v=cSXxrIPB-gI&t=
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнениеДобре де, в тази страна няма ли органи, които да следят и да се самосезират след като всички пишете, че има схема/понци и т.н. - спокойно може всички да сте в грешка, но се вдигна много шум, а това как не води и до проверка?
Коментар
-
Добре де, в тази страна няма ли органи, които да следят и да се самосезират след като всички пишете, че има схема/понци и т.н. - спокойно може всички да сте в грешка, но се вдигна много шум, а това как не води и до проверка?Last edited by Aleo; 03.07.2018, 11:31.
- 1 like
Коментар
-
...- Почнахте да изгаряте?
- Нещо „ви се губи, какво става” с този парк?
- Търсите, а не откривате дирите на този или онзи?
................
- Правилно. Посели сте паричките си в Страната_на_Глупаците. Дерзайте, ваш'та_семка_будалайска. Дерзайте. И не си ги търсете. Който е трябвало, е сложил ръка върху тях. Няма ги. Изгорели са. Тю-тю.
- Като_сте_прости, се сърдете на себе си. На Лакомията и Простотията, само як мошеник може акъл да налее. Хак ви е.
Коментар
-
Тука нали писа някой който го познавал Михайлов и бил много добър бизнесмен и може да му се има доверие - та не разбрах каква е бизнес логиката да не изплатиш облигациите(40% лихва е чудовищна), след като твърдиш, че имаш капитал от нови акционери? А къде е този капитал? Не знам, но меко казано е адски нелогично или има нещо, което аз не разбирам?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Доколкото разбирам, все още има хора които се чудят защо се държат облигации на 40% лихва, с ясните очаквания парка някога да заработи Хахаха. Ми то по-добре да хвърлят парите през прозореца, там поне има вероятност полицията да ги хване и да си ги върнат. Тук такъв вариант едва ли ще има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнениеТук е споделено ГФО-то на парка - това, което ясно се вижда е, че облигациите не са изплатени, отново са на отрицателен капитал, а и не виждам десетките милиони след като в края на миналата година Михайлов казва, че има по-малко от 100к непродадени акции от 350к акции - https://youtu.be/4p-X9UE5kQA?t=51m29s
Вярно, че не съм експерт одитор - но ако си продал 250к акции по 100 лв минимум, то не трябва ли да се види прилив на милиони и това да е видимо в ГФО?
- 1 like
Коментар
-
Тук е споделено ГФО-то на парка - това, което ясно се вижда е, че облигациите не са изплатени, отново са на отрицателен капитал, а и не виждам десетките милиони след като в края на миналата година Михайлов казва, че има по-малко от 100к непродадени акции от 350к акции - https://youtu.be/4p-X9UE5kQA?t=51m29s
Вярно, че не съм експерт одитор - но ако си продал 250к акции по 100 лв минимум, то не трябва ли да се види прилив на милиони и това да е видимо в ГФО?
Коментар
-
Тъййй. А иначе, коя година поред, за икономайзера, където и поименно точно и персонално се знае, кой стои зад него, кой го разработва, кой демонстрира и всички предпоставки за успех ясни - пазарни, икономически, политически, ако щеш - и супер-преосигуряване откъм пазар - вместо на 50 или на 20%, разчетът е върху продажби до между 1 и 10% , и се стъпва над 100 млн. Евро, хем цялата инвестиция за старта е до 300-400К левчета, хем „нямало балами”, щото Импотехът реве „Измамбико”. Забележи, понеже съм потърсил инвестицията а не, че някой я е бил влял видиш ли, а аз съм я уж „профукал”. Отделно, предпазарните проучвания, /след демонстрация на място! / дават 29 от 35 желаещи да го имат
БАЛАМИ ЛИ НЯМАЛО?
-ДА, БЕ. А КОЙ Е ДАЛ ПАРИТЕ ЗА ТЕЗИ 2/3 от въпросните „акции„?
Накратко: Простите да не се сърдят другиму, ами хууубаво да се огледат.Last edited by Pyramid; 03.07.2018, 01:50.
Коментар
-
Pyramid между другото попаднах на доста любопитна информация от човек, който е бил на разговори с Михайлов - http://forumfinansi.com/threads/%D0%...%94.243/page-3
...Ще спестя голяма част от разговора, но наистина парите се взимат от акционерите и се вливат в единна сметка, т.е. след като стане покупко продажбата между акционера и стария акционер(консултанта) и след това всички пари влизат в обща сметка - проблемът с това е, че по усмотрение на този, който я надзирава се взимат решения насочени към парка. Проблемът тук е, че аз трябва разчитам на доверието на някой друг и нямам буквално права над тази сметка - това не е като да инвестираш в новоемитирани акции и парите се вливат директно в парка. В сегашния случай даваш едни пари и след това дали влизат или не в парка, никой не ти казва - буквално си ги оставил на самотек ... разбирай, няма пряка регулация. Ясно е, че след като научих това инфо няма да инвестирам и 1 лев - дори не бих си купил и картата, защото не знам дали изобщо ще има достатъчно насочени пари към парка....Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар