If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо ще се случи... какво е то, предстои да разбираме В социалните мрежи са активни - рисуват картини и гробници, правят видеа и фотошопи... В цял свят знаели за ИП.
Цялата активност не променя скептицизма ми.
Утре отваря наново, сигурно затова:
От утре (20.07) започваме да функционираме всекидневно по обявеното работно време - от 10:00 до 21:00, а срещу посещение ще получавате и по една книга. Очакваме ви!
Трябваше да отворят на 15-ти, но ... явно от утре.
Нещо ще се случи... какво е то, предстои да разбираме В социалните мрежи са активни - рисуват картини и гробници, правят видеа и фотошопи... В цял свят знаели за ИП.
Цялата активност не променя скептицизма ми.
Тези ИП аз не ги броя вече за живи. Ще изтърбушат още малко баламурници и адио марийо. Пълен разрез между бизнес планa и реалността. Пълна бутафория, кич и розови краски за наивници. Няма бабата, дядото, девет годишна мечта и прочие, има само лихварство, надуване на балон и алчност обвита в патриотични дитирамби. Хората в сянка източват АД-то и ще приберат активите като стой та гледай. После пак Прокопиев и световния империализъм ще са виновни
Много ми е интересно как от ИП биха коментирали заложените цели за стотици хиляди туристи в контекста на тенденциозния срив при черноморския туризъм.
Е как, как: Внушение (към „инвеститорите”) с цел приемане желаното за действително, с целеви краен резултат извличане печалба (от малцина, за сметка на мнозина но, лапащи мухите) веднага и на всяка цена. Ако някой изкяри извън този тесен кръжец, това е първо, случайно и второ, скромно. Реален ефект - масово ужилване, кръгом и бегом.
"ТРЕЖЪР" отговаря за интериора, "ВИП бебе" за храната, все свързани фирми на И.М. ГФО то за мен си е Ок, при така структурирана дейност. Въпросът е дали се цели "източване " на ИП
Коментар