IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
    Михайлов каза в тази дискусия, че в. Капитал лъже за акцийте! https://www.facebook.com/BGMAFIABORI...7155965969960/
    Тей, ами! Акций едно - тук, Акций две-там, пук третият Акций - 'ба ли го де й.

    Коментар


    • Много българи, братя и сесткри в момента плачат че не са се влючили в проекта! Сега вече няма шанс! След два дни очакваме на откриването 100 000 човека, при вхот от 35лв на калпак, като оставят и стотина лева за услуги и храна вътре в парка, очакваме приход около 13-14 милиона лева само първиат ден, е защо са ни тогава още инвеститори?! Та ние за лятото ще направим стотина милиона печалба!!! ВЕН СЕРЕМУС за ПОБЕДАТА. Една историческа битка е спечелена!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

      Коментар


      • Дори да се абстрахираме от нелепото "американска конспирация и илюминати"....

        Едно бързо търсене и ето малго биография на въпросният автор на статията: "Кандидат на Атака във Варна", "Общински съветник", негова реплика "Учебниците по история са вредни".... Очевидно има някаква връзка и познанство с ИМ, та определено изглежда напълно безпристрастен
        Last edited by RimogarDD; 20.06.2019, 09:44.

        Коментар


        • Помествам заради фондаменталното звучение

          Брутална атака на „Америка за България” и присъдружните й медии срещу проект, популяризиращ българската култура

          https://vazrazhdane.bg/component/con...IPtq157NQM7ZM4
          На 30 километра от Варна, в една от най-бедните общини в страната – Ветрино, текат последни довършителни работи по един от най-амбициозните инвестиционни проекти в страната. Става дума за грандиозния исторически парк, който се строи край село Неофит Рилски с изцяло български капитал от български инвеститори и изпълнители. Вложените само до този момент в проекта няколко десетки милиона лева, буквално съживиха местната икономика и повишиха неколкократно туристическия интерес към региона. Истината е, че проекта няма аналог, както в България, така и в Европа. В историческия парк близо до Варна, на няколко стотин декара, ще бъде събрана цялата история на нашите земи и народ. От праисторията, през тракийските времена и римското владичество над днешните български земи, до славянските нашествия и установяването на първата българска държава. Стотици статуи, възстановки, галерии и други съоръжения, ще разказват нагледно за нашето минало. Не само на нас, а и на света. Какво по-хубаво. От години се говори, как не можем да представим пред останалия свят нашето богато и пленително минало, че не можем, както гърците да осребряваме историята си и да я превърнем от нещо, което само ние си знаем, в актив, който да носи и висок национален доход. Сега вече, и това започна да се случва. Мениджърът на проекта Ивелин Михайлов и екипът му са на път да се превърнат в пионерите, които да положат основите на цял един нов дял от националната икономика, и то без един лев държавна инвестиция или помощ.

          На целия този фон, в последните месеци ставаме свидетели на една абсолютно безпрецедентна атака срещу реализацията на тази идея, дирижирана от една конкретна чужда фондация – „Америка за България” и финансирани от нея българоезични медийни проксита. Най-активното от тях е вестник „Капитал”. В няколко броя вече, тази „медия” се опитва да внушава, че в този проект има нещо нередно. Че едва ли не, има някакви злоупотреби в него, както и откровени нападки по отношение на историческата достоверност и художествена издържаност на експонатите и съоръженията. И то при положение, че до този момент в парка има над хиляда акционери и нито един от тях не се е оплакал досега от нещо нередно. Напротив, с всеки изминал ден, идеята набира все повече привърженици и инвеститори. Говорим за класически бизнес модел по западен образец.

          Въпреки това, тази "медия" и кохортата стояща зад нея, която иначе е много петимна нещата тук да се случват по „западен” модел, не спира да саботира проекта и да се опитва да му създава лош имидж. Виж, ако беше някоя гръцка шивашка фабрика, експлоатираща своите български работници по 14 часа на ден на минимална заплата, без дори и нея да им дава, това издание щеше да бъде пръв сторонник на икономическата свобода и ненамеса в делата на бизнеса. Когато обаче става дума за един изцяло български проект, имащ потенциала да се превърне в едно наистина работещо и печелившо икономическо предприятие, „капиталци” стават първите му гробокопачи. Да не би причината за това да е, че начинанието, всъщност популяризира българската история и култура, която за прокопиевци и сие всъщност е онази „окова”, която ни държи в блатото на „загнилия балкански провинциализъм и национализъм” и ни пречи да се присъединим към прогресивния свят на третия пол и джендър-бендър-мулти-култи общността!? Може да не си го признават, но всъщност именно това е причината. Което впрочем, въобще не е учудващо, имайки предвид техните спонсори и покровители. Същите, които прокарват джендър идеологията у нас, подменят историята ни и се опитват да ни отдалечат от естественият ни цивилизационен ареал. Това са фондация „Америка за България” и цялата им подчинена камарила от грантоядни медии като „Капитал”, „Дневник”, Медиапул, Клуб З, Терминал 3 и много други, превърнали националното предателство и антибългарската пропаганда в доходен бизнес и свое призвание.

          От Възраждане за пореден път се убеждаваме, че битката с тази хидра ще е тежка, но обречена на успех, защото те могат да загубят само парите и свободата си, докато нашият залог е Родината и бъдещето на децата ни.
          Които не подкрепя Ивелин парк не е българин!


          Кой са Възраждане

          Костадин Костадинов – основател и председател на Възраждане. завършил Право във Великотърновския университет

          Last edited by georgnank; 20.06.2019, 08:16.

          Коментар


          • Михайлов каза в тази дискусия, че в. Капитал лъже за акцийте! https://www.facebook.com/BGMAFIABORI...7155965969960/
            ПЕРНИК над всичко!

            Коментар


            • Тъй-тъй, тихо рекъл токът...
              Last edited by Tutankhamon; 12.06.2019, 13:17.
              The Mumy is alive, do not care about it !!!

              Коментар


              • Патрйотични игри или защо се страхуват Цацарко, Цветко и Делян


                Тази есен предстой да видите нов одбор на политическата система. Част от лицата, който вече познавате и един от дояените на българската култура и шоубизнес ще изметат кавгийевите обори на жълтите павета и ще възвърнат величието на българския народ. Исторически парк вече стана структороопределящ за икономиката на цяла източна България. Истински вулкан от култура, величие и възможности за забогатяване. ИМ и хората около него ще променят сътбата на цялата страна.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
                  Неверници всичко минава през адвокат. Слави Трифонов и Ивелин Михайлов ще строят паметник на Хан Аспарух в центъра на София. Какво доказателство искате повече за родолюбивите и безкорисни намерения на Ивелин, страейшините, орлетата и финансовите консултанти.
                  Нещо ви убягват понятията.
                  Доказателствата се основават на факти, а не на намерения.

                  Коментар


                  • Що станА, не чувате ли, как дрънчи Тенекията?
                    The Mumy is alive, do not care about it !!!

                    Коментар


                    • Неверници всичко минава през адвокат. Слави Трифонов и Ивелин Михайлов ще строят паметник на Хан Аспарух в центъра на София. Какво доказателство искате повече за родолюбивите и безкорисни намерения на Ивелин, страейшините, орлетата и финансовите консултанти.
                      След случая с КТБ БНБ загуби всякакъв авторитет и няма моралното право да налага глоби.

                      Ако не вярвате питаите този гозподин.

                      https://www.slavishow.com/%D1%80%D1%...D0%BE%D1%81-2/




                      От няколко дена финансови консултанти и орлетата са озарени от Благата вест. Информация на ухо. Има негласна угуворка притежателите на златни карти орлетата и учителките на дечицата получили патриотични книжки да организират посещенията си през първите десетина дена след Откриването. Още от сега за след това се организирани многобройни туристически посещения. Исторически парк ще започне да се пука по шефовете почти веднага. Изводът до които са достигнали старейшините, финансовите консултанти и орлетата е да организирате посещенията на вас, родата и всичките ви приятели през седмицата след Гранде Откриване. След това ще бъде фрашкано с турсити. Още от сега има заявени допълнителни чартърни полети и резерваций по хотелите. Исторически парк вече е структоро определящ за българските култура и икономика и е предпоставка за устойчиви приходи от ефективното експлоатиране на създадената бизнес ниша. Финансовите консултанти с усмивка на уста споделят за чудесните резултати от едно публичночастно партниорство. https://vazdigane.bg/Activist През последните 12 месеца Фондация раздаде хиляди патриотични книжки в училищата. Учителките учениците и техните родители осъзнаха българското величие. Благодарение на патриотичната искра стотици хиляди ученици от цялата страна ще се стекат в вулканът на българската култура. От това ще има полза културата, патриотизма, българското величие и банковите сметки на орлетата. Клюнчетата на орлетата потръпват при мисалта за хилядите автобуси стоварващи младите им клиенти на паркинзите до Исторически парк. Броя на учениците е 600 хиляди. Само от посещенията на ученици ще може да се осигури необходимата броика посетители за да бъде изпълнен бизнес плана. Следващата година може пак и така всяка следваща година година ще бъдат организирани екскурзий за всеки български ученик в вулкана на българското величие. Към това се добавят и още 500 – 600 хиляди годишни посещения от неучащи българи на година и още толкова посещения от чуждестранни туристи.









                      Ето нещо от кухнята за което консултантите и активистите на Фондацията признават с усмивка на уста.Една градска легенда от село Неофит рилски. Бронзовата статуя на тракийският стрелец поразително прилича на един господин, който е органически свързан със Исторически парк, компанията и с Фондацията.
                      Този господин е визионер, патриот, кавалер, будител, вожд, активист, бъдещ президент на България. Случвало се е да го видите да изнася лекций по време на симинарите, да дава интервюта пред медийте или да участва в предаване на Слави Трифонов или по youtube каналите

                      Фондацията има нещо като съвет на старейшините. Този съвет се състои от една дама и няколко господа. Почти всички са от Северна България. Според легендата в началото когато паметника на бронзовият тракийски войн е бил само проект част от старейшините скришом от господин визионера е намекнала на твореца проектирал и създал монументът да извае чертите му по подобие на въпросният господин визионер. Това естествено е останало в тайна от господин визионер до последния момент. Когато най- накрая счупили калъпа и всички видели лика на статуята, господин визионер бил истински изненадан и огорчен да види образа си увековечен по този начин. Той веднага заявил пред всички че е огорчен и недостоен и че статуята трябва да бъде претопена, и излята наново с друг лик. Със сълзи на очи останалите старейшини а и други активисти започнали да Го умоляват да им прости и да се съгласи статуята да носи неговият лик. Убедили го с аргументът че това е нещо като облог който потвърждава че Той ще работи без да се жали за величието и могъществото на Българския народ.











                      Макета на скулптурата, която краси входа на "Исторически парк". Тя изобразява тракийски стрелец, който по време на буря стреля в небесата и с това си действие казва на гръцките богове, че ги презира, и има уважение само към своя бог. Височината и заедно с постамента e около 11 метра.
                      Last edited by georgnank; 10.06.2019, 22:47.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                        Ще го дават ли по Телевизията откриването?
                        Ако ДА по коя програма?
                        Ще го дават. По ID Xtra, ама след около година.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
                          mpy_yordanov доста мат'рял има в темата и за един репортаж от Инвестора

                          Ханове и пирамиди или какво стои зад Историческия парк край Варна
                          +
                          "Зад старите крепости в село Неофит Рилски се крие една доста съвременна финансова схема за наивници"

                          Коментар


                          • mpy_yordanov доста мат'рял има в темата и за един репортаж от Инвестора

                            Ханове и пирамиди или какво стои зад Историческия парк край Варна
                            Last edited by Aleo; 10.06.2019, 15:44.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              Ще го дават ли по Телевизията откриването?
                              Ако ДА по коя програма?
                              Ти пък … Най-много в You Tube

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

                                купи си и тука и ще ти кажат
                                Купи си ти

                                Коментар

                                Working...
                                X