IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

В другия форум са линкнали ГФО-то за 2019 - тук

Като приходи от услуги за 2019 (билети и куверти) има под 300 000 лева, за 1 година няма и 10 хиляди посетителя.
    яяяяя ..... че те и в този форум яко са ги подпукали измамниците от историческата секта ..... прочетох само 2 -3 страници и се хванах за главата
    Ти добре ми отговори на моя въпрос и данните най-вероятно са точни, , но аз искам лично ивелин...... пардон .... извинете ме ..... Plameniva_d ........ да ми отговори ...... Нещо се загуби девойчето ....... Друг път още от сабалем винаги е онлайн и веднага отговаря,, а ся .... ето преди цели 4 часа зададох въпроса си и до ся нито звук нито стон...... покри се нещо милата аааааа ..... може би ся пита ивелинчо кво да отговори ....... разбрах ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

100 милиона лева ??????? абе ивелине яко те апе щъркела ........... абе ти чуваш ли се изобщо кви глупости говориш ????
      1 баба на 1 опашка за хляб в кварталното магазинче казала,, че струва 100 милки ...........
      Я друго да те питам измамнико : вашия парк е чиста проба 1 атракцион и нищо повече, разчитате само и единствено на туристи. Та значи я ни кажи измамнико през 2019 год когато нямаше вирус и пандемия колко хора са посетили вашия парк ?? Колко ? КОЛКО ? КОЛ - КО ?? Дай цифра, число, бройка, колко хора за цялата 2019 год. цифром и словом ........ Колко бре ??
      В ваш интерес е даже бройката да е по- голяма защото ще се гордеете, че има фантастичен направо умопомрачителен интерес и не можете да смогнете с автобусите с туристи .......
      Начи ако сте имали за цялата 2019 год да речем 100 000 туристи по 30 кинта за билет тва са едни 3 милиона лева само от билети и куверти.. Дребна сума на фона на липсващите 58 милиона, но все пак си е цифра. И можете да се гордеете и да се хвалите.... нас ни посетиха 100 000 човека.... изкарахме 3 милиона само от билети и куверти Друг е въпроса дали ще платим данък на тая сума..... ми нема да платим............що да плащаме данъци кат може и да не плащаме данъци

Та кажи ся колко хора посетиха парка през 2019 год. Задавам ти ясен, точен и конкретен въпрост и искам ясен, точен и конкретен отговор. И без шикалкавене и да ми влизаш на въпроса с въпрос........... ай чакаме отговора
      В другия форум са линкнали ГФО-то за 2019 - тук

Като приходи от услуги за 2019 (билети и куверти) има под 300 000 лева, за 1 година няма и 10 хиляди посетителя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
        Най-накрая умно предложение. Един човек в строителството го оцени нас 100 000 000 лев. Без да има предвид изкуството в него.
        Г-н Михайлов, ако държите да се обръщате към вас с името ви или с джендър името ви Ивелинка, в знак на почит, че мъж се представя в този форум като жена, та много ми е интересно да прочете тази оценка и ще се надявам да промени мнението ми за парка. Но преди да пратите информация за тази оценка, ще отговорите ли на следния въпрос:
        Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.

Коментар

• Историческия парк прави всичко възможно историята да се научи. Историята на пирамидите

Коментар

Най-накрая умно предложение. Един човек в строителството го оцени нас 100 000 000 лев. Без да има предвид изкуството в него.
            100 милиона лева ??????? абе ивелине яко те апе щъркела ........... абе ти чуваш ли се изобщо кви глупости говориш ????
            1 баба на 1 опашка за хляб в кварталното магазинче казала,, че струва 100 милки ...........
            Я друго да те питам измамнико : вашия парк е чиста проба 1 атракцион и нищо повече, разчитате само и единствено на туристи. Та значи я ни кажи измамнико през 2019 год когато нямаше вирус и пандемия колко хора са посетили вашия парк ?? Колко ? КОЛКО ? КОЛ - КО ?? Дай цифра, число, бройка, колко хора за цялата 2019 год. цифром и словом ........ Колко бре ??
            В ваш интерес е даже бройката да е по- голяма защото ще се гордеете, че има фантастичен направо умопомрачителен интерес и не можете да смогнете с автобусите с туристи .......
            Начи ако сте имали за цялата 2019 год да речем 100 000 туристи по 30 кинта за билет тва са едни 3 милиона лева само от билети и куверти.. Дребна сума на фона на липсващите 58 милиона, но все пак си е цифра. И можете да се гордеете и да се хвалите.... нас ни посетиха 100 000 човека.... изкарахме 3 милиона само от билети и куверти Друг е въпроса дали ще платим данък на тая сума..... ми нема да платим............що да плащаме данъци кат може и да не плащаме данъци

Та кажи ся колко хора посетиха парка през 2019 год. Задавам ти ясен, точен и конкретен въпрост и искам ясен, точен и конкретен отговор. И без шикалкавене и да ми влизаш на въпроса с въпрос........... ай чакаме отговора
            Last edited by Асо Пика; 07.02.2021, 09:52.

Коментар

• 58те милиона са в обектите около парка, а те хич не са малко

Коментар

Хубаво е като съвет и благодаря! Сега да те попитам ти какво правиш, за да стане света по-добър?
                Ивелине, а ти какво правиш?
                Голям патриот го раздаваш, а човек като погледне отчетите на фирми с твое участие ( настоящо и в минало време,) , само загуби вижда и отрицателен собствен капитал. Ти плащал ли си някога данък печалба на бедна България? Ама иначе новите коли ги сменяш начесто, патриоте. Чудя се, що за държава сме? Как не са те налазили данъчните? Не, че не си се "застраховал" с някой заем от баба за алиби. Не си прост човек, със сигурност. Но с още по-голяма сигурност патриотизма ти е роля, която играеш и добре осревряваш.

Коментар

Копие от оценката и име на оценителя или кантората, дето го е оценила? Това ще е нещо полезно да дискутираме, щото много таблици с количествени, качествени и стойностни данни има в една читава оценка, а вашата би била поне 100-150 страници минимум. За тоя мащаб...
                  Всички чакаме с интерес.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                    Не мога да разбера защо още продължавате да се занимавате с това недоразумениe Plameniva_d (важи с пълна сила и за другите) - очеизваждащо е, че е от тугедърците - те тия всичките промивки навсякъде по всички форуми/сайтове пишат по калъп и се отличават даже от Луната - говорят на Вие (учтиво), на въпроса отговарят с въпрос, формата на изказа е абсолютно еднаква, питат лични неща хората, с които спорят... явно така ги обучават, няма никаква креативност в писаниците им, правят се на луди и т.н. Просто игнор и/или бъзици - това трябва да е за такива като тях.

Друго ми е интересно - няма ли някой в сферата на строителството/архитектурата, който да разгледа ИП и да каже аджеба на колко пари реално би оценил тоя камънак? По спомен някъде бях чел, че някакъв такъв човек оценил ИП на (много) по-малко от 70 милиона - толкова, колкото се твърди от гуруто, че е инвестирано...

Коментар

• Не мога да разбера защо още продължавате да се занимавате с това недоразумениe Plameniva_d (важи с пълна сила и за другите) - очеизваждащо е, че е от тугедърците - те тия всичките промивки навсякъде по всички форуми/сайтове пишат по калъп и се отличават даже от Луната - говорят на Вие (учтиво), на въпроса отговарят с въпрос, формата на изказа е абсолютно еднаква, питат лични неща хората, с които спорят... явно така ги обучават, няма никаква креативност в писаниците им, правят се на луди и т.н. Просто игнор и/или бъзици - това трябва да е за такива като тях.

Друго ми е интересно - няма ли някой в сферата на строителството/архитектурата, който да разгледа ИП и да каже аджеба на колко пари реално би оценил тоя камънак? По спомен някъде бях чел, че някакъв такъв човек оценил ИП на (много) по-малко от 70 милиона - толкова, колкото се твърди от гуруто, че е инвестирано...
                      Last edited by Jorkata; 07.02.2021, 08:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

Колко поетично, какъв патос, какво вдъхновение, трябвало е да станеш поетеса, а не да се забъркваш в измами и бандитски схеми. Това винаги приключва зле.
                        Хубаво е като съвет и благодаря! Сега да те попитам ти какво правиш, за да стане света по-добър?

Коментар

Не чета Капитал, но може ли снимки докъде е стигнал проекта
                          Това е добър въпрос, признавам.
                          Проекта стигна до това, което писах в първия си пост от днес. После кратък следствен арест за Соломон Анжел и един негов ортак през 1998. После дело през 2003, и то се точи 5 години до 2008. После заслужена почивка за героите
                          Но през времето от 1993 до 2003 долара почна от 30 лв., мина през 3000, после борд, деноминация, счетоводни валутни обезценки с курсовете по договорите и извършените работи... и ще познаете ли за каква сума беше делото от над 300 инвеститори за жилища на зелено срещу двамата палавници, заведено през 2003та? Бас държа, че няма да познаете
                          Малко над 5000 /пет хиляди/ деноминирани лева.
                          Демек, една месечна заплата на по-висш мениджър на голяма фирма през 2003
                          Няма кво да говоря повече, прочетете пак поста на tani1992 от вчера.
                          ​​​​​​На който не му се рови, ще разкажа накратко. Видно от ника, момичето е 92ри набор. През 1993, предполагам за прохождането й, щастливите баба и дядо внесли немалка сума пари за жилище на внучката в "Града на мечтите". Но когато на Тани точно й предстояли бурните тийнейджърски години, и всички добре знаем как се отразява на тайфата собствен терен под ръка всеки ден, тя разбрала, че вместо това, баба й и дядо й са били платили една студена вода. От скъпите.
                          Last edited by Kildirim_Bei; 07.02.2021, 21:20.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

За Атанас монопола знам, че няма деца и затова пише. Аз пиша точно, защото имам деца. Не мога да позволя злото да победи. Бих ви разбрала, ако правите нещо и коригирате грешките на по-малките от вас, но то се прави от спекуланти, отчаяни от живота хора и злонамерени лица. Ще се боря срещу неправдата до сетния си дъх.
                            Колко поетично, какъв патос, какво вдъхновение, трябвало е да станеш поетеса, а не да се забъркваш в измами и бандитски схеми. Това винаги приключва зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

Ти явно си натоварена с отчайващата задача да защитаваш измамника ивелин, поне струва ли си парите, които ти плаща? Тук в темата си денонощно, нямаш ли семейство, мъж, деца, за които да се грижиш? Последният ти пост е от 23.30 ч. снощи, а първият за днес е този от тази сутрин от 06.50 ч. Кога спиш?
                              За Атанас монопола знам, че няма деца и затова пише. Аз пиша точно, защото имам деца. Не мога да позволя злото да победи. Бих ви разбрала, ако правите нещо и коригирате грешките на по-малките от вас, но то се прави от спекуланти, отчаяни от живота хора и злонамерени лица. Ще се боря срещу неправдата до сетния си дъх.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Бърза редакция. Все пак са минали близо 25 години от оная пирамида. Време достатъчно да се забрави, и да се използва пак идеята
                                Начи, Града на мечтите е схема, действала в периода 1993-1998, а не 1991-1996 (просто с 2 години назад съм шифтнал, но периода 6 години е верен ). Лично съм чел вестниците и съм гледал цирковете по тАлАвизията на Соломон (интернета беше още кът тогава )
                                Но намерих нещо от Капитал от 1995 за тях. Оказва се, че Румен Гечев, към момента на статията министър на икономиката, е имал закупен имот тогава, имало е концесии със Янчулев за Халите, баси... Хаха, важни хора в отношения с Анжел, тва го бях забравил
                                ама всичко, което съм писал, съм го чел и гледал лично, помнят се пирамидите от онова време
                                ми приятно четене
                                ​​​​​​https://www.capital.bg/politika_i_ik...e_dobil_zemen/
                                Не чета Капитал, но може ли снимки докъде е стигнал проекта

Коментар

Working...
                                X