IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

извинявай, че тези термини са ти толкова сложни, ако желаеш мога да ти подаря един тълковен речник, но този форум е специализиран и мисля, че не ти е тук мястото все още
    Виж колко лайка му даде форума за 5мин и пак помисли дали не разбира. Точно това ви казва човека, че за вас от парка тая цялата терминология е тотално лишена от смисъл. Само ти ли не разбра? )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
      Кажи сега, за тия 3.6 млн приход, какъв разход седи? Или орлетата ще работят на ангария? Ще садят домати и ще колят прасета...

Бах и инересните термини ползваш - "падеж на дивидент", "погасяване по давност" на облигация - бхахахаха...
      издръжката на парка излиза по 3500 лв на ден по думите на ивелин в един негов клип, където го пита някой си тотенкопф в коментарите

Коментар

Кажи сега, за тия 3.6 млн приход, какъв разход седи? Или орлетата ще работят на ангария? Ще садят домати и ще колят прасета...

Бах и инересните термини ползваш - "падеж на дивидент", "погасяване по давност" на облигация - бхахахаха...
        извинявай, че тези термини са ти толкова сложни, ако желаеш мога да ти подаря един тълковен речник, но този форум е специализиран и мисля, че не ти е тук мястото все още

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=PJ7z9RMokQA
          Храбър Чурешки изгледайте видеото за какво говорим... Явно са яко на кафево

Коментар

Орлетата и сектантите за сега май работят и плащанята са в натура хаха и на доброволни начела. Все пак парка трябва да се издигне. Има няколко клипа където ясно се вижда как сектантите работят, но не мисля че ивелинчо им плаща нещо

Коментар

защото тогава е падежът на дивидентите - такива няма да получат заради ковида и ще почнат да обикалят медиите и да реват, че са прецакани, тогава вече прокуратурата ще бъде притисната и ивелин ще влезе в затвора за 20 години.
              аха, дреме му на Ивелин. На дръж ми шапката, ли се правиш. Ивелин има документи подписани от орленцата и сега е 'шапка на тояга". Нали сам го разправяше, или вече забрави какво пишеш

Коментар

60х 60 000 = 3 600 000лв приход

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  ахам, и на мен много ми хареса, даже с кеф им оставих не 60, а 160 лева, че да помогна за каузата.
                  кога ходи?

Коментар

• ахам, и на мен много ми хареса, даже с кеф им оставих не 60, а 160 лева, че да помогна за каузата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      ходил ли си?

Коментар

вход 30лв, ядене, пиене, яздене, стреляне, сечене на монети, забавна археология, плуване с лодки, снимки със средновековни облекла, лов с хищни птици, ритуално пиене на вино, гледане на театър, книги, сувенери - сложи по още 30лв средно на човек 60х 60 000 = 3 600 000лв приход. Лично на мен театърът ми хареса - имаше истинска бесилка и едното момче му сложиха примка на врата и му дадоха меч и му ритнаха стола под краката и то почна да се беси и лицето му стана лилаво, докато се мъчеше да отреже примката с меча, но накрая я отряза.. играха тракийска рулетка, вариант на руската рулетка, описана е в Стратегикон на византийския хронист Маврикий.
                        https://www.youtube.com/watch?v=ryuWUQqOwZI

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

чакай да видим отчета, че уж 70 милки инвестирани а в баланса бие на кухо.
                          милките изтичат към хотела, тракийските къщи, спа центъра, розариума, конната база и био хипермаркета...

Коментар

вход 30лв, ядене, пиене, яздене, стреляне, сечене на монети, забавна археология, плуване с лодки, снимки със средновековни облекла, лов с хищни птици, ритуално пиене на вино, гледане на театър, книги, сувенери - сложи по още 30лв средно на човек 60х 60 000 = 3 600 000лв приход. Лично на мен театърът ми хареса - имаше истинска бесилка и едното момче му сложиха примка на врата и му дадоха меч и му ритнаха стола под краката и то почна да се беси и лицето му стана лилаво, докато се мъчеше да отреже примката с меча, но накрая я отряза.. играха тракийска рулетка, вариант на руската рулетка, описана е в Стратегикон на византийския хронист Маврикий.
                            чакай да видим отчета, че уж 70 милки инвестирани а в баланса бие на кухо.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Т'ва ясно, но ИП е светлинни години напред като схема за измами. Това се опитвах да кажа. Че като ги питаш "вие що сте такива мошеници" и те ти викат "аааа Биодит що и те са такива мошеници"

)
                              ами всички си мошеници,сега могат да направят един конкурс и да си ги мерят ху схемите - градус, биодит, исторически парк, тесла, биткойн, геймстоп и прочие...

Коментар

• Ти май забрави, че повечето посетители са сектантите, а те имат златни карти за вход20лв и отстъпки. Сметките не излизат.

Коментар

Working...
                                X