Първоначално изпратено от MarginCall
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Единия казва, че консултантите са бедни мишки, а другия, че се рекламират като богати. Не съм видяла да акцентират на богатство, а винаги са твърдели, че човек трябва да използва само нужното. Авълайн дори го хапят, че е против развлеченията и почивките. Когато хората работят нямат време да се пъчат с пари. Трябва да влагат всички стотинки в работата, а парите ще дойдат по-късно. Не съм видяла някой да парадира с пари, а дори съм чувала във видеа как Авълайн казва, че живеят скромно. Много противоречия във вашите съчинения. Вкарайте малко ред и ще е по-достоверно. Не сменяйте тезите всяка секунда.Ще си трае и още как. Аз наистина имам високо мнение за тоя човек, верно като обигран селски тарикат, ама то и такива много, но не всеки е успял да завлече десетки милиони от балъците.
Last edited by X_Y; 04.02.2021, 08:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
ХАХАХАХ,
Темата все повече заприлича на Saveway, което е и забавното.
Само че там рибите на амбразурата бяха повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Това правите, когато не ви е удобно нещо. Триете, обиждате, клеветите или гоните човека. Нивото на трите форума е ниско и има много лица, които подклаждат едни и същи теми навсякъде. Извадете експертен съвет и поискайте от Авълайн да ви разходи и да докажете как всичко там струва само 30 000 000 и как вие ще го направите по-добре. Вие дори не можете да преброите хората, които работят по проекта, а сте тръгнали да анализирате и властвате. Сложихте край на демокрацията с тази ваша заповед и показахте истинското си лице. Да гоните жена от форума и то при това една, която има различно мнение от вас. И това ми било мъже и инвеститори.
Темата все повече заприлича на Saveway, което е и забавното.
Само че там рибите на амбразурата бяха повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
Ех, де да беше толкова просто. Животът ме е научил, че не-много-умните (евфемистично казано) хора вредят както на себе си, така и на другите. И когато потъват, нямат никакви скупули да завлекат със себе си всеки, когото докопат. Та, далеч по-далновидно е да им се помага преди да са се ос*али. Пирамидите са едно крайно вредно явление, което носи облаги на много малък брой хора, за сметка на нещастието на мнозина и е дълг на всеки, който има малко мозък в главата, да напрви всичко възможно, за да ги спре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Ооо, това звучи силно - дай го да го видя, ако можеш лесно да го намериш, моля.
Иначе това е много класически подход тип американска пирамида. Взимат един Гошко и се почва: Гошко няма образование/никога не му е пукало за образованието, Гошко няма богати родители, Гошко винаги е знаел, че има потенциал, но не е знаел как да го реализира и тн. и тн.. После пирамидата хваща Гошко и го прави човек. Гошко винаги е събирателен образ на всички хора, дето си мислят, че имат яко потенциал, но не им се дава шанс. В зависимост от тея, дето са най-отгоре на пирамидата, Гошко може да е доста добре изпипан и убедителен образ.
В България малко по-трудно работи тоя модел, щото сме малка държава и бързо се разбира, че Гошко всъщност живее с майка си и баща си в панелка в Люлин...или пък има богати родители. Иначе е ок като схема - реално всеки в някъв момент се е чувствал недооценен, та ако това се комбинира и с няк'ви не много добри аналитични възможности на жертвата - ей го на, влизаш в играта.Last edited by Plameniva_d; 04.02.2021, 08:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеПичове, истината е, че тоя мекащият е измислил страшна схема и със сигурност е станал милионер от нея. Вярно с измама, вярно на гърба на разни идиоти, но закон срещу глупостта наистина няма. Ако човек не вижда защо това е измама, то следва да научи поне един урок на стойност поне 36 000 лева. Никога и по никакъв начин няма да проработи парка в полза на "инвеститорите", но наистина е доста иновативна пирамида, защото действително примерно 10% от парите са отишли в някакво стройтелство и може гордо да показва великите резултати. Неговите идиоти са с такъв интелектуален профил, че това им е напълно достатъчно за да изгладят всички мозъчни гънки и да датат каквото имат. Не знам консултантите какво изкарват, но като мяркам какви скъсаняци са вероятно е смешно.
И да знаете нещо от мен - ако някой ви продава "инвестиция" през призмата на патриотизма - бягайте далеч! За съжаление в България родолюбието е стигнало дотам, че ако някой ви говори за патриотизъм, то просто няма нищичко каквото да предложи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Изключително добре се охарактеризирахте и описахте присъствието си във форума.
Няма какво повече да дадете на темата, нямате един точен отговор на поставен въпрос.
Напуснете!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеСтига глупости, жено! Това е една измамна схема, която цели обиране на парите на баламурници и пране на пари. Кажи кои са истинските си ственици!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеИ какво ше види тук един търсещ? Хора с ниво на интелигентност под средното, които използват обиди, а се възмущават, когато са използвани срещу тях. Хора, които нямат елементарни познания по предприемачество и управление на дейност. Хора, които искат хазартно да вземат пари сега, а не познават процеса на създаването им. Хора, които сляпо подкрепят медии, които служат на наркомани, пияници, корумпирани политици, чужди интереси, изнасилвачи, насилници на жени, побойници и унищожаващи природата хора. Ще прочетат писанията на жалка паплач, която по-скоро прилича непораснали деца, които са си останали загубеняците в училище и не са продължили напред. Колкото повече пишете, толкова повече се издавате. Сами казахте, че пишете, за да е жива темата, с не, защото имате благородни намерения. Сами наричате инвеститорите и посетителите в парка “шарани”, сами ги гаврите и обиждате. На кого интереса защитавате тогава? Май само вашето желание да сте прави и да кажете - “Аз казах ли”. Гледайте мачове и си изберете силен отбор, и си мислете, че заради вас бият. Инвестициите не са за вас.
Няма какво повече да дадете на темата, нямате един точен отговор на поставен въпрос.
Напуснете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
темата трябва да е активна.
интернет много бърка работите на пирамидите, защото е достатъчно да се напише в гуглето и всичко излиза
а на хората, които искат 5К дивидент при 40К инвестиция им препоръчвам преди да си дарят парите на тугедърите да си намерят един счетоводител , да погледне справките на могъщото АД в търговския регистър и да питат това ще струва ли 300+ милиона догодина... даже няма нужда да се обаждат на Стойне или в редакцията на вестник Капитал или да четат темата.
1, счети -> т. регистър отчети -> това струва ли 300 милки -> инвестиция (дарение)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
Пичове, що не се радвате, че мизата за влизане в инвестицията е толкова висока, че да не ви е по възможностите. Иначе, току виж и вие да се бяхте закачили. Така поне и да сте искали - просто не ви е по възможностите.
Пък ние, "идиотите - шарани - скъсаняци", вкарахме толкова пари, колкото вие няма да видите накуп през живота си. И да ги загубим, както твърдите - можем да си го позволим.
За разлика от вас. Айде ходете да си броите стотинките от днешната спекулативна търговийка и им се порадвайте, че утре и тях ще загубите. И после пак - глад и писаници по форумите да си изкарате яда срещу парка и ония "идиоти", дето вкарвали по 36 000 лв. и направили "тоя мякащия" милионер.
Ах, завистливи душициии.Ма, много сте ми готини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеПичове, истината е, че тоя мекащият е измислил страшна схема и със сигурност е станал милионер от нея. Вярно с измама, вярно на гърба на разни идиоти, но закон срещу глупостта наистина няма. Ако човек не вижда защо това е измама, то следва да научи поне един урок на стойност поне 36 000 лева. Никога и по никакъв начин няма да проработи парка в полза на "инвеститорите", но наистина е доста иновативна пирамида, защото действително примерно 10% от парите са отишли в някакво стройтелство и може гордо да показва великите резултати. Неговите идиоти са с такъв интелектуален профил, че това им е напълно достатъчно за да изгладят всички мозъчни гънки и да датат каквото имат. Не знам консултантите какво изкарват, но като мяркам какви скъсаняци са вероятно е смешно.
И да знаете нещо от мен - ако някой ви продава "инвестиция" през призмата на патриотизма - бягайте далеч! За съжаление в България родолюбието е стигнало дотам, че ако някой ви говори за патриотизъм, то просто няма нищичко каквото да предложи.
Коментар
Коментар