Първоначално изпратено от Jorkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Според отчета в ТР е на загуба над милион.Ти как измисли тая печалба 101 милиона.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
значи общо печалбата е 101 милиона :O бах таа пирамида избихме рибата паля самолета за бахамите адиос мучачос
- 3 Харесвания
Коментар
-
и всичките медали на света не могат да изкарат селото от душата ти.. може да избягаш от селото, но селото не може да избяга от теб.. и ме съмнява да имаш десетки милиони медали.. като ти гледам селския израз, съмнява ме да имаш и завършен 12ти клас
няма по-неморално нещо от това да крадеш скрит за патриотична идея (уж) слагам на едно ниво по гадост с тези,които отклоняваха средства за лечение на болни деца.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имам повече медали по математика отколкото ти пари си виждал, не изкарал .... неграмотникLast edited by totenkopf; 09.03.2021, 17:22.
Коментар
-
е да на всеки селски бек му прави кеф да псува по успелите хора, защото дълбоко в себе си знае, че за нищо не става и омразата му към себе си трябва да избие нанякъде.. нормално..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
е да на всеки селски бек му прави кеф да псува по успелите хора, защото дълбоко в себе си знае, че за нищо не става и омразата му към себе си трябва да избие нанякъде.. нормално..Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
мене ми прави кеф да се гъбаркам с повярвали си измамници. Колкото повече мърдаш толкова по вътрешно ти става, толкова и по ти стърчи голия задник
Коментар
-
мхм и на бъдещите инвеститори да им стане ясно какви селски каруцари псуват по парка, та чак пяна им тече от устатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Я кажи кое е актив и кое пасив ве неграмотник и ИЗМАМНИК?
Сам продължаваш да си сереш в устата. И аз това искам едно хубаво да се насереш, че и на финансово неграмотните да им стане ясно че си ИЗМАМНИК. Не че тува има такива, ама се завъртат хора с излишни пари, които няма какво да ги правят
Коментар
-
иди в унсс малко, че май и 12ти клас нямаш завършен бот такъв.. едното са ресурсите, а другото са задълженията
Сам продължаваш да си сереш в устата. И аз това искам едно хубаво да се насереш, че и на финансово неграмотните да им стане ясно че си ИЗМАМНИК. Не че тува има такива, ама се завъртат хора с излишни пари, които няма какво да ги правятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нищо не разбираш от СЧЕТОВОДСТВО? За баланс активи, пасиви да си чувал? Какво е актив и пасив?
Коментар
-
значи общо печалбата е 101 милиона :O бах таа пирамида избихме рибата паля самолета за бахамите адиос мучачосНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Има 43млн печалба дет са си я прибрали и 58млн загуба за акционерите . Едни 12лмн загробени в строителство на бутафорията и 3млн по подкупи и трасфери.
Коментар
Коментар