IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

30 милиона за биене на сонда 170м ... wtf

https://bazar.bg/obiava-29545430/son...tra-dalbochina

100-150лв на метър за 20К чуден сондаж с документацията 25К с хубава помпа 30К.
    10 сондажа из парка и района 300К

тия милионите за нищо ги нямат.

60К туриста колко приходи са оставили в парка.
    казах повечето, а не всички.. това включва и напоителна системи - на практика има цяло частно ВиК с доста скъпа пречиствателна санкция, заради схемите на басейновата агенция

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

еми просто се възползвах от исторически парк да направя лесни хубави пари, които ако не бяха тези пари, сега нямаше да съм на тоя свят и да ви пиша.. или може би трябваше да умра от болестта ми?
      това да вземеш парите на другите не значи, че правиш пари. Мани ги Стойне и Прокопиев , но онзи горе гледа и негативната енергия, която индиректно ше получиш от хората благодарение на чиито спестявания си 'направил пари' рано или късно ще те застигне като карма от която няма бягане.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

raydalio е бил на високо ниво в пирамидата, вероятно и още е:

Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30 (благодарение на prectical той го пусна вчера вечерта тук):

".....Исторически парк АД не продава акции от повече от година. Прокуратурата още януари прекрати досъдебното производство, поради липса на доказателства и в момента е заведено дело за набеждаване срещу Иво Прокопиев за което се лежи до 6 години затвор. Паркът тази година е посетен 61 273 туристи (към 21 август 2020 г. ) До момента от 70те млн. набрани лева са инвестирани 30 милиона повечето от които са за биенето на сонда на 170 м под земята и изграждане на независимо водоподаване - ВИК не участва. С останалите 40 млн лв в момента се строят 2ра и 3та фаза. Инвеститорите са 1300 включително и 4ма американци. През 2016та закупих 3 пакета акции по 13 000лв на пакет и 2019 ги продадох по 45 000лв на пакет (наложи ми се много скъпа операция и тези акции ми спасиха живота). Наричайте ме шаран колкото си искате, но аз съм на 300% печалба, а вие живеете в мизерия и си плюете както цял живот сте правили."
        еми просто се възползвах от исторически парк да направя лесни хубави пари, които ако не бяха тези пари, сега нямаше да съм на тоя свят и да ви пиша.. или може би трябваше да умра от болестта ми?

Коментар

Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30:

".....Исторически парк АД не продава акции от повече от година. Прокуратурата още януари прекрати досъдебното производство, поради липса на доказателства и в момента е заведено дело за набеждаване срещу Иво Прокопиев за което се лежи до 6 години затвор. Паркът тази година е посетен 61 273 туристи (към 21 август 2020 г. ) До момента от 70те млн. набрани лева са инвестирани 30 милиона повечето от които са за биенето на сонда на 170 м под земята и изграждане на независимо водоподаване - ВИК не участва. С останалите 40 млн лв в момента се строят 2ра и 3та фаза. Инвеститорите са 1300 включително и 4ма американци. През 2016та закупих 3 пакета акции по 13 000лв на пакет и 2019 ги продадох по 45 000лв на пакет (наложи ми се много скъпа операция и тези акции ми спасиха живота). Наричайте ме шаран колкото си искате, но аз съм на 300% печалба, а вие живеете в мизерия и си плюете както цял живот сте правили."
          30 милиона за биене на сонда 170м ... wtf

https://bazar.bg/obiava-29545430/son...tra-dalbochina

100-150лв на метър за 20К чуден сондаж с документацията 25К с хубава помпа 30К.
          10 сондажа из парка и района 300К

тия милионите за нищо ги нямат.

60К туриста колко приходи са оставили в парка.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Имаме много стари постове, та не е ясно да се разбере

Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30 (благодарение на prectical той го пусна вчера вечерта тук):

Last edited by Kildirim_Bei; 09.02.2021, 13:19.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

прочети стария ми пост.
              Имаме много стари постове, та не е ясно да се разбере

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

я па ти. Бе да те питаме нещо, за да отпадне вариант конфликт на интереси - Имаш ли акции(хартишки) от този шидт?
                прочети стария ми пост.

Коментар

той е личният му адвокат и архитектът на цялата система. Затова ивелин не дава, отговори на въпросите, защото адвокатът му ги е усложнил до такава степен нещата, че самият ивелин не знае изцяло какво точно прави той, защото се изисква висш пилотаж по търговско право. Възможно е и самият ивелин да е измамен.
                  я па ти. Бе да те питаме нещо, за да отпадне вариант конфликт на интереси - Имаш ли акции(хартишки) от този шидт?

Коментар

той е личният му адвокат и архитектът на цялата система.
                    не система, а пирамида

ако, че траките не са строили пирамиди

Коментар

Като държи 80% от акциите що не е проведено последното общо събрание от януари тая година, или защо ТР е отказал вписване на решенията?
                      Анатоли Савов е имал 80% от първоначално регистрирания капитал. Ако е участвал пропорционално в увеличението до 1 млн., пак трябва да има 80%. Той човек на Айвалина ли е?
                      той е личният му адвокат и архитектът на цялата система. Затова ивелин не дава, отговори на въпросите, защото адвокатът му ги е усложнил до такава степен нещата, че самият ивелин не знае изцяло какво точно прави той, защото се изисква висш пилотаж по търговско право. Възможно е и самият ивелин да е измамен.
                      Last edited by raydalio; 09.02.2021, 12:47.

Коментар

ами той държи 80% от акциите, така че на практика си е негово и може сам да си събира нужния кворум на ос, защото в противен случай ще трябва да издирва над 1000 човека за всяко ос и няма да може да го управлява, защото никога няма да има кворум.. така са и публичните ад-та - на борсата пускат само 20% от акциите - стандартна практика.
                        Като държи 80% от акциите що не е проведено последното общо събрание от януари тая година, или защо ТР е отказал вписване на решенията?
                        Анатоли Савов е имал 80% от първоначално регистрирания капитал. Ако е участвал пропорционално в увеличението до 1 млн., пак трябва да има 80%. Той човек на Айвалина ли е?

Коментар

Апостолът кога ще пусне в книжарниците епохалният си труд "Пирамидални схеми за напреднали"?
                          днес гледам са пуснали светът на траките в онлайн магазина

Коментар

• Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение

Една Жена Казъ ?
                            Тува с облигацийте е сложно триаба ан оште ороци по крисизни финанси да ходя. Ентересен потхот на Апостолът да не оважи облигационо задалжение в гулемина нат 10 мильона. Парата у паркът а имитенти като Мр Профит и други инвестори пийат стодена вода. Орлетатат са вчепатлени и тракът до волно с клиунчета.
                            Апостолът кога ще пусне в книжарниците епохалният си труд "Пирамидални схеми за напреднали"?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

уж е на акционерите иначе щеше да е ЕООД
                              ами той държи 80% от акциите, така че на практика си е негово и може сам да си събира нужния кворум на ос, защото в противен случай ще трябва да издирва над 1000 човека за всяко ос и няма да може да го управлява, защото никога няма да има кворум.. така са и публичните ад-та - на борсата пускат само 20% от акциите - стандартна практика.

Коментар

облигациите са 5 годишни, тоест през 2022 година ще се погасят по давност и парите по тях няма да бъдат дължими.

Една Жена Казъ ?
                                Тува с облигацийте е сложно триаба ан оште ороци по крисизни финанси да ходя. Ентересен потхот на Апостолът да не оважи облигационо задалжение в гулемина нат 10 мильона. Парата у паркът а имитенти като Мр Профит и други инвестори пийат стодена вода. Орлетатат са вчепатлени и тракът до волно с клиунчета.

Коментар

Working...
                                X