Първоначално изпратено от monopola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
чукнете в търговския регистър справка по физическо лице Ивелин Людмилов Михайлов
и ще видите мрежа от фирми със сходни дейности преплетени и оплетени с един куп тугедъри и сие
това за мен не е чист бизнес модел , а схема... кръводарителите са нещастниците, които са събрани по села и паланки от тугедърите с обещания за тлъсти дивиденти.
НИКОЙ сериозен бизнес, който ще ви носи доход не се крие зад такава купа от спагети ( набор фирми)... това си е много сериозен набор от дружества със сходен предмет на дейност, което си е ясна индикация, че замислилия схемата не е мислил точно как да плаща дивиденти и да работи, а съвсем друго....
от бърз преглед се вижда, че мултимилионера Ивелин всъщност няма някакъв друг сериозен биснес и бранд, който да не е свързан с приходите от канарчетата ловени от тугедърите
честито на печелившите!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пълен смешник си
но да речем чисто хипотетично - излезе , че в сметките на фараона има милиони или е изтеглил кеш милиони...
това ще върне ли парите на балъкционерите?
също така мисля, че ще получиш сериозен насрещен иск от банката за уронване престижа на институцията, който може да бъде сериозна сума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Май обърка никовете, предлагам ти да захвърлиш този и другия си ник Plameniva_d и да пишеш от един Ивелин Михайлов, така и така всички знаем, че си. Просто ми е чудно говориш за мъжество, а пишеш от женски ник.
Я ми обясни сега как става тази работа с ровенето из личните банкови сметки - monopola сега и хакер ли стана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеименно това ще направим, но и подбудителят също ще отговаря
пълен смешник си
но да речем чисто хипотетично - излезе , че в сметките на фараона има милиони или е изтеглил кеш милиони...
това ще върне ли парите на балъкционерите?
също така мисля, че ще получиш сериозен насрещен иск от банката за уронване престижа на институцията, който може да бъде сериозна сума.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
пълен смешник си
В коя банка са сметките на фараона. Ако са в банката на Маджо примерно - ти сочиш с пръст и казваш вашата банка не спазва основния принцип на банкерството и дава информация на трети лица за сметки на клиенти.
Яко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
чрез банкови служители, което ще бъде доказано в съда. Ще му ида на свиждане после на монопелето и ще ви ги снимам тука да ви ги изтипосам да поплачете за вашия геройще организирате тука чета да го освобождава
бзкм се, то за Левски не си мръднахте пръста, па камо ли за тоя мушмул
В коя банка са сметките на фараона. Ако са в банката на Маджо примерно - ти сочиш с пръст и казваш вашата банка не спазва основния принцип на банкерството и дава информация на трети лица за сметки на клиенти.
Яко.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
a ти ми кажи законно ли е да се рови в чужди сметки? Имам информация вече, че монопола е правил такива проверки чрез банкови служители, което е незаконно и в момента Анатоли пише жалбите. Включително сме наели банкови служители, които да свидетелстват. Очаквайте скоро посещение от полицията на ул. Рилска 1 в Бургасправи бяхте, че ще горят офиси, но няма да са ивелиновите
на зло куче, зъл прът е казал народът - който копае чужд гроб, сам пада в него. Единственият, който ще изгори от Исторически парк ще бъде Атанас Ганчев монопола
скоро едни момчета ще дойдат и за г-н Тодор Нестеров, познат още като пирамидата
ама той като гледам вече напълни гащите след като си чу именцето и спря да пише
скоро и монополчето ще бъде заглушено, само че физически, че на него му увира по-трудно главата и ще трябва да го научи по лошия начин.. злобата при него е необичайно голяма, ще остави дъщеря си в сиропиталище, понеже детските ще му я вземат, понеже баща й ще лежи в затвора.
- 4 Харесвания
Коментар
-
как се рови в банкова смета? от лице което не е служител на банката?
пълен смешник си.
ще организирате тука чета да го освобождава
бзкм се, то за Левски не си мръднахте пръста, па камо ли за тоя мушмул
Last edited by totenkopf; 11.03.2021, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеами то вече е проверено и има свидетели банкови служителине е ровил, ама е ровил
а паркът се разраства със всеки изминал ден.
пълен смешник си.
да примем хипотетично, че някой служтел на банка гъст с орлетата каже ' монопола ме накара да ровя в сметките на фараона'
пускаш жалба - кой носи отговорност
1. Банката
2. служителя
Last edited by bertram; 11.03.2021, 11:11.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Наели сте банкови служители да свидетелстват?
Наема е възмездно отношение между две страни, та в тая връзка, колко върви наемането на свидетели напоследък?
От научен интерес питам само....
Коментар
-
a ти ми кажи законно ли е да се рови в чужди сметки? Имам информация вече, че монопола е правил такива проверки чрез банкови служители, което е незаконно и в момента Анатоли пише жалбите. Включително сме наели банкови служители, които да свидетелстват. Очаквайте скоро посещение от полицията на ул. Рилска 1 в Бургасправи бяхте, че ще горят офиси, но няма да са ивелиновите
на зло куче, зъл прът е казал народът - който копае чужд гроб, сам пада в него. Единственият, който ще изгори от Исторически парк ще бъде Атанас Ганчев монопола
скоро едни момчета ще дойдат и за г-н Тодор Нестеров, познат още като пирамидата
ама той като гледам вече напълни гащите след като си чу именцето и спря да пише
скоро и монополчето ще бъде заглушено, само че физически, че на него му увира по-трудно главата и ще трябва да го научи по лошия начин.. злобата при него е необичайно голяма, ще остави дъщеря си в сиропиталище, понеже детските ще му я вземат, понеже баща й ще лежи в затвора.
Наема е възмездно отношение между две страни, та в тая връзка, колко върви наемането на свидетели напоследък?
От научен интерес питам само....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар