If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хах е тия пари нали пак идват от нашата вноска дето е 2 милиарда годишно.. и в единия случай братята българи сами са си проучили и са си направили самостоятелно решение, а в другия си бутнал некой лев на министерството да ти пуснат лилавите пачки без да питаш данъкоплатците дали са съгласни..
викаш по-морално е да лъжеш и крадеш очи в очи. ок
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
единия път лъжеш европата, а другия път лъжеш братя българи
кое е по-морално
ясно е, че и в двата случая има отклонена пара
хах е тия пари нали пак идват от нашата вноска дето е 2 милиарда годишно.. и в единия случай братята българи сами са си проучили и са си направили самостоятелно решение, а в другия си бутнал некой лев на министерството да ти пуснат лилавите пачки без да питаш данъкоплатците дали са съгласни.. същата работа и с крепостта кракра с пластмасовите камъни..
Прочетете поста на страницата на Айвълай и ще видите защо има твърдение за ровене в лични сметки. Това е голямо престъпление и само обигран, безкруполен тип може да го направи. Лошо действие е това. Много лошо!
Ивелинка, аз не видях факти, а само цвилене на умряло. Къде са 58-те милиона лева?!
Трогателно. Ама ФИЗИЧЕСКИ, НЕ СЕ ВИЖДАТ милионите мераклии да лицезреят ментета, декори и др.бутафории... Т.е., измамата е налице въпреки свободата ви да твърдите всичко, което ви изнася. Аз ви подкрепям, прочее: И иЗмамниците имат нужди, а баламите трябва да бъдат вразумявани, като Загубата, е най-добрият учител. Така че, дерзайте. Приберете им парите. Те не ги заслужават, ако са ви ги дали.
a ти кога ще върнеш 600те долара на хората от нета, които си измамил с твоята тръба за топла вода тодоре??? искаш ли и на тебе да ти пратя прокурватурата? да светнем малко и твоята пирамидка
кое е по-добре - гнусен бетон на плажната ивица и тонове фекални води в морето или красив парк, който дава тласък на културния туризъм, а не на наркоманския секс пиянски туризъм? мутра и собсвени пари ахахах виц на деня пореден..
Трогателно. Ама ФИЗИЧЕСКИ, НЕ СЕ ВИЖДАТ милионите мераклии да лицезреят ментета, декори и др.бутафории... Т.е., измамата е налице въпреки свободата ви да твърдите всичко, което ви изнася. Аз ви подкрепям, прочее: И иЗмамниците имат нужди, а баламите трябва да бъдат вразумявани, като Загубата, е най-добрият учител. Така че, дерзайте. Приберете им парите. Те не ги заслужават, ако са ви ги дали.
провери да нямаш развъртяни гайки на джантите на колата
Я кажи коя кола е с гайки на джантите. Не че няма, ама все си мисля, че никой от присъстващите не би карал такава
Само чакам и моето име да избацаш със заплаха, да видиш тогава какво ще ви се стовари
aре бе атанасе бе не го ли бутна тоя парк най накрая бе.. колко месеца още трябва да те чакам.. имам шарани да опосквам.. наел съм и чси вече от тия дето вършат експресно работата с дебеловратите момчета хехе
лайтмотива, че някой иска да бута парка, че някой е против историята ни, че някой иска да няма партиоти е за простите и наивни хорциа, които са си дали от залъка, за да може ивелин и тугедърите да 'правят пари'
истинатае, че зад патриотичната идея са се покрили интереси на банда крадци, които упорито усвояват парите на наивниците.
каквото и да им се пише сега не могат да го проумеят. Ще го разберат, когато стане ясно, че пари за дивиденти няма, а парка си работи и някой прибира тлъсти входни такси, но си слага паричките в джоба.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тегава става работата Ивелинка почна да си изпуска нервите и да ме нагрубява у феисбука Което е супер тъпо, щото аз нали съм нежна соросоидна душа и да ме обиждат по този начин.... лошо хора бре
aре бе атанасе бе не го ли бутна тоя парк най накрая бе.. колко месеца още трябва да те чакам.. имам шарани да опосквам.. наел съм и чси вече от тия дето вършат експресно работата с дебеловратите момчета хехе
Коментар