Първоначално изпратено от andrianivanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Какво по-точно е направила прокуратура?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Всяка седмица закусвам с по някой форумец и съм в България, така че, protecting, protecting & пак, protecting.
Иначе, ако говорим сериозно, този „ИП” мирише на Вражалци III поколение. Някъде от орбирата на Плутон насам. Натирваш ги и, настояват ли - директно, ги докладваш на КФН. Имаше тук някакви, досаждаха на всички, и бяха докладвани. За пръв път, въпросната КФН заедно с прокуратурата направиха нещо, което мога да похваля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrianivanov Разгледай мнениеЗдравейте
Имам проблеми със сайта и форума Както и да е
От известно време започнах да търгувам с акции след дълга почивка но не е в това въпроса Явно са ме набелязали от Together за “Инвестиционен” Парк Варна и вчера някакъв господин ми изпрати покана за приятелство във Facebook с идеята да ми продаде акции Естествено му отговорих че имам гости и не мога да пиша като последните му думи бяха да се видим на следващия ден на Видео разговор! Извинявам се но е меко казано смешно да обсъждам с непознат нереализирани проекти и т н Още повече на Видео разговор при условие че съм публична личност
Направих си труда да го проуча по форуми както и компанията и инвестициите които предлага Същата вечер т е снощи блокирах Г-н Ангел Карчев Незнам какво си въобразява Аз купувам акции на премиум компании и ще седна да се занимавам с това и то в България? Имам чувството че ме подценяват и такива хора в Германия са в затвора Къде са тръгнали Отделно под чадър на държавата Къде някой защитава интереса на обикновения гражданин? Питам Темата трябва да е прикачена като важна най малкото
П.П.
Информация за Пирамидите в България! И как да се предпазим?
P.S.
With exploration of Pyramid in Bulgaria! How to protecting?
Не се учудвайте че знам езици! Такива нахъсани по корпоративни трейнинги, като Г-н Ангел Карчев ги слагам в малкия си джоб!
Иначе, ако говорим сериозно, този „ИП” мирише на Вражалци III поколение. Някъде от орбирата на Плутон насам. Натирваш ги и, настояват ли - директно, ги докладваш на КФН. Имаше тук някакви, досаждаха на всички, и бяха докладвани. За пръв път, въпросната КФН заедно с прокуратурата направиха нещо, което мога да похваля.
Коментар
-
Здравейте
Имам проблеми със сайта и форума Както и да е
От известно време започнах да търгувам с акции след дълга почивка но не е в това въпроса Явно са ме набелязали от Together за “Инвестиционен” Парк Варна и вчера някакъв господин ми изпрати покана за приятелство във Facebook с идеята да ми продаде акции Естествено му отговорих че имам гости и не мога да пиша като последните му думи бяха да се видим на следващия ден на Видео разговор! Извинявам се но е меко казано смешно да обсъждам с непознат нереализирани проекти и т н Още повече на Видео разговор при условие че съм публична личност
Направих си труда да го проуча по форуми както и компанията и инвестициите които предлага Същата вечер т е снощи блокирах Г-н Ангел Карчев Незнам какво си въобразява Аз купувам акции на премиум компании и ще седна да се занимавам с това и то в България? Имам чувството че ме подценяват и такива хора в Германия са в затвора Къде са тръгнали Отделно под чадър на държавата Къде някой защитава интереса на обикновения гражданин? Питам Темата трябва да е прикачена като важна най малкото
П.П.
Информация за Пирамидите в България! И как да се предпазим?
P.S.
With exploration of Pyramid in Bulgaria! How to protecting?
Не се учудвайте че знам езици! Такива нахъсани по корпоративни трейнинги, като Г-н Ангел Карчев ги слагам в малкия си джоб!Last edited by andrianivanov; 27.04.2020, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеАма недейте така, пощадете ме - щях да се задавя с кафето.
Сезонът се очертава нулев, но обещанията за дивиденти растат. А схемата се разширява с пирамидка за дистрибуция на сувенирчета... нескромно нарчена "гаранция за инвестицията"
- 1 like
Коментар
-
Вижте на какво предложение с много добра възращаемост попаднах в Клуба на Инвеститора:
https://www.docdroid.net/4x7F7a3/22z...cko22-eood-pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Тая криза на тия мошеници от парка им идва като дар свише.
Лакомите и гламави „инвеститори” д.г.д.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеГолемите дивиденти се "отлагат" за необозримо бъдеще(
Коментар
-
Първоначално изпратено от kosssarz Разгледай мнение
Точно!
Промотират го като "Ще освободим средностатистическия българин от финансовата немотия, като дадем шанс да инвестира и изкара големите пари."
Истината е "Никой голям инвеститор не би сложил пари в това и гледаме да оберем нормалните хора."
Искат да докарат китайски туристи в огромни бройки, за да почне да прави големи обороти. Особено с вируса в момента е ясно, че няма как да стане.
Така и трябва да бъде.
- 1 like
Коментар
Коментар