Първоначално изпратено от hitman47
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Еми уж е негово, ма защо да не го раздели с облигационерите?!
Да уточним все пак, че облигационери е по-различно от акционери
Какво тук значи някакъв хакционер?!
"Това е толкоз просто и логично" - Н. Вапцаров
без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Да, пропуснах да го кажа, но е добре че си се оправил. Бъди здрав!
Но как успя да вземеш пакет на 13000, като тук първоначалните оферти бяха на 36000? И после да ги продадеш на 45000? Начи си бил гъст с орлетата и си имал поглед върху потенциалните шаранчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
еми то нали е негово
Еми уж е негово, ма защо да не го раздели с облигационерите?!
Да уточним все пак, че облигационери е по-различно от акционери
Какво тук значи някакъв хакционер?!
"Това е толкоз просто и логично" - Н. Вапцаров
без препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
-
казах повечето, а не всички.. това включва и напоителна системи - на практика има цяло частно ВиК с доста скъпа пречиствателна санкция, заради схемите на басейновата агенция
важното е да има наивници да плащат.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
еми просто се възползвах от исторически парк да направя лесни хубави пари, които ако не бяха тези пари, сега нямаше да съм на тоя свят и да ви пиша.. или може би трябваше да умра от болестта ми?
Но как успя да вземеш пакет на 13000, като тук първоначалните оферти бяха на 36000? И после да ги продадеш на 45000? Начи си бил гъст с орлетата и си имал поглед върху потенциалните шаранчета.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
30 милиона за биене на сонда 170м ... wtf
https://bazar.bg/obiava-29545430/son...tra-dalbochina
100-150лв на метър за 20К чуден сондаж с документацията 25К с хубава помпа 30К.
10 сондажа из парка и района 300К
тия милионите за нищо ги нямат.
60К туриста колко приходи са оставили в парка.
Коментар
-
еми просто се възползвах от исторически парк да направя лесни хубави пари, които ако не бяха тези пари, сега нямаше да съм на тоя свят и да ви пиша.. или може би трябваше да умра от болестта ми?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
raydalio е бил на високо ниво в пирамидата, вероятно и още е:
Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30 (благодарение на prectical той го пусна вчера вечерта тук):
".....Исторически парк АД не продава акции от повече от година. Прокуратурата още януари прекрати досъдебното производство, поради липса на доказателства и в момента е заведено дело за набеждаване срещу Иво Прокопиев за което се лежи до 6 години затвор. Паркът тази година е посетен 61 273 туристи (към 21 август 2020 г. ) До момента от 70те млн. набрани лева са инвестирани 30 милиона повечето от които са за биенето на сонда на 170 м под земята и изграждане на независимо водоподаване - ВИК не участва. С останалите 40 млн лв в момента се строят 2ра и 3та фаза. Инвеститорите са 1300 включително и 4ма американци. През 2016та закупих 3 пакета акции по 13 000лв на пакет и 2019 ги продадох по 45 000лв на пакет (наложи ми се много скъпа операция и тези акции ми спасиха живота). Наричайте ме шаран колкото си искате, но аз съм на 300% печалба, а вие живеете в мизерия и си плюете както цял живот сте правили."
Коментар
-
raydalio е бил на високо ниво в пирамидата, вероятно и още е:
Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30:
".....Исторически парк АД не продава акции от повече от година. Прокуратурата още януари прекрати досъдебното производство, поради липса на доказателства и в момента е заведено дело за набеждаване срещу Иво Прокопиев за което се лежи до 6 години затвор. Паркът тази година е посетен 61 273 туристи (към 21 август 2020 г. ) До момента от 70те млн. набрани лева са инвестирани 30 милиона повечето от които са за биенето на сонда на 170 м под земята и изграждане на независимо водоподаване - ВИК не участва. С останалите 40 млн лв в момента се строят 2ра и 3та фаза. Инвеститорите са 1300 включително и 4ма американци. През 2016та закупих 3 пакета акции по 13 000лв на пакет и 2019 ги продадох по 45 000лв на пакет (наложи ми се много скъпа операция и тези акции ми спасиха живота). Наричайте ме шаран колкото си искате, но аз съм на 300% печалба, а вие живеете в мизерия и си плюете както цял живот сте правили."
https://bazar.bg/obiava-29545430/son...tra-dalbochina
100-150лв на метър за 20К чуден сондаж с документацията 25К с хубава помпа 30К.
10 сондажа из парка и района 300К
тия милионите за нищо ги нямат.
60К туриста колко приходи са оставили в парка.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имаме много стари постове, та не е ясно да се разбере
Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30 (благодарение на prectical той го пусна вчера вечерта тук):
".....Исторически парк АД не продава акции от повече от година. Прокуратурата още януари прекрати досъдебното производство, поради липса на доказателства и в момента е заведено дело за набеждаване срещу Иво Прокопиев за което се лежи до 6 години затвор. Паркът тази година е посетен 61 273 туристи (към 21 август 2020 г. ) До момента от 70те млн. набрани лева са инвестирани 30 милиона повечето от които са за биенето на сонда на 170 м под земята и изграждане на независимо водоподаване - ВИК не участва. С останалите 40 млн лв в момента се строят 2ра и 3та фаза. Инвеститорите са 1300 включително и 4ма американци. През 2016та закупих 3 пакета акции по 13 000лв на пакет и 2019 ги продадох по 45 000лв на пакет (наложи ми се много скъпа операция и тези акции ми спасиха живота). Наричайте ме шаран колкото си искате, но аз съм на 300% печалба, а вие живеете в мизерия и си плюете както цял живот сте правили."Last edited by Kildirim_Bei; 09.02.2021, 13:19.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
прочети стария ми пост.
Коментар
-
я па ти. Бе да те питаме нещо, за да отпадне вариант конфликт на интереси - Имаш ли акции(хартишки) от този шидт?
Коментар
-
той е личният му адвокат и архитектът на цялата система. Затова ивелин не дава, отговори на въпросите, защото адвокатът му ги е усложнил до такава степен нещата, че самият ивелин не знае изцяло какво точно прави той, защото се изисква висш пилотаж по търговско право. Възможно е и самият ивелин да е измамен.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар