Жегата му идва повече - https://www.facebook.com/ivelin.mihaylov/videos/10220074739001221/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
В цялата тая верига от продажби:
1. Много посредници, което води до размиване и липсва на прозрачност. Аз като потенциален купувач бих искал да знам на каква комисионна работят тези "брокерчета". Защото в повечето случаи комисионни и прочее са публично достъпна информация. Също искам да знам и как се определя цената... но нещо по-адекватно и различно от "ние така решихме, на база наша оценка".
2. Аз така и не разбрах защо хем въртят тези уж добронамерени схеми, хем вкарват ограничения и фиксират пакет с акции. Трябва да набиеш 40-50к на доверие и да си продаваш апартамента, а не можеш да влезнеш с 1к.
Аз като потенциален инвеститор не бих желал да разчитам на хипотези и възможности, а бих търсил къде е прозрачността спрямо мен? Финансират парка (предполагаемо) от личните си сметки, а в тази схема прозрачност липсва всякаква... ИМ тръби, че до момента са набити 70хил. лева, а никой не вижда построено и за половината от това. Никой не знае и не е чувал официално да има отчет какво е налято в парка спрямо това какви пари са доведени от акционери и други подобни данни. Може и да имат тайни съвети където да се подава тази информация към акционерите.... но по този начин пак ще извадят елементарни и нереални екселски сметки и таблици... пак може да е манипулирано и нагласено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от taksidiot Разгледай мнениеНе защитавам никой! Да допуснем, че 35% са разпределени м/у 4-ма човека, те продавайки ги на Тогедърчетата, заобикалят КФН. Ок и орлетата продават там на каквито пари успеят акцийки, после обаче всичко стриктно се връща, приспадайки процентите при тия 4-мата, само че в личните им сметки. Ок и те оттам финансират парка. Възможна вероятност!
1. Много посредници, което води до размиване и липсва на прозрачност. Аз като потенциален купувач бих искал да знам на каква комисионна работят тези "брокерчета". Защото в повечето случаи комисионни и прочее са публично достъпна информация. Също искам да знам и как се определя цената... но нещо по-адекватно и различно от "ние така решихме, на база наша оценка".
2. Аз така и не разбрах защо хем въртят тези уж добронамерени схеми, хем вкарват ограничения и фиксират пакет с акции. Трябва да набиеш 40-50к на доверие и да си продаваш апартамента, а не можеш да влезнеш с 1к.
Аз като потенциален инвеститор не бих желал да разчитам на хипотези и възможности, а бих търсил къде е прозрачността спрямо мен? Финансират парка (предполагаемо) от личните си сметки, а в тази схема прозрачност липсва всякаква... ИМ тръби, че до момента са набити 70хил. лева, а никой не вижда построено и за половината от това. Никой не знае и не е чувал официално да има отчет какво е налято в парка спрямо това какви пари са доведени от акционери и други подобни данни. Може и да имат тайни съвети където да се подава тази информация към акционерите.... но по този начин пак ще извадят елементарни и нереални екселски сметки и таблици... пак може да е манипулирано и нагласено.Last edited by RimogarDD; 06.07.2019, 00:55.
Коментар
-
Патриотизъм обвит в измама или измама обвита в патриотизъм все едно. Исторически Парк = грозно, бутафорно, алчно! Като им видиш брокерите можеш да се издрайфаш. Парите отлитат от джобовете на наивниците и влизат в джобовете на тарикатите при тези проекти. Вие избирате дали ще им правите евала или ще им теглите майните като менLast edited by mizernik81; 06.07.2019, 14:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Варна винаги се е славела с най-големите глупаци на кв метър.Не случайно Люб Гаич беше структурирал своята пирамида "Лайф чойс" точно
във Варна.
Капутин лежа в затвора ( над 10 г ) , но дали си харчи милионите, или са му взели здравето , не знам...и не ми пука ( даде ми 227 % лихва и съм доволен )
пп Варненци са известни с това, че де има пирамида, все им взема парите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеАлбена Пекова си продаде апартамента, за да инвестира в Исторически парк. Чуйте:
https://streamable.com/gd091
във Варна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
Исторически парк АД. Тази сутрин в 7 и 50,
10 дни до Гранде Откриване. 10 дни до Новото Начало на Българското величийе. Ще има приятни изненади за гости и орлета.
– основател и прецедател на Възраждане. завършил Право във Великотърновския университет
- 1 like
Коментар
-
Албена Пекова си продаде апартамента, за да инвестира в Исторически парк. Чуйте:
https://streamable.com/gd091
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеДайте Бул стат на фирмите си да видим какво сте постигнали.
Ивелин старейшините орлетата и нетрадиционните финансови консултанти коват новото славно бъдеще на историята на България. Хората който се опълчиха срещу боговете и срещу САЩ няма да бъдат спряни от убиеца от Мери Члери, грантаджийте и шепа шопски наглеци.
Финансовите консултанти отсега шушукат за нова изненада планирана за петнайсти юли. Остават 12 дни.
Коментар
Коментар