Първоначално изпратено от Aleo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
Ейй, умен човек си, пък гледай какви въпроси задаваш. Ами нали затова ги води тези атаки, да изкара някоя стотинка от Карол.
Специално за теб ще повторя, гледай тук и ще разбереш каква ми опорката от дни, не от днес.
https://youtu.be/2uikikKTFeY --> ЗАЩО Стойне Василев поведе атаките срещу Исторически парк. Ексклузивно разследване, специално за Форум Финанси и настоящия такъв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Нали Стойне беш зъл гений предвождаш армията на злото, която иска да съсипе Историческия Парк, та как така този няма пари за повече от 1 акция? Това ли е новата опорка за деня?
Специално за теб ще повторя, гледай тук и ще разбереш каква ми опорката от дни, не от днес.
https://youtu.be/2uikikKTFeY --> ЗАЩО Стойне Василев поведе атаките срещу Исторически парк. Ексклузивно разследване, специално за Форум Финанси и настоящия такъв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
Стойне Василев и Александър Дяков си взеха една, че нямаха възможност за повече. Попитай ги тях. Мисля, че в момента им трябват парички за новия супер перспективен фонд за инвестиции в имоти в София окръг, и вероятно биха се разделили с акцията. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Не ми е известно Ивелин Михайлов да участва в този форум, за да си пиша директно с него. Но и да участва тук, по-скоро бих си писал с него за съвсем различни неща, а не за бизнес, акции, паркове и т.н.
Ако ти самият си горд притежател на акции от парка - пиши ми, ще купя една акция от теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
дреме ми на юрдека и за оня Ивелин и за оная Сабинка ...........коя е тая Сабинка между другото ?? Да не е женското Аз на Ивелин .... хихихихи .......
и не моа разбера тоя Ивелин що неговите зомби консултанти го наричат Айвълин ......... много женствено звучи ..... Айвълин ....
а .... и между другото аз нямам нито фейс нито мейс нито туитър нито скайп и прочие социални изгъзаци ......... при мен всичко е реални контакти очи в очи лице в лица
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Недей да говориш така, че утре гуруто на сектата ще те изтипоса във фейса и ще обяви, че ти си виновен, че парка е пълна греда. И отдолу в коментарите овцете дружно ще заблеят в хор, подкарани от горнооряховския овчар и ще те набедят, че си родоотстъпник!
п.п: Сабинка само да не ти прати еврото и рупията (барабар с кохорта адвокати) да се разправят с тебе, че работата ще стане сериозна!коя е тая Сабинка между другото ?? Да не е женското Аз на Ивелин .... хихихихи .......
и не моа разбера тоя Ивелин що неговите зомби консултанти го наричат Айвълин ......... много женствено звучи ..... Айвълин ....
а .... и между другото аз нямам нито фейс нито мейс нито туитър нито скайп и прочие социални изгъзаци ......... при мен всичко е реални контакти очи в очи лице в лица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеАлоооууу .... Историческата секта ..................
Днеска слабо се представяте тука ............
Има ли нови фенове и балъци ??
Днеска колко акции продадохте ??
Днеска колко хора излъгахте да им вземете и последните пари ??
п.п: Сабинка само да не ти прати еврото и рупията (барабар с кохорта адвокати) да се разправят с тебе, че работата ще стане сериозна!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Предлагаш да съборят парка и инвеститорите да пият по една студена вода?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
'инвеститорите' (акционерите) ще изпият горчивата чаша, а от разследването ще стане ясно източвано ли е със схема дружеството.
за това си има икономическа полиция с достатъчно кадри.
някои ще кажат да всичко е точно и има някакви сгради, но в по-развити от нас държави хората отдавна са се светнали, че разбогатяването на даден визионер и кохортата неграмотни тугедъри натегачи нанася много по-големи щети за икономиката от просто пищенето на група наивници.
не е случайно, че доктор Ружа я търсят под дърво и камък, защото подобни схеми са като лъжичката катран в кацата с меда.
уви в България всякакви подобни неща (да се активира държавата) се случват след като щетите са нанесени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
После какво?
за това си има икономическа полиция с достатъчно кадри.
някои ще кажат да всичко е точно и има някакви сгради, но в по-развити от нас държави хората отдавна са се светнали, че разбогатяването на даден визионер и кохортата неграмотни тугедъри натегачи нанася много по-големи щети за икономиката от просто пищенето на група наивници.
не е случайно, че доктор Ружа я търсят под дърво и камък, защото подобни схеми са като лъжичката катран в кацата с меда.
уви в България всякакви подобни неща (да се активира държавата) се случват след като щетите са нанесени.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
чл. 227б, ал. 2 НК
+ разследване за свързани лица, осчетоводяване на приходи и разходи и тн и тн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеКакво трябва да се направи според вас?
+ разследване за свързани лица, осчетоводяване на приходи и разходи и тн и тн.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
биодит може да има един полезен модел, който е спорен покрай някои инвеститори като оценка, НО в биодит инвестират хора с финансова култура, има счетоводство, Юлиан е идвал на срещу къде Айвълайн няма да си подаде носа, защото за публиката е ясно, че е мошеник.
ако си от консултантите aka тугедъри не е зле да се позамислиш какво ще стане, когато хорицата на които си им взел по 40К дойдат да си тъсят парите.
аз затова казвам, че колкото по-рано се намесят органите на властта, които би следвало да се занимават с финансови измами - толкова по-добре ...всъщност по-добре и за тугедърите, защото гнева на тълпа 'инвеститори', които си търсят парите е по-лош от гнева на държавата.
Коментар
Коментар