Аз не разбрах, всъщност цялото това 20 минутно видео, канене на гости, постване на снимки от фейсбук и тн. е направено на база двата поста на монопола тук ли? В смисъл аз доколкото долових, реално няма "ровене в сметки", а има пост във форум? Нещо има ли, което съм изпуснал?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеВиждам, че от много време инвестирате, но не сте от неговия ранг. Кое ви дава самочувствие да го коментирате? Той не търси какво не става, а намира начин да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Вие сте публична личност? Защо ви е страх?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Защо лъжете хората, Пламенке/Ивелинке?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не познавам въпросния момък и не изпитвам желание да го. Не съм от левия бряг. А успехът в инвестициите, зависи от много фактори, част от които, тук са в тежък дефицит. Затуй, трябват повечко усилия. Правим каквото трябва и, каквото е писано, ще стане.
Коментар
-
Исторически парк е измама, Ивелин Михайлов е измамник, Пламен Кънчев е измамник, Исторически парк е гадна пирамида, парите на инвеститорите са откраднати от консултантите.
- 1 like
Коментар
-
Вие живеете в Горна Оряховица, познавате ли Ивелин Михайлов? Хубаво е да научим нещо за него от човек от неговия град. Не ми изглеждате на успял в инвестициите? Как определихте вашата компетентност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Наистина ли мислиш, че ще ти кажа?
Коментар
-
Защо сте такива жалки измамници?
Коментар
-
Всичко си харесвам. Поддържам го. Колко е вашата сума, която тотално сте спечелили от всичките години инвестиции?И нали знаеш кои жени (ако приемем, че си жена) говорят за пари на първа среща?
Искаш ли да ти подскажа или поне за това ще се сетиш?
- 1 like
Коментар
-
Как разбрахте, че са изчезнали?
Защо заемите са с 2 милиона лв. ПОВЕЧЕ от стойността на активите?
Кой е давал заемите? Защо ги е давал без необходимото обезпечение, както е нормалната практика?Last edited by Kildirim_Bei; 12.03.2021, 18:06.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ние сме. И?
Коментар
-
Всичко си харесвам. Поддържам го. Колко е вашата сума, която тотално сте спечелили от всичките години инвестиции?
- 1 like
Коментар
-
Защо сте такива жалки измамници?
Коментар
-
Вие ли сте на тези снимки?
Т.е., бяхме. Сега сме на фотьойла, пред телевизора.
Коментар
Коментар