В този "Проект" и "консултантите" и "инвеститорите" се заслужават взаимно. И не, не са случайни кавичките...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има една приказка
"крадецът вика дръжте крадеца"
това по линя кой как му пречи на фарона
ПП ковида е идеално оправдение за пред шараните дали си парите срещу супер яки бизнес планове... никой не е виновен. според мен идеално му се получава на момчето - струпа много камъни, пясък и бетон и като дойде време да се генерират милионите от туристи - мчии то ковида и вселената ни пречат.
Според мен ковида хем им дойде добре, хем най-вероятно вече трудно се хващат нови шаранчета в тая ситуация. Гледам ги консултантите им от няк'во време яко постват няк'ви отчаяно звучащи статии за това колко е лош животът в града....демек купете къща там в селцето близо до ИП. Като се зачетеш, то не се знае това наистина ли някой сериозно го е писал като разсъждения или е няк'ва сатира. Истински елементарно, но и доста тъжно. Явно парите скоро ще свършат и се търсят нови оправдания, врагове и цяостно драма. Звучат малко по-отчаяни от преди.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Братле, ти живееш в някаква паралелна вселена. Ивелин излиза с ново филмче и ново обвинение на всеки няколко седмици. В началото хората ги гледаха сериозно, после почнаха да ги гледа само на таш*к, накрая вече никой не ги и гледа. Ако можеш да го преразкажеш адекватно и сбито - супер - давай. Надали някой друго, освен хората от култа ИП, ще хване да изгледа ПОРЕДНОТО час и половина видео на Ивелин, в което обяснява каква е жертва. Разбрахме, че всички вселенски сили са срещу вас и искат да попречат на обединението на държавата и изнасят капитал в други страни. Лоши хора! Зли хора!
Продължавайте с ПР кампанията във всички форуми, дано се закачи още някой, ама надали. Видеата ги пазете за случаите, в които някой, който за поредна година не е спечелил и стотинка от тоя проект, дойде да си иска парите. Дано тогава да има смисъл от тях.
"крадецът вика дръжте крадеца"
това по линя кой как му пречи на фарона
ПП ковида е идеално оправдение за пред шараните дали си парите срещу супер яки бизнес планове... никой не е виновен. според мен идеално му се получава на момчето - струпа много камъни, пясък и бетон и като дойде време да се генерират милионите от туристи - мчии то ковида и вселената ни пречат.
Last edited by bertram; 30.01.2021, 21:35.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
От това, което пишеш, ми се чини, че по-скоро защитаваш Стойне Василев, дори без да си изгледал предаването. "Поредното изявление на Ивелин", както го наричаш, всъщност представлява разследване, подкрепено с категорични факти, как въпросния финансов гуру целенасочено компрометира Исторически парк и междувременно скрито рекламира инвестиции, предлагани от Карол.
Това не е ли достойно за коментиране - КОЙ е човекът, който пише активно против Исторически парк и ЗАЩО го прави?
Ако Стойне Василев хули ИП, защото получава пари под масата, дали не е възможно и другите да го правят поради същата причина?
Нека изгледаме видеото https://youtu.be/2uikikKTFeY и после да коментираме.
Братле, ти живееш в някаква паралелна вселена. Ивелин излиза с ново филмче и ново обвинение на всеки няколко седмици. В началото хората ги гледаха сериозно, после почнаха да ги гледа само на таш*к, накрая вече никой не ги и гледа. Ако можеш да го преразкажеш адекватно и сбито - супер - давай. Надали някой друго, освен хората от култа ИП, ще хване да изгледа ПОРЕДНОТО час и половина видео на Ивелин, в което обяснява каква е жертва. Разбрахме, че всички вселенски сили са срещу вас и искат да попречат на обединението на държавата и изнасят капитал в други страни. Лоши хора! Зли хора!
Продължавайте с ПР кампанията във всички форуми, дано се закачи още някой, ама надали. Видеата ги пазете за случаите, в които някой, който за поредна година не е спечелил и стотинка от тоя проект, дойде да си иска парите. Дано тогава да има смисъл от тях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
В това предаване е показано защо не се набира капитал през БФБ. Изгледай го цялото и ще разбереш.
https://youtu.be/2uikikKTFeY
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеМалко ми е странно, обаче, че както тук, така и във форум финанси изведнъж се постнаха тея видеа за Стойне от нови потребители? Във форум финанси единият потребител направо си се казва "Кой е Стойне Василев", така че малко ми изглежда, че вие (kuzmanov4 и marinoff), го играете невинни питащи, само и само да постнете поредното извлияние на Ивелин.....Не ми бие като да търсите някакво мнение, по-скоро се опитвате да разпространявате новите лъжи на Ивелин
Както беше казано в другия форум, може би направете една отделна тема за Стойне и това какъв измамник е, щом толкова ви вълнува и ви прецаква вашата измама. Май тук целта е друга, невинни ми kuzmanov4 и marinoff?
ПС: От това което гледах, ще се съглася и с мнението в другия форум - поредното видео на Ивелин с манипулации и конспирации. Хубаво ви е хванал вас двамата да го разпространявате по форумите. Не защитавам Стойне и не знам каква е истината, но със сигурност като гледам как действат Ивелин и неговите хора, не мога да му повярвам и на него. Успех с ПР-а и спам-а.
ППС: Хубаво е тая тема да се запази за хора като Мр. Профит. Без да искам да злобея, но това е едно добро показно в какви компании/хора не трябва да вярваме и кои са "сигналите", че нещо е схема.
Това не е ли достойно за коментиране - КОЙ е човекът, който пише активно против Исторически парк и ЗАЩО го прави?
Ако Стойне Василев хули ИП, защото получава пари под масата, дали не е възможно и другите да го правят поради същата причина?
Нека изгледаме видеото https://youtu.be/2uikikKTFeY и после да коментираме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеЗащо след като "Исторически парк" се рекрамира като инвестиция с огромен потенциал и като бизнес проект на стойност 100 милиона лева не се предлага за листване на Българса фондова борса? А се търсят само дребни инвеститори и случайни хора за покупка на акции. Може би търсят инвеститори само с "определен" профил? Може ли господин Ивелин Михайлов, ако пише в тази тема, да ми отговори на тези въпроси? Разбира се, може и други участници в темата да ми отговорят, ако желаят.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Защо след като "Исторически парк" се рекрамира като инвестиция с огромен потенциал и като бизнес проект на стойност 100 милиона лева не се предлага за листване на Българса фондова борса? А се търсят само дребни инвеститори и случайни хора за покупка на акции. Може би търсят инвеститори само с "определен" профил? Може ли господин Ивелин Михайлов, ако пише в тази тема, да ми отговори на тези въпроси? Разбира се, може и други участници в темата да ми отговорят, ако желаят.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Малко ми е странно, обаче, че както тук, така и във форум финанси изведнъж се постнаха тея видеа за Стойне от нови потребители? Във форум финанси единият потребител направо си се казва "Кой е Стойне Василев", така че малко ми изглежда, че вие (kuzmanov4 и marinoff), го играете невинни питащи, само и само да постнете поредното извлияние на Ивелин.....Не ми бие като да търсите някакво мнение, по-скоро се опитвате да разпространявате новите лъжи на Ивелин
Както беше казано в другия форум, може би направете една отделна тема за Стойне и това какъв измамник е, щом толкова ви вълнува и ви прецаква вашата измама. Май тук целта е друга, невинни ми kuzmanov4 и marinoff?
ПС: От това което гледах, ще се съглася и с мнението в другия форум - поредното видео на Ивелин с манипулации и конспирации. Хубаво ви е хванал вас двамата да го разпространявате по форумите. Не защитавам Стойне и не знам каква е истината, но със сигурност като гледам как действат Ивелин и неговите хора, не мога да му повярвам и на него. Успех с ПР-а и спам-а.
ППС: Хубаво е тая тема да се запази за хора като Мр. Профит. Без да искам да злобея, но това е едно добро показно в какви компании/хора не трябва да вярваме и кои са "сигналите", че нещо е схема.
Last edited by megathrone; 30.01.2021, 10:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Не знам каква точно е дейността на Стойне Манолов, нямам време да гледам час и половина, ама така написано "същевременно насочва своите последователи към инвестиции на Карол." ми звучи като някоя измама!
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Ивелин има невероятното желание да обвинява всякакви хора и по всяко време, както се вижда. Нямам мнение за Стойне Василев, но реално ако слушаме Ивелин Михайлов, всичко освен живота на село и ивестицията в ИП е измама. Аз не съм го чул тоя човек за някой извън неговата клика да каже нещо нормално - само сипе омраза и мрънкане.
Откъде почва да говори за Стойне Василев, защото надали някой може да издържи час и половина ИМ?
Какво е твоето мнение, щом го постваш тук или по-скоро искаш да ни накажеш да изгледаме цяло видео на Тогедър?
Започва от началото 03:15мин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнениеМного добро разследване, подкрепено с конкретни факти, относно това как уж "независимия" финансов консултант Стойне Василев атакува проекта Исторически парк и същевременно насочва своите последователи към инвестиции на Карол.
Оказва се, че тези писания срещу историческия парк не са случайни. Явно някой е взел добри пари за тях.
Коментар
-
Много добро разследване, подкрепено с конкретни факти, относно това как уж "независимия" финансов консултант Стойне Василев атакува проекта Исторически парк и същевременно насочва своите последователи към инвестиции на Карол.
Оказва се, че тези писания срещу историческия парк не са случайни. Явно някой е взел добри пари за тях.
Коментар
-
Бреййй, тоя Стойне Василев бил голям лъжец - Защо не споделяте това разследване, което доказва с факти как действа финансовия гуру, когато му плащат да рекламира определени бизнеси и инвестиции и съответно да опорочава Исторически парк?
Нали пишете толкова упорито от години тук, за да докажете на хората, че вложението в Исторически парк не е добро, следователно мислите за другите и искате да ги предпазите от финансови грешки.
Ако пък не е така, то тогава значи имате други подбуди.
Коментар
Коментар