IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
    Кога ще обявим пирамидата Исторически парк за официално гръмнала?
    юни месец 2021ва година

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Еми уж е негово, ма защо да не го раздели с облигационерите?!
      Да уточним все пак, че облигационери е по-различно от акционери
      Какво тук значи някакъв хакционер?!
      "Това е толкоз просто и логично" - Н. Вапцаров
      без препоръка
      лапе, вземи си купи един учебник по търговско първо и спри да тролиш.. нямам намерение да ти изнасям лекции.. препоръчвам ти калайджиев или герджиков.

Коментар

• Кога ще обявим пирамидата Исторически парк за официално гръмнала?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Да, пропуснах да го кажа, но е добре че си се оправил. Бъди здрав!
          Но как успя да вземеш пакет на 13000, като тук първоначалните оферти бяха на 36000? И после да ги продадеш на 45000? Начи си бил гъст с орлетата и си имал поглед върху потенциалните шаранчета.
          2016 януари вървяха по 13 000, после като видяха, че се харчат ги надуха на 36 000. Както казах от такива схеми винаги има яки печалби, стига да влезеш рано

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

еми то нали е негово

Еми уж е негово, ма защо да не го раздели с облигационерите?!
            Да уточним все пак, че облигационери е по-различно от акционери
            Какво тук значи някакъв хакционер?!
            "Това е толкоз просто и логично" - Н. Вапцаров
            без препоръка

Коментар

казах повечето, а не всички.. това включва и напоителна системи - на практика има цяло частно ВиК с доста скъпа пречиствателна санкция, заради схемите на басейновата агенция
              на това му се вика източване, но някои викат много скъппо заради басейнова, стойне, иво и тн и тн
              важното е да има наивници да плащат.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

еми просто се възползвах от исторически парк да направя лесни хубави пари, които ако не бяха тези пари, сега нямаше да съм на тоя свят и да ви пиша.. или може би трябваше да умра от болестта ми?
                Да, пропуснах да го кажа, но е добре че си се оправил. Бъди здрав!
                Но как успя да вземеш пакет на 13000, като тук първоначалните оферти бяха на 36000? И после да ги продадеш на 45000? Начи си бил гъст с орлетата и си имал поглед върху потенциалните шаранчета.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

30 милиона за биене на сонда 170м ... wtf

https://bazar.bg/obiava-29545430/son...tra-dalbochina

100-150лв на метър за 20К чуден сондаж с документацията 25К с хубава помпа 30К.
                  10 сондажа из парка и района 300К

тия милионите за нищо ги нямат.

60К туриста колко приходи са оставили в парка.
                  казах повечето, а не всички.. това включва и напоителна системи - на практика има цяло частно ВиК с доста скъпа пречиствателна санкция, заради схемите на басейновата агенция

Коментар

еми просто се възползвах от исторически парк да направя лесни хубави пари, които ако не бяха тези пари, сега нямаше да съм на тоя свят и да ви пиша.. или може би трябваше да умра от болестта ми?
                    това да вземеш парите на другите не значи, че правиш пари. Мани ги Стойне и Прокопиев , но онзи горе гледа и негативната енергия, която индиректно ше получиш от хората благодарение на чиито спестявания си 'направил пари' рано или късно ще те застигне като карма от която няма бягане.

Коментар

raydalio е бил на високо ниво в пирамидата, вероятно и още е:

Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30 (благодарение на prectical той го пусна вчера вечерта тук):

".....Исторически парк АД не продава акции от повече от година. Прокуратурата още януари прекрати досъдебното производство, поради липса на доказателства и в момента е заведено дело за набеждаване срещу Иво Прокопиев за което се лежи до 6 години затвор. Паркът тази година е посетен 61 273 туристи (към 21 август 2020 г. ) До момента от 70те млн. набрани лева са инвестирани 30 милиона повечето от които са за биенето на сонда на 170 м под земята и изграждане на независимо водоподаване - ВИК не участва. С останалите 40 млн лв в момента се строят 2ра и 3та фаза. Инвеститорите са 1300 включително и 4ма американци. През 2016та закупих 3 пакета акции по 13 000лв на пакет и 2019 ги продадох по 45 000лв на пакет (наложи ми се много скъпа операция и тези акции ми спасиха живота). Наричайте ме шаран колкото си искате, но аз съм на 300% печалба, а вие живеете в мизерия и си плюете както цял живот сте правили."

Коментар

Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30:

".....Исторически парк АД не продава акции от повече от година. Прокуратурата още януари прекрати досъдебното производство, поради липса на доказателства и в момента е заведено дело за набеждаване срещу Иво Прокопиев за което се лежи до 6 години затвор. Паркът тази година е посетен 61 273 туристи (към 21 август 2020 г. ) До момента от 70те млн. набрани лева са инвестирани 30 милиона повечето от които са за биенето на сонда на 170 м под земята и изграждане на независимо водоподаване - ВИК не участва. С останалите 40 млн лв в момента се строят 2ра и 3та фаза. Инвеститорите са 1300 включително и 4ма американци. През 2016та закупих 3 пакета акции по 13 000лв на пакет и 2019 ги продадох по 45 000лв на пакет (наложи ми се много скъпа операция и тези акции ми спасиха живота). Наричайте ме шаран колкото си искате, но аз съм на 300% печалба, а вие живеете в мизерия и си плюете както цял живот сте правили."
                        30 милиона за биене на сонда 170м ... wtf

https://bazar.bg/obiava-29545430/son...tra-dalbochina

100-150лв на метър за 20К чуден сондаж с документацията 25К с хубава помпа 30К.
                        10 сондажа из парка и района 300К

тия милионите за нищо ги нямат.

60К туриста колко приходи са оставили в парка.

Коментар

Имаме много стари постове, та не е ясно да се разбере

Ето част от първият му пост в дискусията 28.08.2020, 13:30 (благодарение на prectical той го пусна вчера вечерта тук):

Last edited by Kildirim_Bei; 09.02.2021, 13:19.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

прочети стария ми пост.
                            Имаме много стари постове, та не е ясно да се разбере

Коментар

я па ти. Бе да те питаме нещо, за да отпадне вариант конфликт на интереси - Имаш ли акции(хартишки) от този шидт?
                              прочети стария ми пост.

Коментар

той е личният му адвокат и архитектът на цялата система. Затова ивелин не дава, отговори на въпросите, защото адвокатът му ги е усложнил до такава степен нещата, че самият ивелин не знае изцяло какво точно прави той, защото се изисква висш пилотаж по търговско право. Възможно е и самият ивелин да е измамен.
                                я па ти. Бе да те питаме нещо, за да отпадне вариант конфликт на интереси - Имаш ли акции(хартишки) от този шидт?

Коментар

Working...
                                X