Първоначално изпратено от totenkopf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеахаха а ти на 21 какво правеше бе.. мама още ти даваше стотинки за закуска, а момчето си купи астън мартин и направи 2 деца в тракийска къща за 300 бона...изяж си г*ъза от яд
истината е, че всичките пари 'направени' от тогедърите покрай измамническия парк са всъщност пари 'направени' от балъкционерите и умело присвоени от бандата, която организира схемата.
тънката уловка е, че всеки балъкционер като иде в парка си мисли, че е негов, а всъщност само парите с които е построен са негови (част от неговеите, защото останалите са препрани през 'успешните бизнеси на мултимилионера айвълаин ака фараона' )
тези хора единствения успешен бизнес, който имат е да прибират парите на близки и не толкова близки но наивни хора и да им размятат лунапарка пред очите все едно им го продават целия за 40-60К, а всъщност, когато стане ясно колко народ са си дали парите за тази схема да се случи ще има много разплакани наивници.
схемата е там (паркът), но парите които са потънали в тези ниви са в порядък повече...просто са потънали в джобовете на разни орлета, които 'правят пари' ... като мамят и учат други да мамят...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
обработват се материалите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеАбе сега се сетих - Тотка, нали щяхте да правите предаване за тая тема в инвестора и за лошите хора, които ви плюят проекта - какво стана, знаеш ли откога го чакам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти милиони да отървеш затвора имаш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАйде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.
ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ИЗМАМА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ФАРАОН НА ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ЛОВ НА ШАРАНИ
Ivo Stankov14 hours ago
Каква спортна кола имаш? Или искаш да имаш?
Georgi Detelinov13 hours ago
Ще ти отговоря на този въпрос след няколко седмици, когато я взема
IVO Stankov благодаря, ще се абонирам. Подсказка за колата - в България са не повече от 4-5 такива (аз съм виждал само 1 и съм чувал за още 1)изяж си г*ъза от яд
Last edited by totenkopf; 10.03.2021, 08:26.
Коментар
-
60 000лв кешовица имаш ли
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАйде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.Last edited by RimogarDD; 10.03.2021, 07:55.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти милиони да отървеш затвора имаш ли?
и още,
Будалите са хранителната среда за измамниците.
Коментар
-
Айде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.
ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ИЗМАМА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ФАРАОН НА ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ЛОВ НА ШАРАНИ
Ivo Stankov14 hours ago
Каква спортна кола имаш? Или искаш да имаш?
Ще ти отговоря на този въпрос след няколко седмици, когато я взема
IVO Stankov благодаря, ще се абонирам. Подсказка за колата - в България са не повече от 4-5 такива (аз съм виждал само 1 и съм чувал за още 1)
- 1 like
Коментар
-
60 000лв кешовица имаш лида тракам с клюнче доволно
казвам го с ирония...пари да ми дават не бих мамил хората по този начин.Last edited by bertram; 09.03.2021, 21:05.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
60 000лв кешовица имаш лиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеПак ще се повторя, тези от парка са много гнусни и долни хора.Last edited by bertram; 09.03.2021, 19:25.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар