If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тегава става работата Ивелинка почна да си изпуска нервите и да ме нагрубява у феисбука Което е супер тъпо, щото аз нали съм нежна соросоидна душа и да ме обиждат по този начин.... лошо хора бре
тук идва моралния въпрос кое е по-добре
бивша мутра да си построи нещо със собствени пари
или куп млади и прости момичета и момчета да се надъхат и да се пуснат да 'оберат' буквално близки , роднини, приятели и познати, за да потънат едни милиони в схемата от фирми (точно така схема) и накрая няколко човека да са 'успешни милионери', а на 1000 човека да се каже Стойно и Капитал са виновни
а и парка да седи недовършен....
найс а?
кое е по-добре - гнусен бетон на плажната ивица и тонове фекални води в морето или красив парк, който дава тласък на културния туризъм, а не на наркоманския секс пиянски туризъм? мутра и собсвени пари ахахах виц на деня пореден..
ми в България трябва да си плащаш на службите за да нямаш проблеми за съжаление.. тия хотели по мутроморието кой мислиш ги строи.. ама вие като никога през живота си не сте създали бизнес няма как да ги знаете тия подробности...
тук идва моралния въпрос кое е по-добре
бивша мутра да си построи нещо със собствени пари
или куп млади и прости момичета и момчета да се надъхат и да се пуснат да 'оберат' буквално близки , роднини, приятели и познати, за да потънат едни милиони в схемата от фирми (точно така схема) и накрая няколко човека да са 'успешни милионери', а на 1000 човека да се каже Стойне и Капитал са виновни
Ивелин е/си доста отчаян в нета.... филма кой ми с'а в гащите има 101-ва серия... та какво точно и на кой има да плаща... някак си не седи като стабилен финансово и спящ с чиста съвест човек.
ми в България трябва да си плащаш на службите за да нямаш проблеми за съжаление.. тия хотели по мутроморието кой мислиш ги строи.. ама вие като никога през живота си не сте създали бизнес няма как да ги знаете тия подробности...
и на тях им са платени таксите споко ) този, който плаща, той поръчва музиката, това правило не го разбрахте още
Ивелин е/си доста отчаян в нета.... филма кой ми с'а в гащите има 101-ва серия... та какво точно и на кой има да плаща... някак си не седи като стабилен финансово и спящ с чиста съвест човек.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сега малко тишина от тях, че пак объркаха работата с феисбук мрънкането на тоя Мен ме е страх да се прибера в офиса и пиша от колата, че знам ли какво ме чака там
Следват мазни клевети по мой адрес и яко лъжене по всички направления. Не че това ще им помогне
провери да нямаш развъртяни гайки на джантите на колата
Сега малко тишина от тях, че пак объркаха работата с феисбук мрънкането на тоя Мен ме е страх да се прибера в офиса и пиша от колата, че знам ли какво ме чака там
Следват мазни клевети по мой адрес и яко лъжене по всички направления. Не че това ще им помогне
Тези не са за НАП и Прокуратура, а за Икономическа Полиця. Нап и прокуратура едва след това.
чукнете в търговския регистър справка по физическо лице Ивелин Людмилов Михайлов
и ще видите мрежа от фирми със сходни дейности преплетени и оплетени с един куп тугедъри и сие
това за мен не е чист бизнес модел , а схема... кръводарителите са нещастниците, които са събрани по села и паланки от тугедърите с обещания за тлъсти дивиденти.
НИКОЙ сериозен бизнес, който ще ви носи доход не се крие зад такава купа от спагети ( набор фирми)... това си е много сериозен набор от дружества със сходен предмет на дейност, което си е ясна индикация, че замислилия схемата не е мислил точно как да плаща дивиденти и да работи, а съвсем друго....
от бърз преглед се вижда, че мултимилионера Ивелин всъщност няма някакъв друг сериозен биснес и бранд, който да не е свързан с приходите от канарчетата ловени от тугедърите
честито на печелившите!
но да речем чисто хипотетично - излезе , че в сметките на фараона има милиони или е изтеглил кеш милиони...
това ще върне ли парите на балъкционерите?
също така мисля, че ще получиш сериозен насрещен иск от банката за уронване престижа на институцията, който може да бъде сериозна сума.
е той не е ли уронен след като нарушава закона и дава лична информация на разни дребни, но нагли и злобни мишоци като монопола
Май обърка никовете, предлагам ти да захвърлиш този и другия си ник Plameniva_d и да пишеш от един Ивелин Михайлов, така и така всички знаем, че си. Просто ми е чудно говориш за мъжество, а пишеш от женски ник.
Я ми обясни сега как става тази работа с ровенето из личните банкови сметки - monopola сега и хакер ли стана?
Прочетете поста на страницата на Айвълай и ще видите защо има твърдение за ровене в лични сметки. Това е голямо престъпление и само обигран, безкруполен тип може да го направи. Лошо действие е това. Много лошо!
Откраднатите 58млн сигурно са там, а е възможно да има и много повече пари, подготвени за пране. Съвсем реално може целият парк да е просто пералня и акционерите да са дребно перо. Едно е ясно- цялата история е измама и схема. Краят е скоро.
именно това ще направим, но и подбудителят също ще отговаря
пълен смешник си
но да речем чисто хипотетично - излезе , че в сметките на фараона има милиони или е изтеглил кеш милиони...
това ще върне ли парите на балъкционерите?
също така мисля, че ще получиш сериозен насрещен иск от банката за уронване престижа на институцията, който може да бъде сериозна сума.
Коментар