Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеМушмулката мамина се е развихрила в темата и пръска лиги от злоба чак Интересно е модераторите как оставят всичките тези обиди и защо още тролчето е част от форума. Ивелинка лекичко си бърка по дупките и се мъчи да изкара още някой смешен фокус за великия парк
А парка е гнусна и нагла измама, която вече почва да се мултиплицира от "консултантите", дето са решили да пробват нови начинания, че това е приключило. Освен белодробната болница, вече има и булгаркапитал - същата схема, същите похвати, същата измама.
А пирамидите умират когато станат опасни за обществото. Закон срещу глупостта няма и винаги ще има хора, които си дават парите на измамници като Ивелинка.
Специално тази измама с парка ще я изпаря аз.
Парите ги няяяяяяямааааа! Ивелинка и останалите измамници са ги взели и никога няма да има дивиденти, 2024 парка няма да работи гарантирано.
Ивелинке, давай още малко напъни, че тия лапета, дето ги пускаш назлобени освен да затръпват темата с глупави писания друго няма да свършат.
Тотеннещо си, никога няма да те срещна на живо, никога няма да имаш шанс да общуваш с нормални хора, никога няма да спреш да си жалък измамник.
Моля модераторите да вземат да свършат малко работа и да освободят темата от писаници и обиди в стила на този трол.Last edited by totenkopf; 09.03.2021, 16:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тези лафчета за за пред тези с чиито пари са строени
айде няма нужда
а облигациите се използват за една единствена цел - ИЗТОЧВАНЕ НА ДРУЖЕСТВОТО ( а донорите си мислят, че било за покриване на данъци...какви данъци като няма печалба)
морал?кой? а?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
изкарай един курс по търговско право в алма матер и ще разбереш.. писна ми да водя лекции на бавни хора..
кажи как ще раздаваш дивиденти с отрицателен собствен капитал
това си е чисто ПОНЗИ или не знаеш какво е понзи схема ??това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
колко пакета са купени и колко пари са постъпили в касата на АД-то
защо заеми
как така капитал от акционерите се прехвърля като заем от трети лица?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
За да разводни тезата . А тезата бе, че липсват 56 милиона .
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеП.С. Случайно някой да знае в кои банки има сметки парка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеП.С. Случайно някой да знае в кои банки има сметки парка?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Мушмулката мамина се е развихрила в темата и пръска лиги от злоба чак Интересно е модераторите как оставят всичките тези обиди и защо още тролчето е част от форума. Ивелинка лекичко си бърка по дупките и се мъчи да изкара още някой смешен фокус за великия парк
А парка е гнусна и нагла измама, която вече почва да се мултиплицира от "консултантите", дето са решили да пробват нови начинания, че това е приключило. Освен белодробната болница, вече има и булгаркапитал - същата схема, същите похвати, същата измама.
А пирамидите умират когато станат опасни за обществото. Закон срещу глупостта няма и винаги ще има хора, които си дават парите на измамници като Ивелинка.
Специално тази измама с парка ще я изпаря аз.
Парите ги няяяяяяямааааа! Ивелинка и останалите измамници са ги взели и никога няма да има дивиденти, 2024 парка няма да работи гарантирано.
Ивелинке, давай още малко напъни, че тия лапета, дето ги пускаш назлобени освен да затръпват темата с глупави писания друго няма да свършат.
Тотеннещо си, никога няма да те срещна на живо, никога няма да имаш шанс да общуваш с нормални хора, никога няма да спреш да си жалък измамник.
Моля модераторите да вземат да свършат малко работа и да освободят темата от писаници и обиди в стила на този трол.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеТотката като го настъпят и започва да обижда... защо ли?
- 4 Харесвания
Коментар
-
еми иди ти се разправяй с басейновата агенция като си толкоз ербап..
знам и таксите за държавата
знам и на какво казваш пречиствателна станция
знам, че тези 30 милиона са прах в очите на измамените акционери...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
е откога истината стана обида ти му обясняваш подробно с факти, а то като някаква развалена латерна си продължава да върти
- 3 Харесвания
Коментар
-
е откога истината стана обида ти му обясняваш подробно с факти, а то като някаква развалена латерна си продължава да върти
защо заеми
как така капитал от акционерите се прехвърля като заем от трети лица?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
дали
отицателен капитал за какво се ползва... или оправдание със супер успешен бизнес с имоти (с парите на канарите)
още като каза,че сондажите 150м стрували 30 милиона и пречиствателната (хаха пречиствателна) станция ми стана ясно, че много сериозни канарчета само може да се вържат на подобна схема.
Коментар
Коментар